Östsvenska Handelskammaren

Forefront Consulting bjuder in till inspirerande och berikande webinar på ämnet eventdriven arkitektur!

Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 400 anställda. Med kontor på sex orter i Sverige guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet och övriga transformationer. Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar för att sedan kunna realisera dessa på bästa sätt för avsedd effekt. Vi arbetar tillsammans med och nära kunder, och alltid med genomförande i fokus.

Hur går det till att använda eventdriven arkitektur för att skapa moderna system som klarar belastningstoppar och undviker fallgropar och otillgängliga system vid hög belastning till exempel på Black Friday?

Anmäl dig till webinaret ”Transformera monoliter till ett eventdrivet system​” och få reda på hur du kan utveckla lösningar baserade på moderna tekniker som ger både elasticitet och hög tillgänglighet.

Under webinaret får du en kort introduktion till konceptet eventdriven arkitektur och vad det innebär att bygga system baserat på det. Därefter fördjupar vi oss i de problem som eventdriven arkitektur kan lösa och delar med oss av erfarenheter kring hur eventdriven arkitektur varit framgångsrikt i de projekt vi bedrivit. Som avslutning kommer Microsoft introducera hur deras tjänster i Azure stöttar resan från monolit till eventdriven arkitektur.

15 juni 2021

Tid: 08:00 – 09:00
Plats: Digitalt

Välkommen att anmäla dig via länken:
https://forefront.se/aktuellt/webinar-transformera-monoliter-till-ett-eventdrivet-system/?p=9132/

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Sandahl Partners ger 10% rabatt på kursen ny som chef

Sandahl Partners finns sedan 1985 och jobbar med fokus på organisationspsykologiska frågor inom både privat och offentlig verksamhet. Kontoret i...

Inspirerande handbok om Excel

David Stavegård är kanske den enda personen i Sverige som håller inspirationsföreläsningar i Excel. Han är utbildad ingenjör vid KTH...

Lino och Lasse har startat podcast!

Två goa gubbar i en och samma podcast, går det verkligen? Jo men så klart att det gör! Jag, Lino...

Folksam höjer återbäringsräntan till rekordhöga elva procent!

Folksam Liv är ett kundägt försäkringsbolag som erbjuder sparande- och försäkringslösningar till privatpersoner och företag.