Styrelsementor

Har du erfarenhet av företag i tillvĂ€xt, styrelsearbete och har gĂ„tt en styrelseutbildning? DĂ„ har vi företag med 10–249 anstĂ€llda, i alla branscher som kan komma att behöva din hjĂ€lp!

Just nu pĂ„gĂ„r ledarprogrammet ”Att leda i tillvĂ€xt”, en satsning för smĂ„ och medelstora företag i Östergötland. Viktiga komponenter Ă€r strategiskt styrelsearbete, förĂ€ndringsledning och affĂ€rsutveckling.

Ett antal företag i vÄr region som vÀxer kommer att behöva en styrelsementor.

LĂ„ter det som ett intressant uppdrag?
Gör din intresseanmÀlan redan idag och registrera dig i Specialistpoolen.
Sista anmĂ€lningsdag 31 augusti. REGISTRERA DIG HÄR

Om Specialistpoolen (Styrelsementorer)

Företagens behov matchas mot en specialistpool bestĂ„ende av personer med styrelsekompetens och erfarenhet. Poolen har skapats i samarbete mellan Östsvenska Handelskammaren och Styrelseakademin Östsverige. Utvalda potentiella styrelsementorer deltar i ett speedmeeting och möter företagen för slutlig matchning enligt ömsesidigt behov och önskemĂ„l.

Ledarprogrammet ”Att leda ett tillvĂ€xtföretag”
LÀs gÀrna Àven mer om ledarprogrammet hÀr

TillvÀxtLedarskap Àr ett samverkansprojekt och finansieras av ALMI, Linköpings universitet,
Region Östergötland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Se filmen frÄn Strategiskt Styrelsearbete

Vi har under flera Ă„r arbetat med att öka styrelsekompetensen i regionens bolag och fĂ„ fler tillvĂ€xtföretag att arbeta aktivt med sitt styrelsearbete. Under 2015-2016 drev vi tillsammans med flera regionala aktörer projektet ”Strategiskt Styrelserarbete” HÄR (extern lĂ€nk) kan du se filmen dĂ€r deltagarna berĂ€ttar om sina erfarenheter.

För mer information

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Tel: 011-285038