Följ oss på sociala medier

Hur står det till med jämställdheten i de gotländska bolagsstyrelserna?

Vi välkomnar dig som är intresserad av styrelsearbete, kompetens och jämställdhet till en lunch för att ta del av 100-listans rapport kring jämställhet i regionens styrelser och tillsammans diskutera utmaningar och möjligheter. Rapporten gick innan sommaren ut till de 50 största företagen på Gotland för att få information om hur man arbetar i sina styrelser kring rekrytering, kompetens, utvärdering och jämställdhet. Nu presenterar vi resultatet!

Lunchen hålls kl 12.30-14.00 på Wcreate, Strandgatan 1 i Visby och kommer förutom lättare lunch och rapportpresentation att gästas av Beatrice Ottfalk, VD på Heart of Sweden, som berättar om sin syn på styrelsearbete. Vi kommer ha diskussioner och erfarenhetsutbyten runt bordet och tid att knyta kontakter och mingla. Beatrice Ottfalk, VD på Heart of Sweden

Eventet hålls i direkt anslutning till en mycket spännande eftermiddag ”Women in business” som arrangeras av Almi och LRF Konsult i samma hus från 14.00 och hela eftermiddagen och kvällen. Läs mer nedan och anmäl dig även till eftermiddagen här.

 

Women in business on tour

Välkommen till en eftermiddag och kväll fylld av kunskap för att utveckla dig och ditt företagande. Du får inspiration, god mat och inte minst värdefullt nätverkande bland andra företagande kvinnor. Arrangörer för Women in business är LRF Konsult och Almi.

Kom och lyssna till några av landets bästa talare och inspiratörer och ta del av deras erfarenheter.

Du får möta instagram-fenomenet och influencern @interiorbyjana (Ariana Heinrici) som har 30 000 följare. Hon ger sina bästa tips på hur du sätter upp tydliga mål och strategier för att lyckas i sociala medier. Hos Stylight har hon nyligen blivit utnämnd till ”top 10 inspiring swedish interior influencers”.

Rutinerade och eftertraktade Gunnar Söderström ger en rolig och energifylld föreläsning som garanterat kommer att lyfta dig till en helt ny, långsiktigt hållbar nivå – både fysiskt och mentalt.

Hjärtligt välkommen!

 

Nyhetsflöde

Till alla evenemang