Östsvenska Handelskammaren

Öka lönsamheten med social hållbarhet i fokus

Det är viktigt att företag och organisationer tar sitt sociala ansvar för att arbetsmarknaden ska vara öppen och inkluderande för alla – men fokus på social hållbarhet är också rent lönsamt för ditt företag! Kombinationen är oslagbar!

Det är viktigt att företag och organisationer tar sitt sociala ansvar för att arbetsmarknaden ska vara öppen och inkluderande för alla – men fokus på social hållbarhet är också rent lönsamt för ditt företag!  Kombinationen är oslagbar! 

Frågan är hur går vi från ord till handling?

Denna utbildning lämpar sig till er som har ambition att komma igång med ert sociala hållbarhetsarbete och till er som har haft svårt att komma från just ord till handling. 

Ni kan förvänta er en interaktiv förmiddag med många nya perspektiv kring social hållbarhet, modeller och metoder för ett strategiskt, gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte och konkreta exempel från några av regionens företag och organisationer som har arbetat målmedvetet med frågan. Fokus ligger på både möjligheter och utmaningar, lärdomar och lösningar.

Utbildning leds av Claire Karlsson, affärsutvecklingschef och mångfaldsstrateg på Mitt Liv. Hon har över 10 års erfarenhet inom sociala hållbarhetsfrågor.

Mitt Liv samarbetar med över 45 företag och utbildar över 3000 personer årligen.  Forskning och modeller som lyfts kommer från bland annat McKinsey, Deloitte och KTH.  

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

29 maj, 2020

Enkla knep för ett proffsigare och effektivare distansmöte

Välkommen på en föreläsning tillsammans med Daniel Franzén som kommer att dela med sig av...

2 juni, 2020

Utveckla ditt företag på distans

Att gå online med möten, utbildningar och event är en utmaning. Det ska fungera såväl...

25 augusti, 2020

Styrelseutbildning Norrköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

16 september, 2020

Ökat fokus: Hållbarhet på styrelseagendan

Östsvenska Handelskammaren kan stolt erbjuda denna styrelseutbildnings med StyrelseAkademien Östsverige. Med vår många års erfarenhet...