Följ oss på sociala medier

Vem kommer styra? 6 politikerdebatter på 8 dagar!

Artikeln publicerades 5 juli, 2018

Vem ska styra i Sverige? I Östergötland? I Sörmland? Och i din kommun? Den 9 september går vi till val. Under augusti arrangerar vi sex politikermöten och debatter på åtta dagar. Handelskammaren söker svar var partierna står i era viktigaste frågor.

23 augusti, Politikerdueller, Norrköping

Dueller mellan Norrköpings kommunpolitiker med frågor om kompetensförsörjning, besöksnäring, hållbarhet och företagsklimat.

Tid: 7.30 – 9.00
Plats: Källvindsskolan

27 augusti, Politikerdueller, Linköping

Dueller mellan Linköping kommunpolitiker med frågor om kompetensförsörjning, besöksnäring, hållbarhet och företagsklimat.

Tid: 10.30 – 12.00
Plats: Cleantech Park, Gjuterigatan 1, Linköping

>> Jag vill anmäla mig

27 augusti, Möt ministrarna Per Bolund och Alice Bah Kuhnke i samtal om klimatet, Linköping

Ett samarrangemang mellan Handelskammaren och CSR East Sweden.

Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Cleantech Park, Gjuterigatan 1, Linköping
Pris: Lunchkostnad 150 kr ex moms.

>> Jag vill anmäla mig

28 augusti, Möt ministrarna Per Bolund och Alice Bah Kuhnke i samtal om klimatet, Norrköping

Ett samarrangemang mellan Handelskammaren och CSR East Sweden.

Tid: 07.30 – 09.00
Plats: Kammarforum, Dalsgatan 13, Norrköping
Pris: Frukostkostnad 75 kr ex moms.

>> Jag vill anmäla mig

30 augusti, Vad tycker ert parti om företagande i allmänhet och i Söderköping i synnerhet?, Söderköping

En politikerdebatt ledd av Folkbladets chefredaktör Widar Andersson. Ett samarrangemang av Handelskammaren, Företagarna Söderköping och Lantbrukarnas Riksförbund.

Tid: 18.00 – 20.00
Plats: Söderköpings Brunn, Söderköping
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren, Företagarna och Lantbrukarnas Riksförbund.

31 augusti, Politikerdueller, Nyköping

Dueller mellan Nyköpings politiker med frågor om kompetensförsörjning, besöksnäring, hållbarhet och företagsklimat.

Tid: 7.30 – 9.00
Plats: Sunlight Hotell, Nyköping