Östsvenska Handelskammaren

Styrelseutbildning Rätt fokus i Nyköping med Styrelseakademien Östsverige

FÅTAL PLATSER KVAR till Certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet 2 dagar.

Ge dig själv en kvalitetsstämpel. Bli certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning och utveckling av bolaget. Här får du grunderna och verktygen.

ERBJUDANDE TILL ÖSTSVENSKA HANDELSKAMMARENS MEDLEMMAR

Ni får möjlighet att gå utbildningen till medlemspris dvs 15 900kr (ord pris 17 900kr) ange medlem i ÖHK i rutan övrigt vid anmälan.

🗓️ Datum: 11 och 17 april

📍Plats: Grant Thornton, Västra Storgatan, Nyköping

👉 Läs mer och anmäl dig HÄR

Om Styrelseakademien Östsverige

Styrelseakademien är en ideell och oberoende förening för utveckling av styrelsearbetare och styrelsearbete.

Varje år väljer mer än 1 000 personer gå Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet är en branschledande styrelseutbildning och som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet och online. Ge dig själv en kvalitetsstämpel, utbildningen ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla bolagets lönsamhet och prestation på lång sikt.

Hos Styrelseakademien kan du bli medlem och ta del av vårt nätverk, hitta nya styrelseuppdrag, ta del av kunskapsbanken, få erbjudande på styrelseansvarsförsäkring och mycket mer.

Tillsammans professionaliserar vi styrelsearbetet i Sverige.

Vid frågor vänligen kontakta Verksamhetsledare för Styrelseakademien Östsverige Yvonne Anglesjö yvonne.anglesjo@styrelseakademien.se

Varmt välkomna

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

FNF LinkedIn

Future Now Forum – Elevating Urban Innovation

2023 utsågs Linköping till Europas mest innovativa stad. Nu paketerar vi erfarenheterna och kunskaperna om hur vi som stad gemensamt...

Bild energieffektivisering

Klimatsamverkan Nyköping(s kommun) hjälper dig komma igång eller komma vidare i din gröna omställning

För att öka takten i den gröna omställningen erbjuder Nyköpings kommun små- och medelstora företag möjlighet att delta i ”Klimatsamverkan...

ReverseMassaHeader

Välkomna till årets studentmässa – för er som vill komma studenterna närmare och förstå LiUs kompetensutbud från de olika sektioner!

Att förstå vad alla 37 000 studenter vid Linköpings universitet får med sig i termer av kompetens och förmågor är...

Skyline 1 w. logo

Svensk-amerikanska handelskammaren i New York, Energimyndigheten och Build Edison är stolta att presentera 2024 års omgång av Skyline!

Ansök till Skyline – ett skräddarsytt accelerationsporgram för små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader.