Östsvenska Handelskammaren

Flexibel och erfaren bemanning genom Veteranpoolen

Med lite extra omtanke och försiktighet kan vi fortfarande bemanna många uppdrag. Nu är det tuffa tider för många företagare. Vissa tampas med plötsliga arbetstoppar till följd av Coronautbrottet medan andra kämpar med en stor sjukfrånvaro på oviss tid. Men vi på Veteranpoolen finns fortfarande här för er.

Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vår veteranpool är en stor källa av kompetens och erfarenhet. Den utgör redan en stor tillgång för många företag som söker en flexibel bemanningslösning med trygg, erfaren personal. Inget uppdrag är för litet, oavsett om du behöver personal som kommer in några timmar vid behov, eller flera heltidstjänster under en längre period, vi finns här för dig.

Alla yrkeskategorier går i pension vilket betyder att du med stor sannolikhet hittar just den kompetens ni för stunden behöver hos oss. Oavsett om behovet är på heltid, deltid eller timme. På obestämd tid. Precis som vanligt. Hälsa och säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Det gäller kunder såväl som veteraner och medarbetare. Med vår livserfarenhet kommer visdom – med lite extra omtanke och försiktighet kan vi fortfarande bemanna de flesta typer av uppdrag både tryggt och säkert.

Våra yrkesskickliga och ambitiösa veteraner har valt att fortsätta jobba efter pensionen. Främst för att de trivs med att arbeta men också för att de uppskattar det sociala utbytet.

Kontakta oss så kan vi se vad vi kan göra för just er. Tillsammans kan vi göra skillnad så att Sveriges företagare fortsätter att utvecklas och blomstra. 

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Hur vet du att din verksamhet är hållbar?

Varmt välkommen till en dag om de stora frågorna i ett litet format, arrangerad av Levilja och Ecosoci. Vi synliggör...

Boka höstens konferens, matiga möten och julfirande med Restaurang Villa Flora

Erhåll 15% rabatt när ni bokar in höstens dagkonferens eller julfirande med oss före den 15 oktober.

Kostnadsfria distanskurser för personer som har drabbats av coronapandemin

Studieförbundet Ibn Rushd erbjuder kompetenshöjande distanskurser för den som har blivit varslad eller arbetslös, eller som är eller riskerar att bli...

Inlumino Education erbjuder Klart Ledarskap – för dig som vill skapa hållbara relationer och goda resultat!

Ständigt lärande är nyckeln till utveckling. Som ledare måste du se till att prioritera din egen utveckling, för att fortsätta...