Östsvenska Handelskammaren

Stärk teamet genom en unik fotoupplevelse på kickoffen

Sugna på en unik kickoff som boostar ert företag på djupet? Boka en relationsfotografering – och slå flera flugor i en smäll! Genom en härlig fotoupplevelse stärks ni som team – och fyller på er bildbank med levande bilder. Dessutom stärks ert Employer Brand – inifrån och ut!

Kickoff som stärker hjärtat i företaget – inifrån och ut

Under en skräddarsydd relationsfotografering får arbetslaget utföra teambuildande uppdrag och lekar som skapar gemensamma, härliga minnen och levande bilder. Ni får en rolig stund med mycket skratt och möjlighet att förmedla uppskattning till varandra.

Detta ger er:
– En bildbank fylld med levande bilder som speglar er och er företagskultur på ett personligt, varmt och attraktivt sätt
– Unik och rolig upplevelse och nya minnen.
– Ett starkare team och en förbättrad företagskultur.
– Mer effektiv marknadsföring och ett starkare Employer Brand.

Relationsfotograferingen går även med fördel att kombinera med:

– Storytelling; Inget berör så mycket som människors egna berättelser och erfarenheter. Jag djupintervjuar era anställda och skriver personliga och förtroendeingivande berättelser till era marknadsföringskanaler. Tillsammans med relationsfotograferingen ger detta kött och blod till ert varumärke och värdeord.

– Enneagrammet; När människor får en ökad förståelse för sig själva och andra, förbättras även kommunikationen och den psykosociala miljön. Boka mig för en inspirerande workshop om det kraftfulla verktyget Enneagrammet; en  utvecklingsmodell för ökad självinsikt, empati och ett starkare Employer brand, inifrån och ut.

Se till att boka er relationsfotografering till höstens kickoff redan idag, ännu finns några tider kvar!

Jag har inget högre betyg än det jag vill ge Zandra! Hon har ett unikt eget tänk, känsla och kompetens i sina fotograferingar och fångar känslostämningar på ett helt fantastiskt och hjärtevärmande sätt.
– Johanna Palmér, Styrelseproffs och tidigare VD på Östsvenska Handelskammaren

Om Zandra Erikshed:
Jag är relationsfotograf och journalist som genom en unik fototeknik skapar upplevelser som inte bara ger livfulla bilder, utan även stärker människors relationer till varandra. När jag jobbar mot B2B innebär det att jag stärker team och företagets Employer brand – genom workshops, skräddarsydda fotoupplevelser och storytelling. Jag hjälper även familjer och par att stärka sina relationer genom upplevelser och fina bilder.

info@zandraerikshed.se
070-5425385
Instagram: @zandraerikshed
www.zandraerikshed.se

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Vad händer om du utbildar din personal som sedan slutar?

Och vad händer om du inte utbildar din personal och de sedan stannar kvar? Ett företag som inte höjer sin...

Utbildningar inom sociala medier till medlemspris!

2020 har varit ett utmanande år för väldigt många. Flera av er har tagit tillfället i akt att investera i...

Visualisering för industrin – tips från experter!

Ta del av demonstrationer och tips från forskare och företag i framkant. Visual LIFT – Labb, Industri, Framtid, Teknik.

Frigör tid för core business med Unitalents företagssupport

Unitalent arbetar med studenter och forskare från hela LiU för tidsbestämda och skräddarsydda uppdrag. Vi vill hjälpa våra kunder med...