Följ oss på sociala medier

Future Summit 2018

Östsvenska Handelskammaren är samarbetspartner med Future Summit och hoppas se våra medlemmar där.

Vi tillbringar den största delen av vår vakna tid på jobbet. Trots det visar studier att endast en av tio känner sig engagerad i sitt arbete. Hur hamnade vi här och hur bryter vi trenden? Future Summit dyker djupare i frågor om betydelsen av engagerande ledarskap, arbetsplatsens design, virtual reality, artificiell intelligens (AI) och robotar.

För att söka svaren på frågorna, har vi bjudit in ledande internationella och svenska experter från företag såsom Microsoft, LEGO m.fl. som ger sina infallsvinklar på det epokskifte som vi står mitt i.

Vi erbjuder en kreativ mötesplats utöver det vanliga. Där nyfikna människor från olika branscher och med olika bakgrund ges möjligheten att mötas, diskutera och tänka nytt. Gemensamt delar vi ett intresse för utveckling, förnyelse och samskapande.

Mötet sker den 4 september på Louis De Geer i Norrköping i lokalen Flygeln under dagen. Efter dagens aktiviteter bjuder vi in till middag och mingel på hemlig plats i centrala Norrköping.

Vår ambition är att skapa ett återkommande möte som fokuserar på framtidens möjligheter och utmaningar. 2018 fokuserar vi som sagt på hur vi arbetar i framtiden.

Framtidens arbete kommer att bjuda på nya förutsättningar och ställa krav på nya typer av ledarskap. Hur ser jobben och arbetsplatserna ut i en digitaliserad framtid? Vilka utmaningar och möjligheter innebär AI och robotar? Kommer de ersätta mänsklig kompetens eller öppna upp för mer kreativitet?

Läs mer om dagen och talarna (under våren tillkommer fler namn). Men framför allt, glöm inte bort att anmäla dig då vi har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen till Future Summit 2018!

 

Läs mer om eventet och anmäl dig här:

https://futuresummit.se/sv/

Nyhetsflöde

Till alla evenemang