Kvinnors styrelsekraft – från vision till verklig makt

jun 13, 2019

Välkommen på ett kraftfullt event i Stockholm city den 16 oktober kl 13-19! Inbjudan vänder sig till dig som är kvinna och har erfarenhet, kompetens och vilja att åta dig styrelseuppdrag, samt till dig som söker efter ny kompetens till din styrelse.

4 råd för att engagera medarbetare

jun 12, 2019

Medarbetarnas kompetens och kunskap är viktig för organisationens effektivitet och för att nå resultat. Men något som är ännu viktigare är dina medarbetares engagemang. Harriet Nilsson har i över 30 år arbetat med ledarskap och här ger hon sina bästa råd för hur du som ledare kan engagera dina medarbetare och därmed också nå era mål.

Läs senaste Global Utsikt!

jun 10, 2019

Nytt nummer av Global Utsikt finns nu att läsa digitalt. Läs om hur nytt avtal med Singapore öppnar för mer handel med Asien och om vilka branscher som ökade mest under 2018.

Som systrar ska städerna stötta

jun 4, 2019

Visst kan syskon ligga i luven på varandra ibland. Men när det verkligen gäller, då sluter de upp tillsammans.  

East Swedens program i Almedalen klart

maj 29, 2019

Framtidens matproduktion, AI i sjukvården och visualisering av Agenda 2030. Det är några ämnen som diskuteras i East Sweden Arena under Almedalsveckan.- Vår region har ambitionen att vara en drivande kraft inom innovation och samhällsfrågor, säger Andreas Capilla, regionutvecklingsdirektör i Region Östergötland. Vi vill ta täten och lyfta de här frågorna i Almedalen.  

Framtidsstipendiet utdelat till lovande unga

maj 27, 2019

I en stämningsfull ceremoni delade Östsvenska Handelskammaren ut Framtidsstipendiet till åtta mycket lovande gymnasieelever och en lärare. Samtliga tilldelas stipendium för projekt och kunskaper inom IT- och teknik.

Nu kan du beställa boken ”4 Råd”

maj 24, 2019

Lättillgänglig kunskap från våra medlemmar. Det var idén och tanken bakom konceptet 4 råd. Ett koncept som nu blivit bok skriven av vår kommunikatör Robin Almqvist. Han har det senaste året träffat ett urval av alla våra medlemmar som är proffs på det de gör.

Vi söker säljande affärsutvecklare

maj 23, 2019

Nu kan du söka en nyinrättad, utåtriktad och stimulerande tjänst, mitt i ett av regionens starkaste nätverk. På köpet får du kompetenta kollegor och chansen att arbeta aktivt för samhällsutveckling med näringslivets bästa för ögonen.

Vi söker regionens vassaste VD

maj 20, 2019

Nu kan du söka ett av regionens mest synliga och stimulerande jobb! På köpet får du kompetenta kollegor och chansen att jobba aktivt för samhällsutveckling. VD avgår i höst och verksamheten söker en efterträdare så snart som möjligt.

4 råd för en bättre bild

maj 16, 2019

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Men vilka är de där tusen orden som bilden berättar? Och är det de ord du vill att den ska berätta? Den här texten kommer hjälpa dig att förstå varför du tar en bild, hur du förmedlar ditt budskap med hjälp av foto och tekniker som kommer göra dig till en bättre fotograf. Christian Ekstrand delar här med sig av sina bästa råd.