Följ oss på sociala medier

Nätverka med styrelseintresserade

Hjärtligt välkommen på en eftermiddag av nätverkande med personer i regionen som är intresserade av styrelsefrågor. Vi välkomnar dig som gått en utbildning hos oss förut eller vill förkovra dig i styrelsefrågor och bredda ditt nätverkoch, kanske sitter du som styrelseledamot redan i något bolag. Ta gärna med en vän som är intresserad av styrelsefrågor.

Vi får lyssna till en inspirerande föreläsning av Torsten Örtengren som är börs- och bolagsstyrningsexpert. Och också en av våra utbildare bland annat i vår ordförandeutbildning.

Du bjuds enklare mat och dryck.

 

Program:

16.00 Ankomst och mingel

16.40 Handelskammaren och Styrelseakademien hälsar välkomna och berättar om utbudet av styrelseutbildningar tillsammans med utbildare Lena Lyckenvik och Peter Lindgren.

17.00. Torsten Örtengren  Vad ska styrelsen arbeta med och vilket är dess juridiska ansvar?

Vad ska en styrelse arbeta med framgår av lagar och god sed, men vad innebär det i praktiken för ett mindre privat bolag eller ett börsbolag?
Vad kan bli följden av att en styrelse inte lever upp till det som förväntas av dem?

Torsten Örtengren är civilekonom och har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Torsten har en bred erfarenhet i ledande befattningar inom finans, ekonomi och juridik. Han har ägt och drivit både tjänste- och produktbolag och har medverkat i ett hundratal transaktioner som affärsansvarig och projektledare. Torsten var under sju år chef för notering och bolagsövervakning på Nasdaq Stockholm. Idag jobbar Torsten som rådgivare till noterade bolag och med att hjälpa bolag att förbereda sig inför en börsnotering.

 

Varmt välkommen önskar vi på Handelskammaren och Styrelseakademien Östsverige!

Om du önskar ta med någon så ska även denna person anmälas nedan.

Anna Axelsson, Nina Fox Stark, Anna Hjertstedt

Nyhetsflöde

Till alla evenemang