Östsvenska Handelskammaren

Hitta kompetent personal genom LIA från MÖLK Utbildning

På MÖLKs yrkeshögskoleutbildningar inom mjukvaruutveckling kan ni hitta era framtida medarbetare då vårt uppdrag är att erbjuda kvalificerade utbildningar som är skräddarsydda utifrån arbetslivets behov.

En yrkeshögskoleutbildning präglas av stark arbetslivsanknytning eftersom en stor del av utbildningsformen handlar om att den studerande ska få praktisk erfarenhet i sin utbildning. Under både första och andra läsåret är deltagarna ute på praktik, s.k. LIA. Nästa LIA infaller 10/5 – 18/6 och den är möjligt att genomföra på distans. Den andra LIA-perioden kombineras ofta med ett examensarbete. Många företag har dragit nytta av praktiken både för att få en uppgift genomförd och för att hitta sin framtida personal. Vår erfarenhet sen tidigare är att våra deltagare har varit väl förberedda när de kommit ut i arbetslivet och snabbt kommit in i sina arbetsuppgifter.

Under utbildningen ingår i alfabetisk ordning agilt projekt, databaser, datalogiskt tänkande och problemlösning, datastrukturer och algoritmer, examensarbete, GUI-design och -implementering, introduktion till datorteknik och programmering, LIA, objektorienterad programmering C#, programmering och skriptutveckling med Python/Javascript, projektmetodik och grupparbete.

I vår ledningsgrupp har vi representanter från arbetslivet och ni som företag kan vara med och påverka kursinnehållet. Har ni några speciella behov får ni gärna ta upp de med oss. Om flera företag har likande behov kan vi anpassa våra kurser i vår planering och ansökan. Därför ser vi fram mot att samarbeta med ert företag.

MÖLK har levererat utbildning i olika former i drygt 30 år, sedan 2014 har vi satsat mycket på yrkeshögskoleutbildningar, främst inom data/IT och teknik. Vi söker och genomför alla yrkeshögskoleutbildningar i samarbete med Östsvenska Yrkeshögskolan.

https://www.molk.com/yh-utbildningar/mjukvaruutvecklare

Om ni är intresserade av att erbjuda LIA eller har andra frågor, tveka inte att kontakta oss på 0727-04 16 27 eller charlotta.soderpalm@molk.com.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Wistbo Information AB söker serviceinriktad och kreativ systemutvecklare

Vår vision är att bygga världens bästa informationssystem för driften inom kraft- och värmeverk. Den värdegrund som vårt företag vilar...

Skapa en framgångsrik Instagram-strategi för 2022

Digitalsnack - Social mediebyrå delar med sg av sina absolut bästa tips för att skapa en vinnande strategi för Instagram...

Norrköpingsbolaget Opigo AB förvärvar TerraWatt Charging Sweden AB!

Opigo AB offentliggör idag att man har förvärvat Stockholms-baserade TerraWatt Charging Sweden AB. TerraWatt är en ledande aktör på den...

Mantap lanserar analysplattform

Analysplattformen Mantap Survey gör det enklare att skapa enkäter, samla in svar och analysera svar direkt. Nu har företaget från...