Östsvenska Handelskammaren

Boka höstens konferens, matiga möten och julfirande med Restaurang Villa Flora

Erhåll 15% rabatt när ni bokar in höstens dagkonferens eller julfirande med oss före den 15 oktober.

Det sägs att man måste åka bort för att komma hem, samma sak gäller även jobb ibland. Vi välkomnar er därför till oss, i en inspirerande miljö öppnar ni sinnena för nya idéer och bygger band till varandra. Här får ni lugn och ro med utsikt över vår trädgård, god mat och kvalitetstid.

Matiga möten är ett nytt möteskoncept på Villa Flora och är för er som vill få en del av vår restaurang reserverat exklusivt för ert team. Här ni kan samtala ostört över en god bit mat.

Och missa inte detta! Vår kock Jesper har bestämt sig för att byta kockmössa mot tomteluva; för i år blir det julfirande på Villa Flora! Vi tycker om alla matstunder under julen och därför vill vi erbjuda en variation av julpaket så att ni som företag hittar det som passar er.

Se vår hemsida för vinterhalvårets erbjudanden:
Juletider
Konferens

Välkomna in i värmen och hoppas vi ses och hörs snart!

Restaurang Villa Flora är en rogivande mötesplats med utrymme för möten, middag och mindre bröllop. Villa Flora drivs av Billbäcks som är ett familjeföretag med hjärta för det gröna och goda. Vi odlar parkträd till gröna miljöer runtom i Norden och driver trädgårdsbutik med restaurang, beläget i en av Östergötlands vackraste trädgårdar.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Så kan du sänka dina utbildningskostnader med 50%

Vad händer om du utbildar din personal som sedan slutar? Och vad händer om du inte utbildar din personal och...

Sex steg till en effektiv marknadsföring

Growing Business har satt ihop sex fullmatade steg för en effektiv marknadsföring. Tonvikten ligger på marknadsstrategin och inte själva marknadskommunikationen,...

Pekbok för småfulla – kampanjpris för medlemmar

Pekbok för småfulla är något så ovanligt som en pekbok för vuxna – om alkohol. En pekbok utan pekpinnar.

Relations by Lino kommer till Mjärdevi

Relations by Lino kallar sig regionens skönaste affärsnätverk. Med forum i både Östergötland och Södermanland så jobbar vi aktivt för...