Östsvenska Handelskammaren

Vd-nätverk

Välkommen till Östsvenska Handelskammarens nya vd-nätverk – din plattform för kunskapshöjande, relationsbyggande och inspirationsskapande möten. Nätverkets syfte är att stärka dig i din roll som vd och ge dig möjligheten att bidra till din egen och andras framgång.

Vi vänder oss till verkställande direktörer inom medelstora företag, där antalet anställda varierar från 15 till 70, i vår regionala närhet. Du kommer att vara omgiven av likasinnade ledare som delar din passion för att driva företag framåt.


Erfarenhetsutbyte

Vår nätverksgrupp är skapad med ett tydligt syfte. Vi vill höja din kompetens, stärka dina relationer, inspirera till nya tankesätt, bredda din horisont och ge dig möjligheten att bidra till både din egen och regionens framgång.Grupp där alla kommer till tals

I en intim grupp om 10-14 deltagare från olika branscher kommer du att uppleva en rik mångfald av perspektiv. Vi strävar efter en jämn könsfördelning, och vi välkomnar deltagare från olika åldersgrupper och branscher. Detta skapar en dynamisk och givande miljö för diskussioner och utbyte av idéer.


Fem träffar per år

Vi träffar hålls fem gånger om året. För att sätta igång på bästa sätt inleder vi med en uppstartskonferens på en exklusiv anläggning med övernattning. Det ger dig möjlighet att bygga starka relationer från dag ett och skapa en grund för givande samarbeten.

Precis som du, är vårt vd-nätverk dedikerat till att skapa resultat. Vi träffas regelbundet för att utforska relevanta ämnen, ha produktiva workshops och diskutera utmaningar och möjligheter som vd-rollen innebär. Du kan även förvänta dig spännande studiebesök och inbjudna talare när gruppen så önskar. För allas trygghet, då nätverket bygger på förtroliga samtal mellan deltagarna, så får alla skriva på ett sekretessavtal. Det råder ingen bindningstid, men se gärna ditt deltagande som en långsiktig investering och relationsbyggande med deltagarna.

Förvänta dig:

Kunskapshöjande diskussioner och workshops
Interaktiva möten med drivna ledare från olika branscher och bakgrunder
Inspirationsskapande och idéutbyte
Samtal som kommer att öka din kompetens
Möjligheten att bidra till både din egen utveckling och tillväxten i vår region


Anna Brynås

Nätverksledare

Anna Brynås har gedigen erfarenhet av bolagsledning och har varit delaktig i uppbyggnad av bolag både i Sverige och USA. Hon har själv axlat vd-rollen i flera olika företag med verksamhet i allt från biobränsle, återvinning till App-utveckling.

2016 fick hon utmärkelsen ”Framtidens Kvinnliga Ledare” för sitt trygga och modiga ledarskap av chefsorganisationen Ledarna. Numera arbetar hon som styrelseproffs med engagemang i många olika typer av bolag samt som affärscoach för tech-start Ups.

Hon har ett stort intresse för personlig utveckling och brinner för att se människor och bolag blomstra. En aspirerande alkemist som är övertygad om att genuina relationer är det som gör människan lycklig och att meditation och frigörande dans skulle kunna göra planeten till en mer harmonisk plats.

Kom och bli en del av Östsvenska Handelskammarens vd-nätverk, där du inte bara kommer att utvecklas som vd, utan även bidra till en starkare och mer framgångsrik näringslivsgemenskap. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nätverk!

Priser:

21 900 kr ex. moms per person och år för medlemsföretag

Exklusivt för medlemsföretag

Vill du veta mer om nätverket?

Om du är intresserad av att delta i vårt vd-nätverk eller bara vill veta mer, kontakta Eva Hartzell, ansvarig medlemsrelationer på Östsvenska Handelskammaren. Eller läs mer om alla våra nätverk här.

Kontakt

Eva Hartzell

Ansvarig medlemsrelationer

Relaterat innehåll

Nätverket för kommunikations- och marknadschefer

För dig som leder ett team inom kommunikation och/eller marknadsföring och som...

Nätverk för ledande befattningar inom HR

I den konstant föränderliga världen av HR kan det vara skönt att...