Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Installatörsföretagen Service i Sverige AB

Läs mer

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar arbetsgivare inom el och vvs branschen.

Restaurante Alfama

https://restaurantealfama.com/
Läs mer

Portugisisk kvarterskorg i Linköping med fokus på mat, dryck & service utöver det vanliga.

Simpole International AB

Läs mer

Tillverkning och grossistförsäljning av egenutvecklad modulprodukt för kreativ inredning i privat och offentlig miljö.

Hollies Kommunikation

https://www.hollies.nu/
Läs mer

Hollies är en kommunikationsbyrå som tycker att livet är så mycket mer än ett dubbelgarage och en skidresa till Alperna. (Även om inte det är helt fel heller.) Vårt arbetssätt är värderingsstyrt liksom vår syn på kommunikation. Vi vill skapa goda varumärken och söker kunder som delar vår vision om ett snällare samhälle. Vi tror på att jobba hållbart, tänka cirkulärt och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans kan vi skapa god kommunikation. Hoppas du delar de tankarna med oss!

Prio AB

https://prio.se
Läs mer

Fastighetsrörelse och handel (butik antikvariat Bok-Galleriet).

Avoda Baruch Company AB

Läs mer

Stöd och matchning för arbetssökande

Libergs Sweden AB

https://libergs.se/
Läs mer

Libergs Sweden AB är rikstäckande ställningsföretag med huvudkontor i Bromma. Vi i Norrköping är en av 10 st depåer i Sverige.

Growing Business AB

https://www.growingbusiness.nu
Läs mer

Growing Business AB hjälper små och medelstora företag öka sin lönsamhet med rätt affärsstrategi. Helt enkelt att nå maximalt värde för rätt kund, med rätt erbjudande och rätt pris. Företaget har en stark profil för hållbart företagande och kan hjälpa företag omsätta hållbarhetstrenden till lönsamhet.

Franzén Consulting Competence Partner AB

http://frc.nu/
Läs mer

Franzén Consulting är ett företag med tre affärsområden: Bustard: Vi hjälper dig att förstå den digitala transformationen och hjälper dig att sitta i förarsätet istället för att bli omkörd. Digitalisering, innovation och strategi för snabbrörliga organisationer. Föreläsningar, utbildning och konsulting. Blomsterafton: Blommor och dekoration för bröllop, fest och begravning. Event med blomsterarrangemang för teamet, kompisgänget eller familjen. Man blir glad av blommor! Handla Svart: Sveriges lakritsbutik - en webbshop med den finaste lakritsen.

PayEx Sverige AB

https://payex.se/

Serneke Sverige AB

https://www.serneke.se/
Läs mer

Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en mening. Vi är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Här är tre exempel på det. ENTREPRENÖRSDRIVET Vi är ett bolag med korta beslutsvägar och platt organisation. Med engagerad personal och tydligt ägarskap skapas en unik samhörighet med personlig prägel. UNIKA PROJEKT Projekt som Karlatornet, Prioritet Serneke Arena och Barkarby City är resultat av att tänka modigt och utmana normer. Såväl byggnadstekniskt som visionärt. I dessa projekt kan vi tydligt visa vår vilja att tillföra något nytt i ett större perspektiv, att bygga med social hållbarhet i fokus. SOCIAL HÅLLBARHET Samhällsengagemang är grundläggande i allt vi gör och går hand i hand med långsiktig tillväxt och god lönsamhet. Vi har både möjligheten och ansvaret att bidra till en mer hållbar utveckling när vi utvecklar och bygger stadsdelar, arenor, och bostäder och när vi sponsrar våra anställdas föreningar.

Laidback Solutions AB

https://www.laidbacksolutions.se
Läs mer

Vi utvecklar och marknadsför egna system och produkter som syftar till att automatisera processer. Vår största marknad är mediehus i Norden där vi arbetar i första hand med annonshantering. Huvudkontor i Norrköping.

Läs mer

Probity erbjuder dig som kund olika former av stöd inom service och support av IT infrastruktur och hårdvara, systemintegration mot e-handel och e-tjänster men även projektledning och att befrämja ex. ledningsgrupper inom digital transformation. Inom management så är vi även aktiva med interimlösningar, rekryteringsuppdrag och coaching. Vi strävar efter att snabbt kunna erbjuda rätt sorts stöd eller hjälp med hög servicenivå, högt personligt engagemang vilket gör att våra insatser löser era utmaningar. Vi har varit aktiva inom många olika och mycket spännande områden som definitivt ställt krav men också utvecklat oss inom ex. sjukhus och privatvård, industri och tillverkning, med-tech, biokemi, energibolag, bygg och konstruktion, retail, stat och kommun med flera.

Independent Business Group AB

http://www.ibg-sweden.se
Läs mer

IBG AB tillhandahåller världsledande konsulttjänster inom flygsektorn. Huvudkontor i Norrköping och projekt över hela världen för att skapa en mer hållbar värld genom miljövänliga lufttransporter.

Taloj Kommunikation AB

https://taloj.se
Läs mer

Taloj skapar kreativ och effektiv kommunikation som bygger varumärke - från strategi till innehållsproduktion.

Östgöta Trädgårdsdesign

https://ostgotatradgardsdesign.se/
Läs mer

Östgöta trädgårdsdesign

Placebrander AB

https://placebrander.se
Läs mer

Placebrander sprider inspiration och kunskap kring platsmarknadsföring och platsutveckling. Det görs genom konsulttjänster, föredrag, utbildningar, priset Placebrander of the Year, Placebrander-bloggen och trendrapporter. Att höja kunskap och kvalitet på platsmarknadsföring är något som gynnar många parter, såväl offentlig sektor som näringsliv och invånare. Placebrander vill bidra till platsmarknadsföring som sticker ut och genererar tillväxt och välmående platser.

Läs mer

Tillverkning och försäljning av energieffektiv utrustning för klimatkontroll inom Telecom/IT och Järnvägsinfrastruktur, kommersiella och industriella fastigheter, rental samt pool och spa. Våra lösningar finns inom kyla, avfuktning, värme och ventilation.

Mattjätten i Linköping AB

Läs mer

Detaljhandel och försäljning av avpassade mattor, formsyning av mattor tex till husbilar, båtar, helikoptrar med mera. Hos oss finns också bland annat inläggningstjänst av heltäckningsmattor och balkong-altanmattor. Mattjätten i Linköping AB är ett familjeföretag.

Läs mer

Hudvis- Det självklara valet för din hud och hälsa! På Hudvis är vi experter på hud och besitter den unikt sammansatta kompetensen mellan hudterapeut och hudläkare. Vi erbjuder även massage, akupunktur, events och yoga då livsstil och hälsa ligger oss mycket varmt om hjärtat. Vi behandlar med stor framgång hudproblem såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv. Vi tar utgångspunkt i orsak snarare än symptom. Kunskap och kvalitet är lika viktiga faktorer i våra behandlingar och undervisning som att se resultat. Det är vårt mål att ge dig den bästa behandlingen och att du både är berikad och inspirerad efter ett besök på Hudvis. Hudvis ledord är kvalitet, hållbarhet, långsiktighet och engagemang!

Axiva Hemtjänst

Läs mer

Axiva Hemtjänst är en privat utförare av hemtjänst i Norrköpings kommun. För att skapa god omvårdnad och glädjefyllda möten tror vi det är viktigt att de vi hjälper med hemtjänst får uttrycka sig på sitt eget hemspråk. Därför har vi inriktat oss på att ha en stark och bred språkkompetens i personalgruppen, där vi ser det som en stor tillgång om personalen förutom svenska har ytterligare ett språk.

Stockholms Auktionsverk (Norrköping)

https://online.auktionsverket.se/auktion/alla/
Läs mer

Som en del av Lauritz.com är Stockholms Auktionsverk Nordens största auktionsföretag. Onlineauktioner i Norrköping samt klassiska kvalitetsauktioner i Stockholm. Värderingar inför försäljningar och skiften. Värdering, katalogisering, visning och utlämning i vårt showroom på Linnégatan 21 i Norrköping. Öppet måndag-fredag. På auktion säljer vi allt från antikviteter till nytillverkade föremål, smycken, mattor, glas och porslin, konst och konsthantverk etc.

Föreläsare och författare Inger Hansson AB

http://www.ingerhansson.se
Läs mer

Inger Hansson är en väl anlitad föreläsare inom ämnen som Motivation, Inspiration, Kommunikation & Svåra samtal. Inger tar även emot coachsamtal och är utbildad enligt ICF.

Läs mer

Genom konsult- och prenumerationstjänster erbjuder vi datadrivna beslutsstöd för hållbar ekonomi och miljö, främst till Sveriges logistik- & transportsektor

Verforego Sverige AB

https://www.verforego.se/
Läs mer

Vi vill erbjuda kvalitativa tjänster som är förankrade både via verkliga situationer varvat med fastställd evidens. Detta gör vi genom att våra konsulter använder sig av sin erfarenhet och av flera erkända verktyg inom rekrytering-, utvecklings-, beteendevetenskapliga och den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Våra ledord är HARMONI, GLÄDJE, BALANS och våra mål ligger i att alla vi arbetar med ska uppnå sitt slutmål med önskat resultat. Tjänster inom: Arbetslivsinriktad rehabilitering, chefscoachning, organisationsutveckling, rekrytering och hälsofrämjande insatser.

Collin & Co Wealth Management AB

Danske Bank Norrköping

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Motala

https://danskebank.se/privat

Kontakt

Johan Hetting

Kundansvarig

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...