Östsvenska Handelskammaren

Deponeringstjänster

Upptäck fördelarna med våra deponeringstjänster för att lagra dina dokument hos Östsvenska Handelskammaren. Säkerställ att du är förberedd för utmaningar som konkurs eller personalomsättning

Upptäck fördelarna med källkodsdeponering och digitala dokument hos Handelskammaren.

Östsvenska Handelskammaren erbjuder en värdefull tjänst som en oberoende part för att stödja företag i deras affärsverksamhet. Ett av de många användningsområdena är att företag kan tryggt deponera sin källkod, ritningar och andra digitala dokument hos Handelskammaren.

Varför ska du nyttja deponeringstjänster hos Handelskammaren?

Det handlar om att ta förebyggande åtgärder. I händelse av exempelvis företagskonkurser eller när nyckelpersoner som utvecklat programmet inte längre är tillgängliga, uppstår komplexa problem. Köpare står inför valet att använda ett program som inte kan uppdateras eller investera i ett helt nytt system eller programvara.

Vi samarbetar med Stockholms Handelskammare vid förvaring av exempelvis källkod

Den smarta lösningen är att både leverantören och köparen går överens om att deponera källkoden och nödvändig dokumentation hos en neutral tredje part, som Östsvenska Handelskammaren. På så sätt kan köparen, under förutbestämda förhållanden, få tillgång till källkoden om problem uppstår. Det ger även möjlighet för andra utvecklare att uppdatera och förbättra programmet. Genom att deponera din källkod hos Handelskammaren kan du säkerställa att du är väl förberedd för eventuella utmaningar som kan uppstå.

Läs mer: Handelskammaren är fristående från stat, kommun och enskilda företag och därför anlitas vi ofta som så kallad betrodd eller oberoende tredje part.

Genom deponeringstjänster kan licenstagaren skydda sina betydande investeringar och bibehålla obehindrad tillgång till sina IT-system. Detta minimerar risken för att beroendet av licensgivaren ska bli en svaghet. Genom att säkra dina IT-investeringar med deponeringstjänsten hos Östsvenska Handelskammaren får du trygghet och kontinuitet i din verksamhet.

Relaterat innehåll

Ostsvenska Handelskammaren

Om Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och är regionens största affärsnätverk med cirka 850...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...

kalender3

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...