Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

And Hotel Linköping

https://www.andhotel.se/linkoping/
Läs mer

Ett toppmodernt hotell med 151 rum med smarta lösningar och höga krav på kvalitet, design och komfort. Vi har stora sociala ytor med bar, restaurang och lounge. Kom till oss för att umgås, äta och dricka eller jobba i vår lounge. När du bor hos oss ingår tillgång till ett modernt hotellgym med motionsmaskiner och olika typer av fria vikter samt bastu. I anslutning till hotellet finns ett stort allmänt garage med många parkeringsplatser och direktingång till hotellet.

Byggbilen i Östergötland AB

https://www.byggbilen.se/
Läs mer

Byggbilen är ett ungt, nytänkande och modernt bolag med rötterna i byggsektorn. Vår kärnverksamhet är att erbjuda kostnadseffektiva och rekordsnabba expressleveranser till våra medlemmar. Förutom nämnda expressleveranser erbjuder vi även våra medlemmar svårslagna nätverksträffar och unika erbjudanden tillsammans med våra samarbetspartners, vårt mål är att vara den naturliga communityn inom byggbranschen; arbetar byggsektorn tillsammans så kan vi också uppnå nya höjder.

Xperdi AB

G:sons Åkeri AB

Läs mer

Välkommen till Östergötlands schysstaste budfirma! Vi är ett familjeägt åkeri som ser till att ditt gods kommer fram välbehållet, på rätt plats, i rätt tid – oavsett om det väger flera ton eller ett par kilo. Vi levererar gods till Karesuoando i norr och Trelleborg i söder, likväl som till Kraków i Polen eller södra delen av Spanien. Men mestadels befinner vi oss på vägarna i Östergötland. Till oss kan du ringa i tid och otid. Vi finns alltid på plats, bara ett samtal bort, ifall du behöver hjälp med bud eller frakta något. Erfaret och tryggt åkeri Med oss får du en trygg partner, som har kunden i fokus och kontroll över hela transportledet. Varje år kör vi runt 435 varv runt jorden, så ja, det har blivit ganska många mil sedan starten 1956. Sammanfattningsvis så kan vi det här med att frakta gods.

Scenteknik Norrköping AB

Läs mer

Välkommen till Scenteknik Norrköping! Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av rätt utrustning till rätt ändamål. Vi hjälper till att skapa minnesvärda evenemang över hela Skandinavien – både för publik och arrangörer. Vi hjälper till med scenteknik för både privatpersoner och företag, små och stora event! Vi har allt för att du ska lyckas med ditt event. Hos oss hittar du helhetslöningar för ljud, ljus och bild. Det kan vara till mindre personalfester till stora evenemang i arenor. Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av scenteknik tillsammans med installation om det skulle önskas.

Aditro Logistics AB

https://www.aditrologistics.com/
Läs mer

Tullombud

Diterma AB

Läs mer

Företaget agerar som ägarbolag med bakgrund inom företagsägande och bolagsutveckling inom SME-bolag inom Automation, IT och produktion. Dick Nyström/Diterma har lång erfarenhet fån styrelsearbete som såväl ledamot som ordförande. Även som VD och verksamhetsutvecklare i egna, samt ägarledda bolag inom "Industriell IT" och Digitalisering inom Produktion.

Robin & Björk AB

http://www.robinbjork.com
Läs mer

Bolaget skall bedriva reklam, PR, mediebyrå, fotografiverksamhet, grafisk designverksamhet, textilier, skylttillverkning, tryckeriverksamhet, webbdesign, musikproduktion, rörlig bild, design & utveckling främst hemsidor, trycksaker, kläder, skor, inredning, reklamartiklar, trädetaljer, produktdesign och utveckling av befintliga hemsidor, trycksaker, kläder, skor, inredning, reklamartiklar, trädetaljer, produktdesign, koncept- design, konsultverksamhet inom elektronik och kommunikation, föreläsningsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Läs mer

Idax är People Experts med uppdrag inom Employer Branding, Talent Acquisition, pre- och onboarding, organisation, företagskultur, arbetsvardag, marknadsföring och kommunikation. Vår devis är People first –digital always, och tillsammans med våra kunder ger vi oss ut på utvecklings- och förändringsresor för att få människor, organisationer och affärer att växa.

Archus i Syd AB

Livi Fastigheter AB

https://www.livifastigheter.se/
Läs mer

Livi Fastigheter är en koncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt. Koncernen inriktar sig på samhällsfastigheter och bostäder i region Stockholm, Mälardalen och i Östergötland. Företaget är aktiva genom hela värdekedjan, från förvärv, planläggning och projektutveckling till uthyrning, förvaltning och förädling. Kopplingen mellan stabila penningflöden från förvaltningsportföljen och effektiv projektutveckling av bostäder och samhällsfastigheter skapar långsiktighet i vår affär. För oss på Livi Fastigheter är det viktigt att skapa hållbara och levande områden. Byggmaterial, konstruktioner, samarbetspartners och övriga aspekter i byggprocessen är därför omsorgsfullt utvalda för att vara både resurseffektiva och vänliga mot miljön.

Sherpify AB

Läs mer

Konsultverksamhet gällande projektledning, coaching, ledarskap och verksamhetsutveckling inom alla branscher som vill ha hjälp att driva projekt igenom IT, digitalisering, system- och webbutveckling

Läs mer

Insatt är ett snabbväxande företag som förändrar juristmarknaden och utmanar en konservativ rådgivningsbransch. Med lång erfarenhet som bolagsjurister från såväl stora globala koncerner som entreprenöriella tillväxtbolag vet vi vilka utmaningar en verksamhet kan stöta på i sin dagliga verksamhet. Som bolagsjurister är vi noga med att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktigt och erbjuda handfasta råd och verktyg baserade på praktiska erfarenheter. Vi har jurister inom alla områden som ditt bolag behöver.

Motion&Fitness i Sverige AB

JL Yoga Living AB

https://yogaliving.se/
Läs mer

Tidigare drev jag yogastudio i Norrköping och Kolmården. I dagsläget fokuserar jag på företag- och konferensyoga, workshops, inspirationsföreläsningar, event, yogahelger och yogaresor. Jag samarbetar med en mängd olika anläggningar kring Norrköping med konferenser och egna event samt att jag har yogaresor tillsammans med Apollo Sports. Yoga Living är numera även en webshop med eget klädmärke + olika produkter för en yogisk livsstil. Jag som är ägare är utbildad i flera olika yogaformer och har undervisat yoga i mer än 20 år. Jag är även utbildad mindfulness coach. // Jenny

Cakar Holding AB

Byrån mot diskriminering i Östergötland

https://www.diskriminering.se/
Läs mer

Byrån mot diskriminering i Östergötland är en ideell förening som arbetar för mänskliga rättigheter och mot diskriminering. Vi är politiskt och religiöst obundna, både organisationer och enskilda kan vara medlemmar och stödja vårt arbete. På Byrån arbetar ekonomiansvarig, jurister, kommunikatör, projektledare samt utbildare. Byrån arbetar utifrån den gällande diskrimineringslagstiftningen som omfattar diskriminering på grund av etnicitet, funktionsnedsättning, kön, könsidentitet och könsuttryck, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning och ålder. Byrån mot diskriminering har två huvudsakliga arbetsområden: Dels vår juridiska verksamhet, där personer som upplever sig utsatta för diskriminering kan få gratis juridiskt stöd från Byråns jurister. Det kan vara i form av utredning, rättslig rådgivning, medling och stöd. Den andra delen är utbildning och opinionsbildning. Byrån föreläser och utbildar bland annat skolor, fackförbund, organisationer, företag och kommuner i antidiskriminering, aktiva åtgärder, inkluderande bemötande, normkritik, rekrytering med mera. Byrån har sitt kontor i Norrköping, men har hela Östergötland som sitt upptagningsområde.

TreCé AB

Set up AB

Expense Reduction Analysts

https://se.expensereduction.com
Läs mer

ERA (Expense Reduction Analysts) levererar reella besparingar och ökade värden till ditt företag. Vi har ett arbetssätt som gör det möjligt för era medarbetare att fortsätta att fokusera på er huvudaffär och samtidigt få lägre kostnader och effektivare processer. Lägre kostnader med samma eller högre kvalitet – det är vårt erbjudande till våra kunder. Och om vi inte sparar något, kostar vi inget. I Norden är vi ca 60 specialister inom kostnadskategorier såsom frakter, förpackningar, städning och renhållning, energi, IT, telefoni, förbrukningsvaror, MRO, försäkringar, banktjänster, avfall och säkerhet.

Promo företagsreklam AB

Sensor Science AB

Läs mer

Konsulttjänster och produktutveckling inom telekrig.

Garantgruppen AB

https://garant.se/
Läs mer

Vi utför rikstäckande garanti- och eftergarantiservice inom vitvaror, värmepumpar och kommersiell kyla. Vårt rikstäckande nätverk innefattar 110 verkstäder och vi utför ca 25000 serviceärenden per år.

MIAB AB

Läs mer

Med en nära och personlig service med omtanke, levererar MIAB arbetsplatsservice och lokalvård. Våra kompetenta medarbetare hjälper företag och offentlig sektor att skapa rena och trivsamma miljöer på den nordiska marknaden.

Räddningstjänsten Östra Götaland

https://rtog.se
Läs mer

Vi är en aktiv och pådrivande kraft i regionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare samhälle – dygnet runt, året runt. Vi ökar människors förutsättningar att förhindra och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi står ständigt beredda att rädda människor, egendom och miljö vid olyckor och kriser i samhället.

Intenso Teknikrekrytering

https://www.intenso.se
Läs mer

Vi är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom Engineering, Tech och IT. Visionen är att rekrytering ska vara enkelt och vi har därför under många år fortsatt utveckla lösningar som gör det just enkelt. Oavsett hur våra uppdragsgivares behov ser ut, anpassas alltid våra rekryteringslösningar i ett tätt samarbete med våra erfarna konsulter. Detta gör att man som kund får de mest kostnadseffektiva lösningarna och alltid med hög leveransprecision. Intenso Teknikrekrytering är en del av Intensogruppen.

ANNOT Advokatbyrå AB

https://annotadvokat.se
Läs mer

ENTREPRENAD - OFFENTLIG UPPHANDLING - AFFÄRSJURIDIK Välkommen till ANNOT Advokatbyrå! Vår största förmån är att få ta tillvara vår kunds rätt på bästa sätt oavsett vad saken gäller. Med stor erfarenhet från affärslivet, offentlig upphandling och samhällsbyggnadssektorn har vi valt att ägna oss åt det vi brinner för. Tillsammans med våra kunder inom offentlig sektor och näringsliv arbetar vi med långsiktiga relationer. Vår rådgivning bygger på engagemang, kreativitet och kunskap i syfte att i varje detalj öka nyttan för vår kund. Prata med oss så berättar vi mer.

Water Company i Sverige AB

https://www.watercompany.se

KF Group

Altitude Access Scandinavia AB

https://altitudeaccess.se/
Läs mer

En helhetsleverantör av underhåll, montage och inspektion. Altitude Access utför, utbildar och stödjer er med arbeten på höjd eller andra svåråtkomliga platser. Vi har lång erfarenhet både av arbete på höjd och som hantverkare vilket gör att vi kan hantera de flesta uppdrag. Vi kännetecknas av vår vilja till problemlösning, vår höga kompetens och vårt höga säkerhetstänk. Med oss får ni en leverantör av tjänster om tar han om access och utförande av uppdrag. Vi assisterar andra företag med vår kompetens där det är svårt att nå fram på andra sätt, men vi utför också entreprenader i egen regi.