Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Nijs AB

Läs mer

Behöver du en interimschef, strategikonsult eller ledarskapscoach och vill att det är fokus på välmående, produktivitet och miljötänk? Då hoppas vi att du tänker på Nijs Change. Inom Nijs Change tar vi även styrelseuppdrag för företag i förändring, främst inom områden som mobilitet, logistik, industri, bostad-och fastighetsfrågor, vård och retail. Nijs Innovations är vår verksamhetsgren inom produktutveckling. Där jobbar vi mycket kreativt med att både ta fram nya produkter och utveckla befintliga. Vi bistår gärna med tillhörande målgruppsanalys och marknadsstrategi samt kreativa workshops i detta sammanhang. Dessa verksamheter samlas under bolagsnamnet Nijs AB. Varmt välkommen att höra av dig.

Aarsleff Ground Engineering AB

https://www.aarsleff.com
Läs mer

Specialister inom alla former av grundläggning såsom pålning, spontning och marina konstruktioner. I koncernen finns även Aarsleff Pipe Technology samt Aarsleff Rail (ANKER).

Cawells AB

Läs mer

Tillverkning och försäljning av kosttillskott, sport närings produkter och funktionell mat.

Läs mer

Import o tillverkning av propdukter som används i restaurang o hotelnäringen. Kunder: Grossister

Läs mer

Webking - prisbelönt appbyrå med bas i Linköping Vi skapar moderna webbplatser & effektiva mobilapplikationer som ökar din konkurrenskraft och lönsamhet. Kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation.

Visuellpartner

Läs mer

På Visuell Partner skyltar vi gärna med att vi är experter på kommunikation. När du vill ha marknadens mest kompetenta partner som brinner för visuell kommunikation, då står vi på tårna för dig. Vi är nämligen långt mera än en skyltleverantör. Vi är ditt stöd, din partner och din utvecklare av skräddarsydda visuella lösningar som vässar ditt varumärke och stärker din konkurrenskraft. Det har vi varit sedan 1998.

Nordic Fun Team AB

http://www.eventganget.se
Läs mer

Hjälper företag att skapa minnesvärda upplevelser i form av kundevent, invigningar, jubileum och företagsevent.

mariehov trading ab

Läs mer

Handel med maskiner samt värderingar av maskiner

Lantmännen Fastigheter AB

https://www.lantmannenfastigheter.se
Läs mer

Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Lantmännen Fastigheter är del del av koncernen Lantmännen.

Läs mer

Gale Force är ett svenskt meteorologiskt och oceanografiskt (MetOcean) maritimt intelligens/konsult företag, etablerat 2020 och har sitt huvudkontor i Norrköping. Gale Force är specialiserat på global väderrådgivning, så kallad Weather Routing och relaterade tjänster till den globala sjöfartsindustrin, såsom rutt- och framdrivningsoptimering, prestandaövervakning och utsläppsrapportering. Ett intressant område och till stor hjälp för fartygsägare och operatörer när krav på utsläppsrapportering träder i kraft

S.P. Norrebro AB/Söderberg & Partners

https://www.soderbergpartners.se/
Läs mer

Söderberg & Partners är Nordens största försäkringsförmedlarorganisation. Vi är totalt drygt 3 000 medarbetare som hjälper våra kunder inom pension, placering och företagsförsäkringar. Vi har kontor över hela Norden och även i Europa.

Svenska Hjärtan AB

https://www.svenskahjartan.se/
Läs mer

Brandskyddstjänster samt produkter, utbildning (HLR & första hjälpen), hjärtstartare. Levererar enskilda tjänster eller i paket/abonneringsform.

Läs mer

På Holy Greens meny står 12 kreativa sallader och warm bowls. De görs direkt vid beställning på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong. Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. Vi hörs.

Läs mer

Enoc System Enoc System är en av Skandinaviens ledande tillverkare och leverantörer av inkapslingar och kabinett i kombination med tillbehör för nätverk, datacenter och telekom. Vår marknadsföring och försäljning är fokuserad i norra Europa, med dotterbolag i Tyskland och Frankrike samt återförsäljare i Danmark, Norge och Belgien. Tillsammans med ett nätverk av partners kan vi tillhandahålla en stark försäljningsorganisation nära kunden med omfattande lagerhållning för att öka produkttillgängligheten. Enocs modulsystem gör det möjligt att enkelt skapa nya och skräddarsydda lösningar, oavsett om det används för hela datacenter, serverrum eller för enskilda rack och dataskåp.

Läs mer

PRAVAB AB som grundades november 2021 och levererar tekniska konsulttjänster inom projekt och- byggledning. Den huvudsakliga verksamheten är allt från bostäder till stora industrier.

KAJAK – People & Organization AB

Läs mer

Konsulttjänster inom people and organization såsom alla delar inom employee life cycle, chefsstöd och organisationsutveckling. Verksamhetsförståelse inom IT branchen och tillverkande industri och kunder från mindre svenska start-ups till större internationella organisationer.

Ladenberg Nutrition AB

https://ladenberg.se
Läs mer

Ladenberg Nutrition AB är ett hälsoföretag som verkar för att människor ska vara friska, må bättre och få tillgång till hela sin fulla potential genom att arbeta hjärnsmart med mer fokus och flow. Företaget erbjuder tjänster inom workshops, föreläsningar, coachning, ledarskapsutveckling och verkar över hela Sverige med såväl digitala som fysiska tjänster och föreläsningar. Företaget drivs av Ellinor Ladenberg som är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på hjärnan, välmående och produktivitet.

Svenska Kraftprodukter AB

https://skpab.com/
Läs mer

Svenska Kraftprodukter AB erbjuder trygga och kompletta kraftlösningar med fokus på försäljning och uthyrning av elverk. Vårt mål är att vara ett kundnära företag som alltid erbjuder högsta tillgänglighet och service i vårt arbete med att förse din verksamhet med pålitliga energi. Vi strävar efter att växa tillsammans med våra kunder och leverantörer för utvecklas till en av Sveriges ledande företag inom kraftförsörjning.

Fredrik Stark AB

https://www.fredrikstark.se
Läs mer

Wireless communication specialist and entrepreneur, with senior experience in connectivity, IoT and ICT for smart farming, renewable energy and smart cities.

Nils Ringborg

Etteplan Sweden AB

http://www.etteplan.com

AB Oard

Läs mer

AB Oard tillhandahåller systemlösningar för offentliga och privata aktörer som verkar inom samhällsbetalda resor och skolskjuts. Planering, handläggning, ansökning, utförarstöd – AB Oard erbjuder flertalet produkter som gör att rätt person får rätt resa i rätt tid.

Mabema AB

https://mabema.se/
Läs mer

Mabema är Sveriges ledande leverantör av visionsystem och verksamheten bedrivs i fem olika produkt- och affärsområden; - Vision Inspection, visionsystem för avsyning - Robotvision, Find it with Finder, produkt och mjukvara för robotguidning - Wood, helautomatisk travmätning med GPV, används på både sågverk och massabruk - Kärnkraft, produkter för mätning på kärnbränsle i reaktorbassänger - AMMO, AAI för avsyning av hylsor och patroner

Läs mer

På NKPG City vill vi tillsammans med våra medlemmar arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Vi vill utveckla allt från den fysiska upplevelsen av stadskärnan och göra den trygg, tillgänglig och hållbar för alla, till att skapa kommunikation och marknadsföring som attraherar fler besökare.

Söderberg & Partners

https://www.soderbergpartners.se/
Läs mer

Söderberg & Partners är Sveriges största och bästa aktör inom försäkringsförmedling. Vi i S.P. MARP Linköping AB är ett av alla franchiseföretag som utgör Söderberg & Partners försäkringsförmedling. Just vårt lilla kontor är det första i Linköping som sysslar med sak- och motorförsäkring. Vårt arbete är kort och gott att hjälpa företagare i Linköping och Östergötland att skaffa så bra försäkringar som möjligt till så låg kostnad som möjligt.

Hemsö Fastighets AbB

https://www.hemso.se/
Läs mer

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård, idrott och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Hemsö ägs av Tredje AP-fonden till 85 procent och av AB Sagax till 15 procent, direkt och indirekt. Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. De fastigheter vi utvecklar och förvaltar har stor inverkan på samhället i stort. Det är i våra fastigheter vi börjar vårt lärande och det är även där vi summerar vår livsgärning. Om vi tillsammans fortsätter att utmana gamla sanningar för att hitta nya hållbara vägar framåt kommer vi inte bara att utveckla den värld vi befinner oss i, vi kommer att bidra till ett starkare och bättre samhälle för oss själva, vår familj, våra vänner och alla andra som vi inte känner men bryr oss om. Tillsammans kan vi ge samhället en hållbar ryggrad så att vi alla står stadigare inför morgondagens utmaningar.

Swetaxi Beställningscentral AB

https://swetaxi.se/

Norrevo Fastigheter AB

Svahn Property invest