Följ oss på sociala medier

Affärsnyttan med Artificiell Intelligens – En guidad tur i AI-djungeln

Coffee by Forefront

Utvecklingen inom AI accelererar i en allt högre takt och fler och fler användbara lösningar blir tillgängliga för verksamheter. Det som tidigare upplevts som science fiction har på kort tid blivit fullt rimliga tillämpningar som möjliggör effektivitetsvinster och nya affärsmodeller.

AI-området känns för många svårt att greppa. Under morgonen får du en guidad tur i AI-djungeln och möjlighet att träffa den humanoida roboten Pepper, som även är medarbetare på Forefront. Robotar, Machine Learning, storautomatisering, RPA – vad är vad, hur hänger det ihop och vad kan vi förvänta oss av framtiden? Och hur kan du avgöra vad som skulle bringa framgång i den egna verksamheten?

Föreläsare för seminariet är Michael Forsberg, expert inom AI på Forefront med många års erfarenhet inom digital transformation, Robin Johannesson, Pepperproffs och Anna Drotz, Forefronts regionchef för Region Öst.

Varmt välkomna till en Coffee by Forefront!

Om Forefront
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med 400 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige och en offshoreverksamhet i Kina, guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet.

Nyhetsflöde

Till alla evenemang