Drink by Skandia ”Friskt företag – sjukt lönsamt” – OBS: FULLSATT

Handelskammarens medlem bjuder in till Drink by Skandia.

Lyssna på Anders Hansen som skrivit boken Hjärnstark.”Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det här gäller för både barn och vuxna, ja, till och med för äldre!

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna ”Hälsa på recept” och ”Hjärnstark”. Han menar att fysisk aktivitet är det viktigaste man kan göra för sin hjärna. Anders ger konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering!”

Drink by är ett koncept där du som medlemsföretag till en kostnad kan bjuda ditt nätverk till Handelskammarens lokaler och berätta om ditt erbjudande.

Dela event