Följ oss på sociala medier

En friskare, vänligare och smartare arbetsplats

RESAN-modellen för hållbarhet

Tillbaka på jobbet. Stress och deadlines, konflikter, data-strul och andra utmaningar. Känner du igen dig?

Hur skulle det vara att ha verktygen för

 

Kom och ta del av RESAN-modellen för organisationens och personalens hållbarhet – fem komponenter som lyfter livet.

 

Tidigare deltagare:

”Otroligt starkare energi och fokus tack vare verktygen.”

”Jag har blivit mer uppmärksam på hur mitt beteende kan påverka min arbetssituation och att jag själv kan styra det.”

”Effektiva verktyg. Jag fick en påminnelse om vikten av att vara närvarande.”

”Jag deltog i en 4 timmars introduktion till Mindfulness med Cecilia. När jag åkte hem så kände jag lukt jag glömt bort, jag hörde saker jag inte hört och var plötsligt här och nu. Jag kommer aldrig glömma detta och din förmåga. Jag använder detta i min vardag idag och är mer produktiv, mer lyckosam och mer full av liv.”  Pär Larshans, Hållbarbetschef Ragn-Sells

 

Föreläsare är Cecilia Åkesdotter, en av Sveriges främsta experter inom Mindfulness. Cecilia har 20 års erfarenhet av att utveckla chefer och medarbetare inom både privat och offentlig verksamhet. Hennes författarskap, tidningsartiklar och uppdrag åt seminariearrangörer har gjort henne till en välbekant profil för många med intresse kring Human Resources.

Cecilia Åkesdotter är också engagerad i CHR, mäter och förbättrar företagets organisatoriska hälsa, medicinska hälsa och arbetsmiljö.

Med smittande engagemang och positiv energi utvecklar hon personalgrupper inom stresshantering, bemötande, arbetsglädje och ledarskap. Cecilia Åkesdotter berör och förändrar människors liv.

Cecilia Åkesdotter har kompetensutvecklat personal på Saab, Sectra, Ericsson, Institutet för chefsutveckling, Sweco, McKinsey, Skanska och Kinnarps.

Nyhetsflöde

Till alla evenemang