Följ oss på sociala medier

Tullfokus 2018

-din kompass i en föränderlig omvärld

Är du intresserad av globala trender, handel, ekonomi, och tullfrågor? Undrar du hur dessa påverkar Sverige och svenska företag? Har du funderingar kring hur man praktiskt bör positionera- och förbereda sig inför kommande krav, utmaningar och möjligheter? 

Då har du kommit rätt! Vi har samlat några av Sveriges främsta experter som kommer att dela med sig av sin analys och expertis.

Tag chansen att lyssna, ställa frågor och nätverka över både lunch och fika – allt på dagen för dig som arbetar med internationell handel.

Välkommen till Kammarforum, Norrköping den 30 maj, 2018 kl. 12.00-16.00!

 

Medverkande

Anna Stellinger, Generaldirektör, Kommerskollegium: Trender i vår handel med omvärlden – hur påverkar det Sverige och svenska företag?

Stefan Björkencrona, Senior Rådgivare, Tullverket: Vad händer egentligen på tullfronten – utveckling, trender och tidtabeller samt vad som sägs vid kaffemaskinen i Bryssel.

Anneli Wengelin, Ämnesråd, KommerskollegiumBrexit – status, vägen framåt och konsekvenser EU, Sverige och för mitt företag.

Peter Hellman, Tullexpert, Västsvenska Handelskammaren: Tullförändringar och Brexit – hur jag som företag praktiskt bör förbereda, agera och prioritera.

Program

12.00 Lunch och nätverkande

13.00 Anna Stellinger

13.30 Stefan Björkencrona

14.00-14.15 Kaffe och nätverkande

14.15 Anneli Wengelin

14.45 Peter Hellman

15.15 Intervju av och dialog med föreläsare företag samt sammanfattning av dagen.

16.00 Slut

 

PRIS:

Medlem i Handelskammaren:  750 kr ex moms

Övriga: 1 100 kr ex moms

 

 

Nyhetsflöde

Till alla evenemang