Följ oss på sociala medier

Extra årsmöte

Medlemmarna i Östsvenska Handelskammaren kallas härmed till ett extra årsmöte med anledning av att medlemsföretagen i kommunerna Eskilstuna och Strängnäs önskar tillhöra Mälardalens Handelskammare istället för Östsvenska Handelskammaren. Beslut fattades redan på ordinarie årsstämma den 12 april 2018 i Linköping, vid detta extra årsmöte ska beslutet repeteras. Vi gästas dessutom av en spännande föreläsare!

Datum: 17 september
Tid: kl 12.30-14.30
Plats: Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna

Lunch serveras

Endast medlemmar i Östsvenska Handelskammaren kan delta vid årsmötesförhandlingarna. Årsredovisningar och beslutsunderlag finns att ladda ned på ostsvenskahandelskammaren.se/extra-arsmote från och med 24 augusti. Ladda ner kallelse här.

Efter årsstämman gästas vi av Joakim Hedström från Eget Förlag. Joakim är varumärkesstrateg, föreläsare och författare som precis har släppt sin tionde bok ”Fråga Farmor – varumärkesarbete i vardagen”.
Innehåll ur föreläsningen
Svensk forskning visar att varumärkesstyrda organisationer är mer lönsamma än andra. De har också ett bättre samarbete, tydligare förväntningar och högre kundnöjdhet än andra företag. Verktygen är enkla, så varför är det svårt att få dem att funka?

Joakim menar att lösningen är att vara lika jordnära som hans farmor. Föreläsningen är en perfekt introduktion till hur ett varumärke fungerar och en energiladdning för att gå hem och låta värderingarna betyda något – på riktigt.

Du får med dig ett eget exemplar av boken hem.

Nyhetsflöde

Till alla evenemang