Följ oss på sociala medier

Det agila tankesättet: lär dig genom att göra fel

Många säger att de jobbar agilt, men vad innebär det egentligen? Vad är värdet? Det vill vi visa dig – och förklara hur du kan börja göra det på egen hand i din organisation.

Att arbeta agilt handlar inte om att följa ännu en modell eller metod. Snarare är det ett annorlunda sätt att tänka. Att vara proaktiv, samarbeta och utmana det du känner till. Och att lära dig genom att våga göra fel.

Enkelt förklarat handlar det agila tankesättet om att börja med det viktigast. Att få fram saker snabbt och utvärdera resultatet löpande. Att göra det komplexa greppbart, minimera risker och strunta i det onödiga. Och att undvika den oändliga planeringen under förarbetet, eftersom planen ändå snart kommer att spricka.

Eftersom kunder och användare är med redan från början av processen får du även en helt annat öppenhet och trovärdighet. Dessutom kan du garantera att de i slutänden får vad de verkligen behöver.

Den 28 mars bjuder vi in till Drink by LearningWell, på Kammarforum i Norrköping. Där berättar vi om våra agila erfarenheter, bra som dåliga. Du får även känna på hur ett agilt möte kan se ut och hur du använder tankesättet i din organisation, oavsett bransch.

Om LearningWell
LearningWell grundades 2003 och har kontor i fyra städer. Företaget har alltid utvecklats utifrån ett skönt familjärt perspektiv, trots att vi nu är över 50 personer. Med det menar vi att det faktiskt är de anställda som är med och bestämmer vad vi ska göra – och hur det ska göras.

Bland kunderna finns exempelvis Scania, Fitesa, Business Sweden, de svenska och schweiziska försvarsmakterna, SSAB, Oxelösunds hamn och olika myndigheter.

17:00-17:30 Ankomst och registering

17:30-18:30 Agilt tankesätt

18:30-20.00 Mingel och mat

 

Varmt välkommen!

Nyhetsflöde

Till alla evenemang