Östsvenska Handelskammaren

Bråviken Bil växer – söker medarbetare!

Bråviken Bil är en auktoriserad återförsäljare av Peugeot och Opel i Norrköping. Vi erbjuder försäljning av nya person- & transportbilar från Peugeot och Opel, samt ett stort urval av begagnade bilar av olika märken. Vi är en fullserviceanläggning gällande service, underhåll och reparationer, samt reservdelar och tillbehör till din bil.

Bråviken Bil befinner sig i en expansiv fas och söker fler medarbetare. Just nu pågår rekrytering av både Företagssäljare & Säljsupport.

I rollen som Företagssäljare på Bråviken Bil blir du företagets ansikte utåt i Norrköpings näringsliv. Du arbetar tätt tillsammans med hela säljteamet och skapar långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

I rollen som Säljsupport jobbar du proaktivt med att stärka, utveckla och avlasta administrationen i vår leveransprocessen, samt utveckla de digitala processerna inom företaget.

Mer om tjänsterna finns att läsa på vår hemsida.

”Konstant tillväxt sedan starten 2013, följ med oss på den fortsatta resan!”

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner

Norrköpings IT-Partner (NIP) var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen...

Dags att nominera kandidater till Länsförsäkringar Östgötas fullmäktige

Om du är kund hos oss är du också delägare i Länsförsäkringar Östgöta. Högst upp i vår organisation finns bolagets...

Impact Coatings etablerar dotterbolag i Kina

Impact Coatings, experter inom hållbara vakuumbeläggningar, öppnar ett dotterbolag i Kina med huvudkontor i Shanghai. Målet med etableringen är att...

Ny omgång av Great Group Sälj & Affärsskola – start 27 april

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat...