Vi söker
Ansvarig för tillväxt och analys

Om Handelskammaren
Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och ägs och drivs av närmare 1000 företag med 50 000 medarbetare i Östergötland, Sörmland och på Gotland. Vi är politiskt obundna, arbetar för ökad tillväxt och bidrar till våra medlemmars affärer – lokalt, regionalt och globalt.

Vi vill tillsammans med dig skapa en stark och framgångsrik region. Integration, hållbarhet och kompetens är exempel på samhällsfrågor som vi tycker är extra viktiga att jobba med. Vår kultur bygger på våra värdeord – driv, hjärta och skärpa och i vår vardag är du del av ett härligt team med positiv kultur och ett modernt ledarskap. Hos oss bidrar du till att skapa internationell lyskraft i framtidsregionen East Sweden.

Vi söker nu en ny kollega som Ansvarig för tillväxt och analys.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att ansvara för planering och genomförande av Handelskammarens påverkansarbete, med stöd av en intern påverkansgrupp. Ditt uppdrag är att se till att Handelskammaren driver den offentliga debatten inom prioriterade områden på ett synligt, aktuellt och relevant sätt och får genomslag för näringslivets förändringsfrågor.

Det innebär att en dag på jobbet kan innehålla allt ifrån att ta fram och analysera statistik, driva projekt framåt, hålla en presentation för beslutsfattare till att skriva en debattartikel om samhällsutmaningar.

Din profil
Du har en akademisk examen, gärna inom statistik, nationalekonomi, statsvetenskap eller företagsekonomi. Det är meriterande om du har politisk eller opinionsbildande erfarenhet. Du måste ha mycket god förståelse för näringslivets förutsättningar, samhällsutveckling och demokratiska principer.

Som person hoppas vi att du är analytisk, självständig och prestigelös men att du också att bidra till teamets utveckling och en positiv kultur.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Vi arbetar tillsammans med rekryteringsfirman UNIK Resurs för tillsättningen av denna tjänst. Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

>> Ansök här

 

 

Intresserad av att arbeta på Östsvenska Handelskammaren?

Är du intresserad av att arbeta på Handelskammaren men hittar ingen lämplig tjänst att söka? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan med ditt CV och ett personligt brev via denna länk.

Intresserad av att praktisera på Östsvenska Handelskammaren?

Östsvenska Handelskammaren jobbar med att vara en länk mellan näringsliv, akademi, och det offentliga. Av den anledningen strävar vi efter att alltid ha en praktikant hos oss då vi anser att det är ett bra sätt att hålla oss ajour med samtiden. Vår förhoppning är också att vi ska kunna erbjuda en värdefull inblick i vilka möjligheter som finns för studenter, samt att dessa möjligheter ska få nyexaminerad kompetens att stanna i regionen.  

Dina uppgifter kommer till exempel att bestå av:

  • Allmänt administrativa såsom att löpande underhålla och uppdatera Handelskammarens CRM register
  • Följa med på säljmöten och företagsbesök
  • Mindre utredningar av exempelvis näringslivsrelaterade regionsfrågor.
  • Hjälpa till med Handelskammarens tillställningar och projekt.
  • Marknadsundersökningar
  • Sammanställningar av material och analys av underlag

Ansökan skickas tillsammans med betyg, personligt brev innehållande en kort förklaring om varför du skulle vilja ha praktik på Handelskammaren till Anna Axelsson för höstterminen senast den 15 september och för vårterminen senast den 15 januari. 

Vill du veta mer ringa gärna Anna på 0721 – 88 42 42

För mer information

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Tel: 011-285038