Styrelsementor

Artikeln publicerades 11 mars, 2016

Har du erfarenhet av företag i tillväxt, styrelsearbete och har gått en styrelseutbildning? Då har vi företag med 10–249 anställda, i alla branscher som kan komma att behöva din hjälp!

Just nu pågår ledarprogrammet ”Att leda i tillväxt”, en satsning för små och medelstora företag i Östergötland. Viktiga komponenter är strategiskt styrelsearbete, förändringsledning och affärsutveckling.

Ett antal företag i vår region som växer kommer att behöva en styrelsementor.

Låter det som ett intressant uppdrag?
Gör din intresseanmälan redan idag och registrera dig i Specialistpoolen.
Sista anmälningsdag 31 augusti. REGISTRERA DIG HÄR

Om Specialistpoolen (Styrelsementorer)

Företagens behov matchas mot en specialistpool bestående av personer med styrelsekompetens och erfarenhet. Poolen har skapats i samarbete mellan Östsvenska Handelskammaren och Styrelseakademin Östsverige. Utvalda potentiella styrelsementorer deltar i ett speedmeeting och möter företagen för slutlig matchning enligt ömsesidigt behov och önskemål.

Ledarprogrammet ”Att leda ett tillväxtföretag”
Läs gärna även mer om ledarprogrammet här

TillväxtLedarskap är ett samverkansprojekt och finansieras av ALMI, Linköpings universitet,
Region Östergötland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Se filmen från Strategiskt Styrelsearbete

Vi har under flera år arbetat med att öka styrelsekompetensen i regionens bolag och få fler tillväxtföretag att arbeta aktivt med sitt styrelsearbete. Under 2015-2016 drev vi tillsammans med flera regionala aktörer projektet ”Strategiskt Styrelserarbete” HÄR (extern länk) kan du se filmen där deltagarna berättar om sina erfarenheter.

För mer information

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Tel: 011-285038