Östsvenska Handelskammaren

Relations by Lino kommer till Mjärdevi

Relations by Lino kallar sig regionens skönaste affärsnätverk. Med forum i både Östergötland och Södermanland så jobbar vi aktivt för att få affärer att göras över kommungränserna. Nu är det dags att starta ytterligare ett forum, denna gång i Mjärdevi Science Park, Linköping.

Nu drar Relations by Lino igång ett nionde forum. Turen har kommit till Mjärdevi och denna gång är det ett samarbete tillsammans med Unik Resurs som har sitt huvudkontor i just Mjärdevi. Inom Relations by Lino så har missionen och visionen från början varit att sammanföra regionen på ett sätt som känns på riktigt. I och med att träffarna arrangeras i Norrköping, Linköping, Söderköping, Finspång och Nyköping så bjuds medlemmarna i respektive forum möjligheten att gästa hela klustret. På detta sätt så suddas gränserna snabbt ut och regionen blir en och samma.

Är du intresserad av att gästa en av de här träffarna eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpas åt att sammanföra regionen på ett bra sätt? Hör av dig till Lino på Relations By Lino.

Lino Casimiro
lino@relationsbylino.com
070-216 98 76

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Så kan du sänka dina utbildningskostnader med 50%

Vad händer om du utbildar din personal som sedan slutar? Och vad händer om du inte utbildar din personal och...

Sex steg till en effektiv marknadsföring

Growing Business har satt ihop sex fullmatade steg för en effektiv marknadsföring. Tonvikten ligger på marknadsstrategin och inte själva marknadskommunikationen,...

Pekbok för småfulla – kampanjpris för medlemmar

Pekbok för småfulla är något så ovanligt som en pekbok för vuxna – om alkohol. En pekbok utan pekpinnar.

Hur vet du att din verksamhet är hållbar?

Varmt välkommen till en dag om de stora frågorna i ett litet format, arrangerad av Levilja och Ecosoci. Vi synliggör...