Följ oss på sociala medier

Styrelsen och ledningens roll för ökad innovationsförmåga

Coffee by Crearum och StyrelseAkademien

Ett seminarium för dig som vill veta mer om hur styrelsen och ledningen kan ta sin roll för innovationsförmåga och långsiktig överlevnad!

Styrelsen förväntas bidra inte bara till tillväxt och lönsamhet utan också till långsiktigt hållbar utveckling. Ett verktyg i detta arbete kan vara den första globala standarden för innovationsledning, ISO 56002, som släpptes nyligen. Hur kan den användas för att utvärdera och mäta organisationens innovationsförmåga? Hur kan styrelse och ledning främja innovationsförmåga på bästa sätt?

Du som är styrelseledamot eller sitter i ledningen för en verksamhet är välkommen på vårt kostnadsfria frukostseminarium! Vi berättar vad standarden innebär, hur man kan utvärdera och styra för ökad innovationsförmåga och hur man bör man agera som styrelse och ledning för att underlätta för verksamheten att hantera snabba omvärldsförändringar. Vi visar praktiska exempel och diskuterar.

Kristina Swenningsson, innovationsexpert från Crearum håller i seminariet tillsammans med Thomas Törnroth från Envima, expert på ledningssystem.

Vi serverar kaffe från 7.30 och seminariet startar kl 8.00 och håller på till 9.30.

Vi tillämpar en no-show avgift på 200:- om man missar att avboka sig mindre än ett dygn innan seminariet.

Välkommen!

Nyhetsflöde

Till alla evenemang