Östsvenska Handelskammaren

Wistbo Information AB söker serviceinriktad och kreativ systemutvecklare

Vår vision är att bygga världens bästa informationssystem för driften inom kraft- och värmeverk. Den värdegrund som vårt företag vilar på handlar om att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder. Vår företagskultur innebär högsta fokus på att vara kundorienterade, engagerade och nytänkande. Vi vill uppfattas som familjära, kunniga och pålitliga av våra kunder. Den familjära känslan som finns inom Wistbo vill vi överföra till våra kunder varje dag. Vår molntjänst Wistbo driftportal är idag marknadsledande i Sverige när det gäller informationssystem för driftpersonal inom energibranschen. Den digitala transformationen som pågår inom energibranschen ställer krav på flexibla, skalbara och smarta lösningar. Wistbo är nu inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med fler systemutvecklare.

Är du vår nya systemutvecklare på Wistbo Information AB?

Som systemutvecklare underhåller och vidareutvecklar du befintliga system, skapar nya lösningar, och samarbetar kring projekt såväl internt som externt. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen från idé, kravspecifikation, systemering, programmering, tester till slutlig implementation.

Du har några års erfarenhet av systemutveckling, är driven och har stor passion för utveckling och programmering. Du har relevant akademisk utbildning inom systemutveckling, eller förvärvad arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Läs mer och sök tjänsten via länken nedan.

https://www.wistbo.com/systemutvecklareSusanne

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Office Sverige förvärvar Norrköpings IT-Partner

Norrköpings IT-Partner (NIP) var mellan åren 2005 till 2013 del av Office-kedjan och nu efter 9 år är de återigen...

Dags att nominera kandidater till Länsförsäkringar Östgötas fullmäktige

Om du är kund hos oss är du också delägare i Länsförsäkringar Östgöta. Högst upp i vår organisation finns bolagets...

Impact Coatings etablerar dotterbolag i Kina

Impact Coatings, experter inom hållbara vakuumbeläggningar, öppnar ett dotterbolag i Kina med huvudkontor i Shanghai. Målet med etableringen är att...

Ny omgång av Great Group Sälj & Affärsskola – start 27 april

Great Group arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat...