Östsvenska Handelskammaren

Bright East – Inspiration for young minds

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är mellan 20-35 år och är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Kanske har du nyligen flyttat hit eller är snart färdig med studierna? Då är Bright East det självklara forumet för dig! Du blir en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region.

Grafisk bild för nätverket Bright East.

Bright East träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglande med nedslag i aktuella teman med engagerade föreläsningar och aktiviteter varvat med kreativa initiativ. Genom åren har vi fördjupat oss inom ledarskap och personlig utveckling, fått en inblick i regionens bubblande företag och blivit smartare när det kommer till privatekonomi. Temat varierar från gång till gång med utgångspunkt i frågor och aktiviteter som känns relevanta för unga personer. Här får du chans till att knyta nya kontakter, diskutera idéer och stärka band inom regionen. Kanske är det till och med på nästa nätverksträff du möter din blivande kollega, kund eller samarbetspartner? Kom hit och testa!

Vi vill att du ska upptäcka hela vår region och det utbud som finns. Därför varvas träffarna mellan Linköping och Norrköping där vi utforskar olika platser till varje träff.


Kommande Bright East-träffar

Tack för en fantastiskt fin vår tillsammans! Nästa träff kommer att ske i början av hösten. Njut av sommar och sol så ses vi om ett tag!

Bli en del av Bright East

Anmäl dig och få information om kommande träffar och event! Genom din registrering kommer du att få inbjudningar, uppdateringar och diverse information rörande nätverket via e-post och sms. Att delta på träffarna är helt kostnadsfritt!

För att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång finns vi självklart på sociala medier. Missa inte att följa vår LinkedIn-sida @Bright East – Inspiration for young minds för de senaste nyheterna.

BRIGHT EAST LIGGANDE CLEAN

Bright East drivs av:

Vi som driver nätverket Bright East är Östsvenska Handelskammaren, Lundbergs Fastigheter, Linköping Science Park och Skill. Vår ambition med nätverket är att du som deltagare ska lämna varje träff med en inspirerande, härlig känsla och se fram emot nästa tillfälle!

ohk loggoLOGOTYP LUNDBERGSlinköping science park 1SKILL LOGOTYP

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

EO1A2036

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Läs även

Relaterat innehåll

kalender3

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...