Följ oss på sociala medier

Tipsen för att locka millennials i karriären

Välkommen på drink by Academic Work!

På denna after work berättar Academic Work om utbildningskonceptet Academy som hjälper företag att snabbt komma till rätta med problemet kring kompetensbristen som råder på den svenska arbetsmarknaden. Du får också höra om undersökningen young professional attraction index – vi berättar vad de unga arbetstagarna söker hos en arbetsgivare idag.

Agenda:

17.00-17.30 Drop in och välkommen

17.30-18.00 Academy – Mattias Varén

Academys framgångsrika utbildningskoncept inom Accelerated Learning hjälper företag att snabbt komma till rätta med problemet kring kompetensbristen som råder på den svenska arbetsmarknaden. På bara sex månader kan vi rekrytera och utbilda personer med rätt förutsättningar att bli framgångsrika utvecklare och erbjuda dem engaranterad IT-konsulttjänst via Academic Work.

18.00-18.30 YPAI – Markus Åberg

Vi på Academic Work är stolta över att för färde året i rad ha genomfört undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) i samarbete med Kantar Sifo. Med våra insikter vill vi hjälpa arbetsgivare i Sverige förstå vad morgondagens medarbetare, young professionals, letar efter hos potentiella arbetsgivare. Denna rapport syftar till att ge dig som arbetsgivare djupare förståelse om hur du på bästa sätt attraherar, rekryterar och utvecklar både potentiella och befintliga medarbetare.
18.30-18.40 Frågor

18.40-20.00 Mingel och mat

Hjätligt välkommen!

Nyhetsflöde

Till alla evenemang