Östsvenska Handelskammaren

Konferens i Norrköping - Handelskammarens mötesplats Kammarforum

Östsvenska Handelskammarens mötesplats Kammarforum ligger i anrika industrilokaler på Dalsgatan 13 mitt i centrala Norrköping. Här kan du arrangera din nästa konferens, mässa eller event – Vi hjälper dig!

Bild på Kammarforum

Här träffas ni i moderna och trevliga lokaler med den senaste tekniken tillgänglig för presentationer och digitala möten. Våra rum kostar från 300 kronor/timme och självfallet får medlemmar i Östsvenska Handelskammaren ett rabatterat pris.

Vill du komma i kontakt med oss på Kammarforum direkt?

Previous slide
Next slide

Allt du behöver under ett och samma tak

Som konferensgäst hos oss på Kammarforum behöver du inte tänka på något – berätta bara vad du behöver så ska vi göra vårt bästa för att möta dina behov. Önskas fika eller lunch till din konferens? Inga problem – det fixar vi! 

Vi samarbetar med några av Norrköpings bästa restauranger och caféer när det kommer till kost och förtäring. Östgöta kökNelins Café & Konditori och våra grannar i Louis De Geer Konsert & Kongress. Hos oss får du allt på ett och samma ställe! Har du andra preferenser eller specifika önskemål kring kosten under din vistelse så möter vi självklart dem.

Event, möte eller konferens i Norrköping

Vi vill att människor ska mötas och har därför skapat en mötesplats i vackra och ljusa industrilokaler mitt i centrala Norrköping. Medlem eller ej – här får självklart alla boka en konferens eller arrangera ett event. Ställ bara frågan! 

Kammarforum ligger bara en kort promenad bort från Norrköpings resecentrum och har många kollektiva hållplatser i närheten. Ta buss, en promenad eller varför inte en spårvagn upp för Drottninggatan och nå oss på några minuter. En av många anledningar till att lägga din konferens i Norrköping!

Frukostevent eller after work i Norrköping

Som medlem i Östsvenska Handelskammaren har du även möjlighet att arrangera din konferens med något av våra populära koncept: Coffee by, Drink by och Boost Your Business. Du står för innehållet och vi sköter inramning.

Relaterat innehåll

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Konferens i Linköping

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på...