Östsvenska Handelskammaren

Så bidrar de globala målen till er lönsamhet

Globala hållbarhetsmålen och Agenda 2030 för näringslivet – introduktion och workshop. Rabatterat pris för medlemmar i CSR East Sweden.

Globala hållbarhetsmålen och Agenda 2030 för näringslivet – introduktion och workshop.

De flesta företag ser nu behov och värde av att koppla arbetet med hållbar verksamhetsutveckling till Agenda 2030 och de globala målen. Under denna halvdag får du grundläggande insikter i målen och hur de kan integreras i företagsstrategierna och bidra positivt till utvecklingen av ditt företag.

Vi kommer att få en teoretisk genomgång av de globala målen, tillsammans diskutera hur man avgör vilka mål som är relevanta för ditt företag samt se hur andra företag på ett lyckosamt sätt kopplat målen till sina verksamheter. Vi avslutar med en workshopsdel för att praktiskt arbeta vidare med de mål som på olika sätt kan integreras i verksamheten.

Utbildningen fungerar som en introduktion till hållbarhet och de globala målen och är en inspirerande förmiddag som ger deltagarna ökad kunskap och nya idéer för utvecklingen av det egna företaget. Det är också en bra uppfräschning för dig som är certifierad eller bara vill damma av dina kunskaper.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

29 september, 2020

Last Tuesday – Nätverksfrukost i Nyköping

Varmt välkommen till en nätverksfrukost i Nyköping. Möt Rade Prokopovic, superentreprenören bakom de framgångsrika företagen...

1 oktober, 2020

Digital lunch med Kammarn

Det är klart vi ska luncha ihop - fast på varsitt håll. Vi fortsätter med...

6 oktober, 2020

Mångfald i styrelsen

Östsvenska Handelskammaren och 100-listan har länge arbetet med styrelsefrågor och mångfald i styrelser! Vi är...

6 oktober, 2020

Så utvecklar du en lönsam och sund SEO-strategi

Fler företag borde ta chansen att varje dag skapa värdefullt innehåll på sina webbplatser som...