Östsvenska Handelskammaren

HR-navets Checklista – Krisstöd till chefer

HR-navet är en samarbetsorganisation där vi deltagande experter täcker in allt inom HR och ledarskap. En så kallad ”one-stop-shop” där du kan välja de tjänster som du behöver just nu – och likt ett nav hjälper vi dig att få stöd av våra andra tjänster när behovet uppstår. På så sätt kan du vara trygg med att hitta rätt extern kompetens för dina utmaningar, när du behöver det, nu – och imorgon.

När ett samhälle och en hel värld hamnar i kris så får det enorma konsekvenser inte bara på samhällsekonomin utan även för många företag, människor och familjer.

I osäkra tider höjs kraven på chefer. Det är du som är ledare, i en tid då behovet av trygghet är extra stort, som behöver stå för styrka och stabilitet. Nu är det goda ledarskapet viktigare än någonsin.

Det är viktigt att förstå att man även som chef upplever oro och stress. Du kanske själv befinner dig i en situation med helt nya dilemman och förutsättningar där du ska fatta avgörande beslut. Att då vara en stark ledare kan vara en utmaning.

Med HR-navet får du expertråd, stöd och handledning med att lösa utmanade frågor och dilemman inom HR och ledarskap. Se våra kompetenser här.

Här nedan finns en länk till den checklista som vi har sammanställt på viktiga faktorer att tänka på i kris. Hör av dig om du behöver mer stöd – både för egen del men även om du behöver en extra resurs i svåra tider. Vi finns här för dig!

CHECKLISTAN

 

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner

Norrköpings IT-Partner (NIP) var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen...

Dags att nominera kandidater till Länsförsäkringar Östgötas fullmäktige

Om du är kund hos oss är du också delägare i Länsförsäkringar Östgöta. Högst upp i vår organisation finns bolagets...

Impact Coatings etablerar dotterbolag i Kina

Impact Coatings, experter inom hållbara vakuumbeläggningar, öppnar ett dotterbolag i Kina med huvudkontor i Shanghai. Målet med etableringen är att...

Ny omgång av Great Group Sälj & Affärsskola – start 27 april

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat...