Kluster inom klustret

Jan 23, 2018

 

NÀtverket East Sweden Infra Cluster gÄr in i en ny fas. Inom klustret med 450 medlemsföretag kommer en del vÀl representerade branscher att fÄ egna mindre kluster.

VÄr region bubblar av stadsbyggnadsprojekt just nu och kommer sÄ göra i mÄnga Är framöver. Bland annat till följd av arbetet med jÀrnvÀgsprojektet OstlÀnken som i sin tur föder en kraftfull nybyggnation och stadsomvandling i vÄr region. MÄnga medlemsföretag har uttryckt en önskan om nÀtverk inom nÀtverket och först ut blev stÀd, tvÀtt och saneringsklustret. Bland denna samling kvalitativa stÀdbolag kan företagen enkelt hitta en lÀmplig stÀdfirma som fyller behoven.

Inom ESIC pÄgÄr nu uppstart av kluster för utbildning inom sÀkerhet samt Entreprenad. Dessutom planeras det för grupper inom transport och digitalisering.
Är du intresserad av att delta? Hör av dig till Charlotta nedan snarast!

Fördelen med klustren Àr att företagen vid behov frÄn kunderna tillsammans kan erbjuda ett paket av tjÀnster som kan erbjuda en större kapacitet till stora kunder.
Arbetet med branschkluster utvecklas löpande och vi har som mÄl att samla ett tiotal branscherbjudanden i nÀrtid.

Du Àr vÀlkommen att kontakta vÄr projektledare vid frÄgor:

För mer information

Charlotta Elliot

Projektledare ESIC

Tel: 011 - 28 50 36

 

 

Kort om East Sweden Infra Cluster:

East Sweden Infra Cluster Ă€r ett professionaliserat nĂ€tverk och regional kraftsamling i nĂ€ringslivet för att förverkliga OstlĂ€nken.Initiativtagare och grundare av ESIC Ă€r: Trosa kommun, Nyköpings kommun, Norrköpings kommun, Linköpings kommun, Regionförbundet Sörmland och Region Östergötland. Genom att samarbeta lokalt och föra en aktiv dialog med huvudentreprenörer kan företagen bidra till att projektet genomförs i tid och enligt plan. ESIC kan fungera som ett verktyg för de regionala företagen att inhĂ€mta kunskap och information samt marknadsföra sig gentemot nationella och internationella aktörer.

 

 

Dela