Östsvenska Handelskammaren

Parageras omtyckta ledarutvecklingsprogram är LIVE igen efter sommaren

Kanske har du redan semester eller så jobbar du sista veckan innan semestern, skön känsla båda två! Smittspridningen minskar och restriktionerna lättar och möjliggör nu utbildning live igen, det glädjer oss väldigt mycket.

De digitala utbildningarna har under senaste året varit ett komplement men kan inte mäta sig med mötet mellan människor.

Det börjar därför bli dags att anmäla dig eller någon ledare som behöver utveckla sig själv och sitt ledarskap eller kanske en potentiell nyckelmedarbetare till Parageras uppskattade ledarutvecklingsprogram. Programmet bygger på vetenskapliga teorier och blandas med upplevelsebaserad inlärning och mycket träning och erfarenhetsutbyte och hemuppgifter.

Programmet startar 27-28 september på Rimforsa Strand och pågår sedan under ca 6 månader med totalt 4 träffar och sammanlagt 7 utbildningsdagar. Bifogat finner du en närmare presentation av programmet.

Utöver kunskaper, insikter och nya erfarenheter får deltagarna ett nytt regionalt affärsnätverk.

Några röster från tidigare deltagare:

”En gedigen utbildning som bygger på att praktiskt utföra det som vi diskuterat i grupp. Bra case varvat med egna erfarenheter och humor gör att kunskapen fastnar på ett mycket bra sätt.”

Nicklas Andersson, Integration architect / Team manager – IVER

”Ett otroligt givande program som utvecklade mig som ledare men också människa. Ledarutvecklingsprogrammet hos Paragera gav mig även kunskap som jag kunnat använda mig utav vid många tillfällen utanför jobbet.”

Anna Kjellbin, Director of Customer Project Management – Senion

”För mig var det en väldigt lärorik kurs som fick många bitar att falla på plats. Bra blandning av teori och praktiska övningar har hjälpt mig att förstå både mig själv och mitt team.”

Petter Dahlstedt, R&D Manager Rema Sawco

”En vass ledarskapsutbildning med många ”aha-upplevelser”, nya insikter och utmaningar. Tar med mig mycket i ryggsäcken och dessutom ett nytt nätverk, helt enkelt en kurs som alla borde få gå!”

Ellen Lerner, Konsultchef Xamera

Välkommen med din anmälan eller för att få ytterligare information.

>> Paragera – Ledarutveckling, HR-konsult och Rekrytering

Ha en riktigt skön sommar!

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Norrköpingsbolaget Opigo AB förvärvar TerraWatt Charging Sweden AB!

Opigo AB offentliggör idag att man har förvärvat Stockholms-baserade TerraWatt Charging Sweden AB. TerraWatt är en ledande aktör på den...

Mantap lanserar analysplattform

Analysplattformen Mantap Survey gör det enklare att skapa enkäter, samla in svar och analysera svar direkt. Nu har företaget från...

Så använder svenskarna sociala medier

Digitalsnack - Social mediebyrå har sammanfattat årets rapport kring svenskarnas social medievanor. Läs den här!

Bråviken Bil växer – söker medarbetare!

Bråviken Bil är en auktoriserad återförsäljare av Peugeot och Opel i Norrköping. Vi erbjuder försäljning av nya person- & transportbilar...