Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

G logga mailsignatur

Greenman AB

https://greenman.se/
Läs mer

Greenman AB i Norrköping startades 1991 med drivkraften att göra något som verkligen påverkar miljön och vårt klimat i positiv riktning. I dag är vi den äldsta distributör av miljövänliga tonerkassetter i Sverige. Med mer än 30 år i branschen vet vi hur viktigt det är med bra kvalitet och trygghet. Både för dig som återförsäljare och för dig som slutkund. Det driver oss att fortsätta göra gröna val så att det i största mån ska finnas alternativ till just din skrivare.

freja offshore

Freja Offshore AB

Läs mer

Freja Offshore AB utvecklar, planerar och ansöker om att bygga vindkraftparker till havs vilket är den fas som företaget är i nu. I långa loppet, efter erforderliga tillstånd, avses även att bygga och sköta driften av vindkraftparkerna. Företaget har tre projekt runt om Sveriges kust varav ett projekt, kallat Dyning, ligger i svensk ekonomisk zon ca 50 km ut från Norrköping, Oxelösund och Visby.

Logo centrum centreret ny

Centrum Pile AB

https://www.centrumpile.se
Läs mer

Centrum Pile AB startade sin produktion i januari 2008 och var den första CE-certifierade pålfabriken i Sverige. I våra moderna produktionsanläggningar och med vår stora produktionskapacitet kan vi erbjuda högkvalitativa betongpålar till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder standardpålar i flertalet dimensioner men även skräddarsydda lösningar som är anpassade efter specifika projektbehov. Utöver påltillverkning tillhandahåller Centrum Pile även spont och balk. Centrum Pile AB tillhör Centrumgruppen med fabriker i Danmark, Sverige, Polen, England och Tyskland. Tillsammans har dessa fabriker en kapacitet på ca 4,4 miljoner löpmeter/år.

Läs mer

Nexer är ett techbolag som erbjuder en bred portfölj av tjänster inom alla områden av digital transformation med experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi hjälper våra kunder med digital transformation, artificiell intelligens, IT och FoU. Nexer Group har 2500 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 11 000 medarbetare i 18 länder.

Logotyp Tiego
Läs mer

Vi som arbetar på Tiego är ett antal tidigare revisorer, controllers, redovisningsansvariga och programutvecklare som levererar lösningar till de utmaningar en koncern står inför med konsolidering, rapportering och redovisningsregler.
Vi erbjuder en palett av smarta systemlösningar för att underlätta rapportering, beräkningar, analyser och datalagring för nationella eller internationella koncerner.
Välkommen att prova Tiegos produkter för effektivare koncernredovisning.

Logotyp TrulyYou

Truly You Hälsostudio AB

https://trulyyou.nu/workshops-kurser/
Läs mer

HÄLSOEVENT OCH FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.
Öka dina anställdas produktivitet och välmånde genom att öka deras motståndkraft mot/förståelse för stress.
Välkomna på vår populära workshop: “Effektiva verktyg vid hög stressnivå“ + ekologiskt fika & samvaro.
Medarbetarna får även inspiration till att nyttja sitt friskvårdsbidrag.
Vi har genomfört friskvårdsuppdrag/längre samarbeten för bland annat: Fysiologiska kliniken (Vrinnevisjukhuset), Marieborgs folkhögskola,Eldsjälsdagarna, Charbel Gabro – Sveriges bästa talare 2019, Dynava, Sapa technology, Gustav Adolf skolan, SOS-alarm

Sun4Energy Sweden AB

http://www.sun4energy.se
Läs mer

Tillsammans skapar vi en ljusare framtid
På Sun4Energy gör vi det enklare för dig att gå över till förnybar energi.
Idag är vi ca 130 anställda med lokala kontor från Kramfors i norr till Sjöbo i söder. Vi erbjuder installation och service för privatpersoner, företag, lantbruk och BRF.
- Solceller
- Batterier
- Elbilsladdare
- IMD

Lundén Agri

Läs mer

Rekrytering av ledande befattningshavare inom gröna och blå näringar. Kompetensutveckling för ledningsgrupper och styrelser inom gröna och blå näringar.

Logotyp Clockwork

Clockwork bemanning & Rekrytering

https://clockworkpeople.se/
Läs mer

Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder, och för de orter, städer och branscher vi verkar i. Vi ser det som vår mission att i varje individ, varje situation, varje uppdrag och varje relation identifiera flera möjligheter. Med vår samlade kompetens, vårt breda nätverk och vårt individuella engagemang ska vi inspirera och stötta individer, projekt och processer så att dessa möjligheter realiseras. Sedan starten har Clockwork vuxit till att ha verksamhet på över 20 orter. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, tjänstemän och skolpersonal till rekrytering och stöd & matchning. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. På Clockwork gör vi saker istället för att prata om det. Vi är okrångliga, enkla, tydliga, personliga och outtröttliga. Det är det som ger oss, våra kandidater och våra kunder kraften att fortsätta utvecklas. Eller som vi säger: People, Passion, Power!

Pencraft Services AB Logo

Pencraft Services AB

https://www.pencraftservices.se
Läs mer

Pencraft Services AB är ett ägarlett företag där vi som driver bolaget har utvecklat energieffektiva lösningar för en mängd olika branscher i över tre decennier. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder några av de mest innovativa och kostnadseffektiva produkterna på marknaden idag. Vi utvecklar ständigt nya sätt att spara pengar och öka effektiviteten hos våra kunder.

Logotyp Rextravel

Rex Travel Linköping

https://rextravel.se/
Läs mer

Affärsresebyrå med personlig service.

iDoc logo 002

iDoc AB

Läs mer

iDoc Group, med bolagen iQare, iDoc, Hierta Vårdcentral och SafeQare, har sedan 2013 haft visionen att leverera morgondagens vårdlösningar. Under senaste åren har verksamheten utvecklats från att i första hand fokusera på bemanning och vaccinationstjänster, till att idag även innefatta vårdcentral, läkarbilar och företagshälsovård. Kategorier: Företagshälsovård, vårdcentraler, läkarjour, bemanning, skyddsutrustning

Skarmklipp
Läs mer

Vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet. Vår vision är att företag ska tänka andrahand i första hand när det är dags att inreda kontoret.

Wildcat logo

Wildcat Management Solutions AB

Läs mer

WILDCAT's business concept is to be an active and long-term owner in start-ups and Nordic small companies. We invest long-term in companies with sustained competitive advantages that over time generate strong growth and/or high profitability. WILDCAT's ambition is to be an active ownership partner to the Nordic region's most competitive small companies as well as a catalyst for start-ups. As an active owner, we work, in the long term, together with the management of each company so that the companies reach their full sales, profitability and market potential. We do not aim to maximize the value of our holdings at a certain given time, but strive to build stable companies with strong cash flows that gradually develop their business and financial position over time. WILDCAT focuses on competitive companies rather than specific industries but has a particular interest in: • High-tech industry • Manufacturing industry • Service companies in technology-related industries WILDCAT can own both minority and majority shares in companies.

Fluxus Logo

Fluxus Relining Supplies AB

https://www.fluxusrelining.se
Läs mer

Fluxus Relining Supplies AB är återförsäljare av foder och epoxi-system i många varianter för att lösa alla utmaningar och eventuella problem som relining i fastighet innefattar.

dp logo 100

Digital Plattform Sverige AB

https://digitalplattform.se/
Läs mer

Digital Plattform utvecklar och säljer ett Marketing Management System samt erbjuder tjänster inom digital marknadsföring, systemutveckling, webbutveckling. Företaget är även specialicerat på att bygga upp kundernas AI-Work Flow.

bild cordinator

Cordinator Medical Service AB

https://www.cordinator.se
Läs mer

Cordinator Medical Service är ett av Östergötlands ledande företag inom företagshälsa och privat sjukvård. Vi anpassar alltid vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens präglar vårt dagliga arbete. Vi bedriver företagshälsovård för alla branscher och har specialistläkarmottagningar i både Linköping och Norrköping där vi tar emot personer med sjukvårdsförsäkring, företagskunder samt i viss mån privatpersoner. Vårt mål är att ha en snabbfotad, modern organisation med hög tillgänglighet och flexibilitet för alla våra kunder.

Logga

Origo Group Data Collection AB

https://www.origogroup.com/
Läs mer

Vi är Origo Group, ett ledande insikts- och undersökningsföretag. Vi hjälper beslutsfattare i näringsliv och samhälle att tryggt ta steget in i framtiden. Det gör vi genom att ta fram väl underbyggda insikter om vad kunderna egentligen tycker, hur marknaden utvecklas, hur varumärket uppfattas och hur nöjda medarbetarna är. Hos oss arbetar konsulter, statistiker och analytiker vars yrkesstolthet och erfarenhet inte går att skoja bort. Det är en konst att välja metod, ställa rätt frågor, säkra svarsfrekvens samt utarbeta vassa analyser och träffsäkra insikter. Och vi behärskar den! Vårt mål är att förenkla det komplexa och ge dig som är beslutsfattare insikter som gör det enklare att fatta bra beslut.

KPG Logo PNG Black
Läs mer

Konsultföretag som hjälper främst bygg- och fastighetsbolag med att ta fram mängder och kostnader för ny- och om byggnadsproduktioner. Klimat deklarationer till byggnationer då det krävs. Hjälpa till under byggskedet om något inte stämmer enligt tidigare kalkyler.

Mailsignatur vit marginal
Läs mer

WISELINK – FÖR LEDARE SOM VILL BLI UTMANADE
I mötet med det oväntade utvecklas vi som människor. Andra människors erfarenheter kan inspirera men också ge oss en ny syn på oss själva. I skenet av andra blir det tydligare hur vi själva fungerar och vi ges därmed chansen att omvärdera våra egna gamla sanningar och vanor.

Wiselink ger dig en exklusiv möjlighet att utmanas tillsammans med skarpa ledare från Linköping och de mest kompetenta föreläsarna från Sveriges näringsliv. Här hämtar du kraft, inspiration och kunskap – alltid med fokus på dina frågor.

Mod är vår styrka och vi räds inte för att tänja på gränserna kring normer och samla olikheter för att utmana ditt mindset. Vi skapar dialoger som utvecklar exekutiva chefers förmåga att reflektera, förstå och leda i framtidens möjlighet.

Dagens ledarroll behöver vara mångfacetterad och bekräftande men blir lätt utsatt. Chefstiteln inger respekt men skapar också distans. Många frågor varken kan eller bör ventileras med personalen, låt istället Wiselink vara ditt bollplank. Wiselink tar dig, ditt ledarskap och ditt företag framåt. Våga lyft blicken – och kom ihåg, det är aldrig försent att lära sig något nytt.

KPMG logo 2
Läs mer

KPMG erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, skatt och affärsrådgivning.

Estate Economy logotyp

Estate Economy Sverige AB

https://www.estateeconomy.se/
Läs mer

Redovisningsbyrå i Norrköping. Vi arbetar idag med företag i flera olika branscher för att skapa ordning och reda i allt som rör ekonomi.

Revise logga

Revise Sverige AB

https://www.revise.se/
Läs mer

Revise är en fullservicebyrå som hjälper dig med allt från löpande bokföring, moms- och årsredovisning samt löneadministration till revision, affärsrådgivning och förbättringsförslag baserade på hur siffrorna ser ut. Vi arbetar nära våra kunder för att lära känna deras företag och utmaningar. Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva, helt automatiserade flöden för att du ska kunna lägga fokus på att utveckla din verksamhet. Med oss får du det stora företagets kompetens och det lilla företagets smidighet och pris.

Logga AP

Almlöv Psykologi AB

https://almlovpsykologi.se
Läs mer

Företaget tillhandhåller konsulttjänster inom psykologi så som handledning, bedömning, behandling, grupputveckling, organisationsutveckling samt utbildning.

Swemet logga large
Läs mer

Swemet är en etablerad leverantör som erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa med fokus på smarta elnät, elmätare och elkvalité. Bolagets produkter baseras på hårdvara och mjukvara som integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Swemet erbjuder även energilagring i olika storlekar. Såväl som mindre system anpassande till den privata marknaden som större batterienergisystem (BESS) från 2MWh och uppåt.

Logo black

H.M. Bergsten Ventures AB

https://www.hmbv.se
Läs mer

H.M. Bergsten Ventures is an experienced healthcare investor, targeting innovative life sciences and health care companies. Our purpose is to create value for people and society by investing in startups with high potential to radically improve the world. Our team is built of driven individuals with operational, financial and entrepreneurial backgrounds.

RundKantig logo

RundKantig | design.kommunikation

https://www.rundkantig.se/
Läs mer

Logo design, grafisk profil, broschyrer och design för mässor och event. RundKantig är en design- och kommunikationsbyrå som arbetar med grafisk formgivning, kommunikation och marknadsföring. God design är vår drivkraft. Det skapar förbindelser mellan människor och utesluter ingen. Inkluderande design är en designprocess som ligger oss varmt om hjärtat. RundKantig har förtroende hos kunder i både Sverige och Tyskland.

EISS Rekrytering & Search AB

https://eissrekrytering.se/
Läs mer

EISS Rekrytering & Search är en specialistbyrå inom rekrytering med lång erfarenhet i branschen. Vi är 4 seniora rekryteringskonsulter och en vass researcher med djup kunskap inom kompetensbaserad rekrytering. Vi åtar oss de mest utmanande uppdragen i branscher där det råder kandidatbrist. Varje uppdrag är unikt och vi jobbar med innovativa inslag gällande employer branding, kandidatattraktion och marknadsföring av just ditt företag. Våra kandidater är otroligt viktiga i våra rekryteringar och vi ser det som självklart att varje kandidat får ett professionellt bemötande, oavsett om man är en slutkandidat eller ej. Vidare har vi mycket god kännedom om rekryteringsbranschen och tillgång till ett etablerat nätverk av kandidater. Vårt kontor är placerat i hjärtat av industrilandskapet i centrala Norrköping, med närhet till hela Östergötland.

Jeho

JeHö Consulting AB

Läs mer

Konsultverksamhet för ekonomi, implementing av datasystem. Etc.