Vi söker säljare

Vi erbjuder en spännande säljroll med stort eget ansvar och möjlighet att utveckla försäljningen. På köpet får du också många kompetenta och härliga kollegor och chansen att jobba för utvecklingen av regionens näringsliv.


Arbetsuppgifter
Som säljare för Östsvenska Handelskammaren så kommer ditt uppdrag framförallt bestå i att över tid öka antalet medlemsföretag som ingår i vårt nätverk. För att lyckas med detta så kommer du att primärt arbeta med följande arbetsuppgifter:

Fokuserat bearbeta små- och medelstora bolag inom Östergötland, i synnerhet Linköping med omnejd. Du är mycket aktiv i olika nätverk för att skapa relationer som kan leda till framtida medlemskap hos potentiella företag. Du kommer även aktivt arbeta med våra befintliga medlemsföretag för att utveckla samarbetet och erbjuda dem olika tjänster som finns i vårt utbud. Hantera utskick till våra medlemsföretag på månadsbasis.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring samt erfarenhet av att ha arbetat med försäljning. Att du är i början av din karriär är inget hinder för att bli lyckosam i rollen. Vi tror att du drivs av att skapa och utveckla relationer som i förlängningen leder till affärer. Du är representativ och har förmågan att hantera olika personligheter och människor. Du är socialt säker och skapar förtroende hos nya kontakter. Utöver detta har du förmågan och viljan att ta till dig ny teknik och använder sociala medier med självklarhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska i tal så väl som skrift. B-körkort är ett krav.Vidare så är det en stor fördel att du har ett intresse för en smart och hållbar samhällsutveckling.


Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.

Vi vill att du i din ansökan har med:

  • En kort bakgrund om dig själv
  • Två saker du hoppas få ut av rollen på Östsvenska Handelskammaren
  • Tre anledningar till varför du vill arbeta hos oss

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Business Group Sweden AB som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-10 70 10, mikael.weleen@greatgroup.se

www.greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Intresserad av att arbeta på Östsvenska Handelskammaren?

Är du intresserad av att arbeta på Handelskammaren men hittar ingen lämplig tjänst att söka? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan med ditt CV och ett personligt brev via denna länk.

Intresserad av att praktisera på Östsvenska Handelskammaren?

Östsvenska Handelskammaren jobbar med att vara en länk mellan näringsliv, akademi, och det offentliga. Av den anledningen strävar vi efter att alltid ha en praktikant hos oss då vi anser att det är ett bra sätt att hålla oss ajour med samtiden. Vår förhoppning är också att vi ska kunna erbjuda en värdefull inblick i vilka möjligheter som finns för studenter, samt att dessa möjligheter ska få nyexaminerad kompetens att stanna i regionen.  

Dina uppgifter kommer till exempel att bestå av:

  • Allmänt administrativa såsom att löpande underhålla och uppdatera Handelskammarens CRM register
  • Följa med på säljmöten och företagsbesök
  • Mindre utredningar av exempelvis näringslivsrelaterade regionsfrågor.
  • Hjälpa till med Handelskammarens tillställningar och projekt.
  • Marknadsundersökningar
  • Sammanställningar av material och analys av underlag

Ansökan skickas tillsammans med betyg, personligt brev innehållande en kort förklaring om varför du skulle vilja ha praktik på Handelskammaren till Anna Axelsson för höstterminen senast den 15 september och för vårterminen senast den 15 januari. 

Vill du veta mer ringa gärna Anna på 0721 – 88 42 42

För mer information

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Tel: 011-285038