Följ oss på sociala medier

Gränslös Frukost – Tema industri och verkstad

Har du tid och råd att fiska i samma sjö som alla andra i jakten på ny kompetens? Gränslös Frukost kan vara lösningen för dig och ditt företag.

På Gränslös frukost har du som företagare chansen att träffa blivande medarbetare och utöka ditt nätverk av intressanta personer med utländsk bakgrund – som kan vara ditt företags nästa stjärna. Frukostarna arrangeras i flera städer i vår region och ofta på olika teman, såsom IT, hotell- och restaurang, bygg- och anläggning med mera.

Under frukosten med tema industri och verkstad ges tillfälle att speeddejta med arbetssökande och berätta om ditt företag och dess rekryteringsbehov.

Korta inspel från följande aktörer:

  • Curt Nicolin Gymnasiet berättar om deras lyckade satsning; Vuxenutbildning inom Industriteknik där intag baseras på validering och längd på utbildning anpassas därmed på individnivå för att de som går utbildningen skall bli anställningsbara.
  • Fia Blixt från Arbetsförmedlingen – berättar om deras skräddarsydda rekryteringsutbildningar som anpassas helt efter ditt företags behov, dessutom utan kostnad.
  • Rekryterings- och bemanningsföretaget Skill satsar lite extra på att hjälpa personer med utländsk härkomst att komma ut i jobb. Är du intresserad av att jobba inom industrin kan Skill utbilda dig och hjälpa dig till arbete. Elise och Maxine berättar mer.

 

Program

Registrering och mingelfrukost

Företagen presenterar sig och vilka kompetensbehov de har

Matchmaking och fortsatt mingel

 

Våra medarrangörer är:

Portalen

Mitt Liv

Arbetsförmedlingen

Företagarna

Svenskt Näringsliv

Välkomna!

default

Nyhetsflöde

Till alla evenemang