Östsvenska Handelskammaren

XLENT tar med er på en digital transformationsresa

Hur kan IT vara möjliggörare för affärsutveckling istället för en bromskloss? För cirka 10 år sedan fick XLENT den frågan från en IT-chef, som likt andra, hade problem med långa ledtider, gamla system och kommunikationen mellan verksamhet och IT. Där och då föddes idén kring konceptet Nexus Link. Följ med på XLENTs Webinar under East Sweden Innovation Week som tar er med på en digital transformationsresa!

Under de 10 år som gått har XLENT samlat erfarenhet från både IT och verksamhet. På East Sweden Innovation Week kommer vi att dela med oss av de principer och tekniker som vi testat och finjusterat under åren.

Det här är andra året vi deltar på East Sweden Innovation Week. Och i år har vi valt att berätta om vårt koncept på ett lite annorlunda sätt, för att göra innehållet så lättsmält och konkret som möjligt, säger Hanna Lundberg, XLENT.

Det blir ofta komplext när man pratar om digitalisering. Därför har vi tagit fram ett fiktivt case och genom storytelling tar vi med er på ett företags resa från utmaning till hållbart resultat där verksamheten står i fokus.

Under åren har vi använt konceptet hos många av våra kunder. Lokalt i Östergötland driver vi ett projekt med organisationen Tappra Barn som vill uppnå högre smartness och en högre grad av integration mellan deras nuvarande system för att minska manuellt arbete och handpåläggning. Genom vår metodik har vi kartlagt verksamheten och skapat en stabil grund för deras digitaliseringsresa, säger Hanna.

Genom att delta på Innovation Week hoppas XLENT kunna förmedla fördelarna med en effektiv och långsiktigt hållbar approach till att digitalisera en verksamhet och få alla verksamhetssystem att fungera ihop som en helhet. Metodiken Nexus Link visar på hur du kan gå tillväga för att överbrygga gapet mellan verksamhet och teknik en gång för alla!

Delta på Webinaret!

Kontakta oss:

Vill du veta mer?
Hör av dig till hanna.lundberg@xlent.se, verksamhetsarkitekt som håller i Webinaret, eller anna.winell@xlent.se lokal kontakt och vd för XLENT i Östergötland.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Vad händer om du utbildar din personal som sedan slutar?

Och vad händer om du inte utbildar din personal och de sedan stannar kvar? Ett företag som inte höjer sin...

Utbildningar inom sociala medier till medlemspris!

2020 har varit ett utmanande år för väldigt många. Flera av er har tagit tillfället i akt att investera i...

Visualisering för industrin – tips från experter!

Ta del av demonstrationer och tips från forskare och företag i framkant. Visual LIFT – Labb, Industri, Framtid, Teknik.

Frigör tid för core business med Unitalents företagssupport

Unitalent arbetar med studenter och forskare från hela LiU för tidsbestämda och skräddarsydda uppdrag. Vi vill hjälpa våra kunder med...