Vi har fantastiska människor i vår region. Kompetenta och inspirerande.
Vi har träffat några av dem. Och låtit dem dela med sig av sina bästa erfarenheter och råd inom sitt specialområde. De ger dig fyra råd.

Det här är en artikelserie som kan göra dig bättre på det mesta.
Varje vecka släpper vi en ny artikel.

#3 Bli en bättre moderator
med Lina Skandevall

Som moderator för ett seminarium eller konferens har du en viktig roll att fylla. Du ska uppnå arrangörens syfte och mål samtidigt som som du ska se till att publiken får maximal nytta. Och det på ett intressant sätt. Här får du de bästa råden hur du lyckas.

>> Läs här


#2 Må & prestera bättre
med Christer Olsson

Många slits periodvis i livet mellan förpliktelser och förväntningar. Från jobbet och hemmet. Att hitta balansen mellan att göra det man vill och det man måste kan kännas hopplös svårt. Men det finns saker vi kan göra. Christer Olsson ger här sina bästa råd för att må och prestera bättre och hitta balans i livet.

>> Läs här


#1 Sälj med färg för bättre resultat
med Maria Björk

Hur kan du bli en bättre säljare? Och vilka knep och verktyg kan du använda? Maria Björk ger här sina bästa råd hur du säljer till olika personlighetstyper. Det utifrån en av de vanligaste uppdelningarna – DISC. Känt som de fyra färgerna och ett konkret verktyg som många lätt kan ta till sig och använda.

>> Läs här