Östsvenska Handelskammaren

Nätverket för kommunikations- och marknadschefer

För dig som leder ett team inom kommunikation och/eller marknadsföring och som vill utvecklas i rollen genom erfarenhetsutbyte, inspiration och feedback från andra i liknande yrkesroll.

Nätverk för kommunikationchefer och ledarskap

Nätverket är till för dig som är kommunikations- eller marknadschef.


För dig som chef inom marknad och kommunikation

Nätverket träffas fem gånger om året för att diskutera aktuella ämnen, ha givande workshops och meningsfulla diskussioner, inklusive möjligheter till studiebesök eller inbjudna talare när gruppen så önskar.


Stärk ditt nätverk bland regionens kommunikations- och marknadschefer

Nätverket representeras för närvarande av deltagare från 14 företag från Östergötland, Sörmland och Gotland, vilket skapar en mångsidig och rik erfarenhetsbas att dra nytta av.


Fördjupa din kompetens

Träffarna är inriktade på aktuella ämnen inom kommunikation och marknadsföring och är utformade för att stödja din utveckling som marknads- och/eller kommunikationschef.

Nätverket erbjuder inte bara värdefulla kontakter och insikter, utan också praktiska verktyg och modeller som du kan implementera direkt i din organisation.

Några av nätverkets deltagare kommer från:

Professionellt lett chefsnätverk inom kommunikation

Nätverket leds av Mathilda Ekström som är certifierad ledar- och vd-coach med expertis inom förändringsprocesser och kommunikation. Med Mathildas fingertoppskänsla och lyhördhet ser hon till att deltagarna får ut mesta möjliga av nätverksträffarna. I gruppen utforskar vi aktuella ämnen, drar inspiration av varandra och utbyter värdefulla erfarenheter i frågor som rör ledarskap, marknadsföring och kommunikation.


Mathilda Ekström

Certifierad ledar/VD-coach och mötesledare

Mathilda Ekström är certifierad ledar- och vd-coach och verksam inom ledarutveckling, mötesledning samt ledarstöd. Hon är utbildad inom socialpsykologi, hälsopsykologi och är expert inom ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser. Entreprenör och affärsutvecklare med mål att skapa hållbar tillväxt.

Fördjupa dig i våra nätverksträffar

Vid våra tidigare nätverksträffar har vi fördjupat oss i aktuella ämnen inom kommunikationsvärlden. Här är några exempel på ämnen som har diskuterats:

Content marketing
Marketing Automation
Internkommunikation
Employer branding
AI
Ledarskap

Priser:

15 900 kr ex. moms per person och år för medlemsföretag
19 900 kr ex. moms per person och år för icke medlemsföretag

Vill du veta mer om nätverket?

Om du är intresserad av att delta i nätverket eller bara vill veta mer, kontakta Rickard Widgren, Kommunikationschef på Östsvenska Handelskammaren.

Inom Handelskammaren finns dessutom professionsbaserade chefsnätverk inom företagsledning och HR. Är du nyfiken på att utforska alla våra nätverk? Klicka här.

Kontakt

Rickard Widgren

Kommunikationschef

Relaterat innehåll

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...