Är det ingen som lyssnar?!

Apr 24, 2019

Hur kommunicerar vi så att budskapet når fram? Varför känns det så lätt i vissa situationer och näst intill omöjligt i andra? Tillsammans utforskar vi SAVI, en kommunikationsmodell för ökad problemlösning som är användbar i alla olika sammanhang. Kom och ta del av våra kunskaper och erfarenheter för framgångsrik kommunikation!

ESIC-lunch Linköping

Apr 24, 2019

Välkommen på en lunch där vi presenterar senaste nytt kring Ostlänken och stadsutveckling i Linköping.

Träffa Länsförsäkringar Östgötas VD

Apr 25, 2019

Vi är glada och stolta att ha Länsförsäkringar Östgöta som partners till 100-listan. Det är ett är ett spännande bolag med lite annorlunda styrning. Bolaget ägs av sina kunder som företräds av fullmäktige. I vår öppnas deras nominering till fullmäktige och här har du chansen att nominera dig eller någon annan.

Förvandla Feedback till Framgång!

Apr 26, 2019

Feedback är er främsta konkurrensfördel, både inom kundnöjdhet och medarbetarengagemang:
– Nöjda kunder (och att veta vad kunderna tycker) är allt viktigare i en tid när det är betydligt svårare att konkurrera med t.ex. pris.
– Engagerade medarbetare är det allra viktigaste på en arbetsplats, och kan öka er produktivitet med över 38%. Ändå visar siffrorna att den psykiska hälsan förvärras i oroande takt.

Allt börjar med ärliga åsikter och ett skifte i mindset. Det är dags för en feedbackrevolution.
Lär dig hur feedback kan förändra allt.

Förenkla framtiden med visualisering och AI

Apr 29, 2019

Välkommen på ESIC:s halvdag om visualisering och AI på Visualiseringscenter C. Vi får en exklusiv resa i Domen ut i rymden med hjälp av realtidsvisualisering som tagits fram i samarbete med NASA. Vi landar på månen och mars!

Håller strategin för ytterligare 250 år?

May 6, 2019

Kom och lyssna på Lina Hedenström COO och Karin Wetterstrand HR-chef på NTM.
Det här eventet är exklusivt för er på 100-listan.

Styrelseutbildning Linköping – Rätt fokus i styrelsearbetet

May 8, 2019

Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.

Marknadsföring med influencers

May 8, 2019

En ny yrkeskategori har växt fram – influencers. Personer som inspirerar i sociala medier och har chansen att påverka andra.
Välkommen på en frukost på temat influencer marketing. Du får lyssna till en expert inom influencer marketing och en stor regional influencer. Tillsammans ger de er nycklarna till att lyckas med influencer marketing och hur man som företag kan få hjälp med att fånga människors uppmärksamhet.

STYRELSEUTBILDNING LINKÖPING – STYRELSEARBETET FÖR KOMMUNALT ÄGDA BOLAG

May 14, 2019

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för ett företags utveckling. Konkurrenskraften ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Utbildningarna vänder sig till dig som behöver få grundläggande kunskaper eller vill utvecklas i ditt styrelsearbete. Vi erbjuder Rätt Fokus i samverkan med StyrelseAkademien Östsverige.  Med våra många års erfarenhet av att utbilda styrelseledamöter, kan vi tillsammans leverera dig de allra bästa förutsättningarna för ditt fortsatta styrelsearbete – och ett spännande nytt nätverk.

Nätverka med styrelseintresserade

May 20, 2019

Hjärtligt välkommen på en eftermiddag av nätverkande med personer i regionen som är intresserade av styrelsefrågor. Vi välkomnar dig som gått en utbildning hos oss förut eller vill förkovra dig i styrelsefrågor och bredda ditt nätverkoch, kanske sitter du som styrelseledamot redan i något bolag. Ta gärna med en vän som är intresserad av styrelsefrågor.