Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren erbjuder besiktning och värdering

Behöver du få ditt bohag värderat? Eller söker du efter någon som kan ge en opartisk värdering av din bil? Då kan Östsvenska Handelskammaren hjälpa dig genom att förmedla kontakt till besiktnings- och värderingspersoner. Tjänsten riktar sig till både företag och privatpersoner.

Sveriges Handelskamrars har expertis inom besiktning och värdering och kan anlitas för att värdera varor åt företag och privatpersoner.

Besiktning och värdering av handelsvaror är en avgörande process, oavsett om det rör sig om antikviteter eller överskottslager i konkurs. Att fastställa det korrekta värdet är av största vikt vid situationer som skador, företagsöverlåtelser, konkurser, boutredningar och bodelningar.

Hur går du tillväga för att få en värdering?

Det första steget är att kontakta en erfaren besiktnings- och värderingsperson som har förordnande för den specifika varan i fråga. Hos Sveriges Handelskamrar har vi auktoriserat experter som du enkelt kan hitta på webbplatsen Besiktning.nu. Där kan du smidigt söka efter kontaktinformation baserat på varuslag och geografiskt område.

Våra besiktnings- och värderingspersoner är årligen förordnade av Sveriges Handelskamrar. Dessa kunniga och välrenommerade experter har lång erfarenhet och är särskilt utvalda för att utföra opartiska värderingar.

Vad kostar det?

Kostnaden för besiktningen bestäms i samförstånd mellan dig som uppdragsgivare och den besiktnings- och värderingsperson du anlitar. Vanligtvis är det fråga om en timbaserad avgift, och priset kan variera beroende på vilken typ av vara som ska besiktigas. Storleken på arvodet kan skilja sig åt beroende på varuslaget och dess komplexitet.

Läs mer på Besiktning.nu

Läs mer: Handelskammaren är fristående från stat, kommun och enskilda företag och därför anlitas vi ofta som så kallad betrodd eller oberoende tredje part.

Relaterat innehåll

Ostsvenska Handelskammaren

Om Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och är regionens största affärsnätverk med cirka 850...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...

kalender3

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...