Östsvenska Handelskammaren

Rätt nätverk för ditt företag

Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk. Närmare 1000 företag samlas hos oss för att få kunskap, inspiration och utbyta erfarenheter och göra affärer med varandra.

Nätverk för kommunikationchefer och ledarskap

Inom Handelskammaren erbjuder vi professionsbaserade ledarskapsnätverk och nätverk som fokuserar på specifika och gemensamma intressen. Våra nätverk utgör en plattform där likasinnade kan samlas och samarbeta inom sina områden, där företag och personer kan utveckla meningsfulla affärsrelationer och dra nytta av gemensam expertis.

Vd-nätverk

Välkommen till Östsvenska Handelskammarens nya vd-nätverk – din plattform för kunskapshöjande, relationsbyggande och inspirationsskapande möten. Nätverkets syfte är att stärka dig i din roll som vd och ge dig möjligheten att bidra till din egen och andras framgång.

Kontakt:
Eva Hartzell
eva.hartzell@east.cci.se

ESIC

East Sweden Infra Cluster, ESIC, är ett professionaliserat nätverk och regional kraftsamling i näringslivet för att förverkliga Ostlänken och andra stadsomvandlingsprojekt. ESIC ger affärschanser, främjar tillväxt och är en plattform för information och marknadsföring.

Kontakt:
Charlotta Elliot
info@esic.se

100-listan

Det behövs fler kvinnor i svenska bolagsstyrelser! Därför finns 100-listan. Ett initiativ för att lyfta fram kompetenta kvinnliga kandidater. 100-listan är skapad för att öka styrelsekompetensen och för att få fler kvinnor i styrelserummen. Listan består av en skarp samling styrelsekompetenta kvinnor med mycket kunskap och erfarenhet.

Kontakt:
Jonna Hedlund
jonna.hedlund@east.cci.se

VES

Vision East Sweden, VES, samlar ett 20-tal av regionens största företag i Östergötland och Sörmland. Gruppen är tillväxtinriktad och kraftsamlar tillsammans med Handelskammaren för att bli en positiv med och motpart till det offentliga i frågor om regionens framtid, hur vi ska marknadsföra oss och hur vi ska bli än mer attraktiva för företag, investerare, besökare och inflyttare.

Kontakt:
Maria Björk Hummelgren
maria.hummelgren@east.cci.se

Nätverket för ledande befattningar inom HR

Ett nätverk där HR-praktiker skapar mervärde för varandra; där du utvecklas i din roll och där du får hjälp att hålla koll på det senaste inom området. Vi vänder oss till dig som jobbar med ledande befattningar inom HR. För att få ut det bästa av lärande och stöd i din roll som HR-praktiker har du har även möjlighet att addera personlig coaching mellan nätverksträffarna.

Kontakt:
Anna Högberg
anna.hogberg@east.cci.se

Nätverket för kommunikations- och marknadschefer

För dig som leder ett team inom kommunikation och/eller marknadsföring och som vill utvecklas i rollen genom erfarenhetsutbyte, inspiration och feedback från andra i liknande yrkesroll. Tillsammans tar gruppen upp aktuella utmaningar och möjligheter. Workshops leds av erfarna nätverksledare som får deltagarna att se nya perspektiv och möjligheter.

Kontakt:
Rickard Widgren
rickard.widgren@east.cci.se

Skeppning

Nätverk för dig som arbetar med internationell handel. Inom nätverket kan medlemmarna fördjupa sin kompetens, bredda sina kontaktytor, utbyta erfarenheter och få inspiration till att lösa sitt företags uppgifter bättre och effektivare. Vid varje mötestillfälle fokuserar gruppen kring ett tema och bjuder in externa personer som tar upp intressanta och aktuella ämnen.

Kontakt:
Anneli Forsman
anneli.forsman@east.cci.se

Bright East

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Kanske har du nyligen flyttat hit eller är snart färdig med studierna? Då är Bright East det självklara forumet för dig!

Kontakt:
Emma Meijer och Jennifer Berg
info@east.cci.se

Kontakt

charlotta40

Charlotta Elliot

Projektledare ESIC

anneli20

Anneli Forsman

Projektledare Handelsdokument och Ekonomiassistent

maria300

Maria Björk Hummelgren

Vice vd och näringspolitisk chef

Jonna Hedlund Östsvenska Handelskammaren

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor - Föräldraledig

rickard1

Rickard Widgren

Kommunikationschef

simon1

Simon Helmér

Vd

Relaterat innehåll

kalender3

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...