Gränslös frukost i Valdemarsvik

Feb 28, 2019

Är du företagare? Drivs du av utveckling? Är du öppen för nya möjligheter?
Då är du välkommen till vår ”Gränslösa frukost” där du kan knyta nya kontakter och hitta ny kompetens.

Svårnavigerat politiskt läge – vad händer nu?

Mar 5, 2019

Efter drygt fyra månader har Sverige fått en regering på plats. Statsminister Stefan Löfvens regering mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet kommer att i riksdagen samarbeta med Centern och Liberalerna. Som grund för deras samarbete den kommande mandatperioden finns en överenskommelse i 73 punkter. 

Bright East: Kilmatångest – hur kan vi förstå och vad kan vi göra?

Mar 6, 2019

Vi står just nu inför en av tidernas största utmaningar- ett förändrat klimat. En minst sagt komplex fråga där det är svårt att navigera rätt och fatta rätt beslut. Beslut som fattas på fakta och inte rädsla eller känsla.

ESIC lunch Nyköping

Mar 11, 2019

Välkommen på en lunch där vi presenterar senaste nytt kring Ostlänken och stadsutveckling i Nyköping.

12 MARS – GRUNDKURS I TULLHANTERING NORRKÖPING

Mar 12, 2019

En grundkurs i tullhantering. Lär dig hur du hanterar tulldeklarationer, ursprungsregler, returer och ATA-Carneter med mera.
Vilka kunskaper behöver importörer för att förtullningen ska bli smidig och rätt? Krävs licens? Utgår antidumpningstull? Vi går igenom ursprungsregler och ursprungshandlingar, stat.nr och klassificering.

Styrelseutbildning Norrköping – Rätt fokus i styrelsearbetet

Mar 19, 2019

Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.

ESIC-lunch Norrköping

Mar 27, 2019

Välkommen på en lunch där vi presenterar senaste nytt kring Ostlänken och stadsutveckling i Norrköping.

Handelskammarens årsmöte

Apr 3, 2019

Save the date! Boka in årsmötet redan nu så att du inte missar vårens största event med 100 deltagare från våra medlemsföretag.

4 APRIL – BETALNINGS-, LEVERANS- OCH FÖRSÄKRINGSVILLKOR NORRKÖPING

Apr 4, 2019

De villkor du väljer för leverans och betalning påverkar ditt företags affärer och lönsamhet på många sätt. Lär dig hur du kombinerar dem på bästa sätt.
Det är mycket viktigt att veta förutsättningarna för, samt konsekvens av de beslut som tas i ett initialt skede av en affär. Dina affärer påverkas i stor grad av vilka kombinationer av villkor du väljer när det gäller leverans, betalning och försäkring.

ESIC-lunch Linköping

Apr 24, 2019

Välkommen på en lunch där vi presenterar senaste nytt kring Ostlänken och stadsutveckling i Linköping.