Östsvenska Handelskammaren

Ansök till trainee-programmet LEAD Entrepreneurs in Residence

Vill du utvecklas till framtidens ledare, vara med och bygga framgångsrika startup-bolag och arbeta med idéer som kan förändra världen? Ta chansen och ansök till trainee-programmet där du arbetar i verkliga case, coachas av erfarna affärscoacher och samlar verktyg för att bli en vass bolagsbyggare.

LEAD Entrepreneurs in Residence är ett trainee-program med fokus på entreprenörskap. Programmet är utvecklat av LEAD och erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas som ledare och entreprenör. Genom programmet skapar du förutsättningarna för framtidens bolag med dig i huvudrollen.

Som Entrepreneur in Residence blir du en del av ett affärsutvecklingsteam med ett tydligt uppdrag – att omvandla nya idéer eller teknik till startup-bolag med potential att lyckas på marknaden. Projekten du kommer vara med och arbeta i ger dig möjlighet att utvecklas till ledare och entreprenör, men också att utveckla lösningar som kan förbättra världen.

Du får coachning och stöd av erfarna affärscoacher under ett 6-månaders trainee-program och som en del av din entreprenörsutbildning arbetar du med att utveckla verkliga projekt inom specifika områden. Under traineeperioden ska du arbeta med att identifiera och utveckla en möjlig affärsmodell och driva de första stegen – att förstå marknadens behov, problem och kundens verkliga utmaningar.

>>> Läs mer om programmet och ansök här

 

Unitalent ägs av Linköpings universitet via LiU Holding AB vars syfte är att vara en drivande och förvaltande del i att få kunskapen från universitetet till nytta. Vi arbetar i tätt samarbete med våra systerbolag LEAD och LiU Invest och strävar efter att vara en viktig och naturlig del i koncernens uppdrag att skapa framgångsrika, kunskapsintensiva tillväxtbolag.

I samarbete med vårt systerbolag LEAD sköter vi rekryteringen till trainee-programmet LEAD Entrepreneurs in Residence som fokuserar på entreprenörskap. Programmet erbjuder en unik möjlighet att utvecklas som ledare och entreprenör.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

HÅLLBARHETSWORKSHOP: Hur framtidssäkrar ni ert företag?

Envima är miljö- och hållbarhetskonsulter som hjälper dig att uppnå hållbara affärer. Vi erbjuder webverktyg och stöd vid införande av...

Digitalsnack bjuder på gratis webinar om sociala medier

Kicka igång 2021 med Digitalsnacks kostnadsfria webinars inom sociala medier!

Ny partner på Advokatfirman Delphi

Advokatfirman Delphi i Östergötland har utsett sin vd Victoria Wall Strandh till ny partner. Från och med den 1 januari...

Cook – Along med Thomas och Karin från Östgöta Kök

Låt oss komma hem till dig! Lördagen den 23 januari kör vi en ny kväll för Cook-along med Östgöta Kök!