Följ oss på sociala medier

Jämställd sponsring – nästa steg

– East Sweden-modellen

Östsvenska Handelskammaren var tidigt ute med att driva frågan om jämställd sponsring ihop med företag och organisationer. Nu tar vi nästa steg i att skapa en hållbarare idrott och ett hållbarare näringsliv. Välkommen till ett seminarium den 30 januari om jämställd sponsring som vidgar perspektiven.

Kunskapsblock
Experter inom områden som jämställdhet, mångfald och inkludering sätter begreppen i ett sammanhang ur ett idrotts- och sponsringsperspektiv.

Idrottsblock – Fokus rekrytering och unga ledare
Idrottsförbund och organisationer från regionen lyfter och diskuterar utmaningen i att få flera ledare in till idrotten och i synnerhet tjejer och ungdomar. Projektet Plus 10 000 presenteras där svensk fotboll ska rekrytera 10 000 fler kvinnliga ledare.

Näringslivsblock
Östsvenska Handelskammaren och företag från regionen presenterar en checklista som skall hjälpa företag och organisationer att tillsammans verka för en ökad jämställdhet och inkludering.

SAMARBETSPARTNERS

Östergötlands Fotbollförbund

Holmen

Sponsrings & Eventsverige

Länsförsäkringar Östgöta

Incheckning och kaffe från 14.30

Seminariet börjar 15.00

Mer information kommer i januari men anmäl dig gärna redan nu!

Välkommen!

Nyhetsflöde