Östsvenska Handelskammaren

Utveckla er ur krisen med hjälp av Parageras ledarutvecklingsprogram!

Efter en omtumlande vår ser vi på Paragera flera tecken på positiva tendenser i vår omvärld – man vågar tänka och satsa framåt igen! Tillsammans tror vi att vi kan skapa en positiv spiral där vi satsar på att utveckla istället för att bromsa oss ur krisen. Ett särskilt bra sätt är att skapa tillfällen där erfarenhetsutbyten och nya lärdomar kan utbytas! Den möjligheten ges på Parageras ledarutvecklingsprogram.

I höst tror vi att vi kan ses på en konferensanläggning igen – träffas, utbyta tankar och erfarenheter, få inspiration och nya lärdomar, bli bättre ledare med mera självinsikt och insikter hur ni kan bli ännu vassare samtidigt som ni får roligare varje dag.

Vi har några platser kvar till kursstarten den 17 – 18 september och flera platser till novembers kursstart. Anmäl dig nu och ge dig själv ett tillfälle att möta hösten med ny inspiration och fortsatt utveckling på agendan!

För anmälan eller mer information kontakta:

mats.klippinger@paragera.se
0708-25 00 66

Paragera bidrar till våra kunders utveckling och lönsamhet genom att tillhandahålla gedigen HR-kompetens, hitta rätt kompetens till er rekrytering och att erbjuda ledarutveckling och utvecklingsinsatser för era medarbetare.

Ett sunt och tryggt ledarskap skapar inte bara en effektiv och harmonisk organisation, det är även ett effektivt konkurrensmedel. Det är ett sätt att differentiera sig, som inte kan kopieras av konkurrenter utan vidare! Och det är just dit alla våra insatser ska leda – till högre prestation, ökad effektivitet, engagerade ledare och motiverade medarbetare hos våra kunder.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Vem hjälper de små? – Säljdriv

Många små och medelstora företag har det svårt på grund av Corona och vikande konjunktur. Jag har i 15 arbetat...

Transportavtal som skapar klimatnytta – så funkar det!

Nu bjuder Cleantech Östergötland, Logistikkluster Östergötland och Östgötautmaningen in till ett webinar, där vi delar praktiska exempel och ett nytt...

Produktutveckling med IP som hävstång – Bergenstråhle & Partners och Prodelox i strategiskt samarbete

Bergenstråhle och Prodelox fördjupar sin relation och inleder strategiskt samarbete för att effektivisera produktutvecklingsprocessen i tidiga utvecklingsstadier. Våra specialister inom...

E.ON har invigt sin andra fjärrkylaanläggning i Norrköping

E.ON är något av "energimotorn" i Norrköping med produktion och distribution av el, fjärrvärme, ånga och fjärrkyla. Med hållbara lösningar...