Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Taloj Kommunikation AB

https://taloj.se
Läs mer

Taloj skapar kreativ och effektiv kommunikation som bygger varumärke - från strategi till innehållsproduktion.

Östgöta Trädgårdsdesign

https://ostgotatradgardsdesign.se/
Läs mer

Östgöta trädgårdsdesign

Placebrander AB

https://placebrander.se
Läs mer

Placebrander sprider inspiration och kunskap kring platsmarknadsföring och platsutveckling. Det görs genom konsulttjänster, föredrag, utbildningar, priset Placebrander of the Year, Placebrander-bloggen och trendrapporter. Att höja kunskap och kvalitet på platsmarknadsföring är något som gynnar många parter, såväl offentlig sektor som näringsliv och invånare. Placebrander vill bidra till platsmarknadsföring som sticker ut och genererar tillväxt och välmående platser.

Läs mer

Tillverkning och försäljning av energieffektiv utrustning för klimatkontroll inom Telecom/IT och Järnvägsinfrastruktur, kommersiella och industriella fastigheter, rental samt pool och spa. Våra lösningar finns inom kyla, avfuktning, värme och ventilation.

Mattjätten i Linköping AB

Läs mer

Detaljhandel och försäljning av avpassade mattor, formsyning av mattor tex till husbilar, båtar, helikoptrar med mera. Hos oss finns också bland annat inläggningstjänst av heltäckningsmattor och balkong-altanmattor. Mattjätten i Linköping AB är ett familjeföretag.

Läs mer

Hudvis- Det självklara valet för din hud och hälsa! På Hudvis är vi experter på hud och besitter den unikt sammansatta kompetensen mellan hudterapeut och hudläkare. Vi erbjuder även massage, akupunktur, events och yoga då livsstil och hälsa ligger oss mycket varmt om hjärtat. Vi behandlar med stor framgång hudproblem såsom akne, pigmenteringar, känslig hud och rosacea. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet varför vi kan erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Hos oss är varje behandling noggrant sammansatt efter din huds unika behov. Detta för att du som kund alltid ska få det absolut bästa resultatet för din huds tillstånd just nu. Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinsk perspektiv. Vi tar utgångspunkt i orsak snarare än symptom. Kunskap och kvalitet är lika viktiga faktorer i våra behandlingar och undervisning som att se resultat. Det är vårt mål att ge dig den bästa behandlingen och att du både är berikad och inspirerad efter ett besök på Hudvis. Hudvis ledord är kvalitet, hållbarhet, långsiktighet och engagemang!

Axiva Hemtjänst

Läs mer

Axiva Hemtjänst är en privat utförare av hemtjänst i Norrköpings kommun. För att skapa god omvårdnad och glädjefyllda möten tror vi det är viktigt att de vi hjälper med hemtjänst får uttrycka sig på sitt eget hemspråk. Därför har vi inriktat oss på att ha en stark och bred språkkompetens i personalgruppen, där vi ser det som en stor tillgång om personalen förutom svenska har ytterligare ett språk.

Stockholms Auktionsverk (Norrköping)

https://online.auktionsverket.se/auktion/alla/
Läs mer

Som en del av Lauritz.com är Stockholms Auktionsverk Nordens största auktionsföretag. Onlineauktioner i Norrköping samt klassiska kvalitetsauktioner i Stockholm. Värderingar inför försäljningar och skiften. Värdering, katalogisering, visning och utlämning i vårt showroom på Linnégatan 21 i Norrköping. Öppet måndag-fredag. På auktion säljer vi allt från antikviteter till nytillverkade föremål, smycken, mattor, glas och porslin, konst och konsthantverk etc.

Föreläsare och författare Inger Hansson AB

http://www.ingerhansson.se
Läs mer

Inger Hansson är en väl anlitad föreläsare inom ämnen som Motivation, Inspiration, Kommunikation & Svåra samtal. Inger tar även emot coachsamtal och är utbildad enligt ICF.

Läs mer

Genom konsult- och prenumerationstjänster erbjuder vi datadrivna beslutsstöd för hållbar ekonomi och miljö, främst till Sveriges logistik- & transportsektor

Verforego Sverige AB

https://www.verforego.se/
Läs mer

Vi vill erbjuda kvalitativa tjänster som är förankrade både via verkliga situationer varvat med fastställd evidens. Detta gör vi genom att våra konsulter använder sig av sin erfarenhet och av flera erkända verktyg inom rekrytering-, utvecklings-, beteendevetenskapliga och den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Våra ledord är HARMONI, GLÄDJE, BALANS och våra mål ligger i att alla vi arbetar med ska uppnå sitt slutmål med önskat resultat. Tjänster inom: Arbetslivsinriktad rehabilitering, chefscoachning, organisationsutveckling, rekrytering och hälsofrämjande insatser.

Collin & Co Wealth Management AB

Danske Bank Norrköping

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Motala

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Mjölby

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Linköping

https://danskebank.se/privat

East Sweden Consulting

Cygni Öst

https://cygni.se/
Läs mer

Cygni är ett IT-konsultbolag som grundades 2006 med visionen att skapa den bästa arbetsplatsen för en skicklig och ambitiös systemutvecklare. Vi har vunnit titeln Sveriges Bästa Arbetsplats 6 år i rad och dessutom vunnit titeln Europas Bästa Arbetsplats 5 gånger i Great Place To Works världsledande medarbetarundersökning som genomförs i över 50 länder. Cygni finns idag på sex orter i Sverige och öppnade kontor i Linköping januari 2019. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Östersund. Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, testutvecklare, mobilutvecklare, UX-designers, digitala designers, projektledare, testledare och mer. Vi erbjuder alla kompetenser som krävs att hjälpa dig skapa de absolut bästa digitala lösningarna.

Läs mer

Vi bemannar allt från kraftvärmeanläggningar till pelletsfabriker, VA-anläggningar och pappers– eller processindustri. Vår personal har både utbildning och erfarenhet som gör att de snabbt kommer igång. Vi tar både korta och långa uppdrag.

Place Promotion AB

https://www.placepromotion.se/

Läs mer

AGEA Group är din extern-Interna IT-avdelning. Vi utvecklar alltifrån din Hemsida till avancerade Mobil/Webb-applikationer och Datasystem, som är anpassade efter din verksamhets ändamål. Utvinn värdefull information från dina databaser genom maskininlärning, data mining, big data-tekniker i din verksamhet för att spara tid och pengar. Kort och gott så erbjuder vi kompletta IT-paket som kommer att öka effektivitet och generera lönsamhet till din verksamhet. AGEA Group, din digitala hantverkare

Hedenlunda Slott AB

https://www.hedenlundaslott.se/
Läs mer

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år. Mat utöver det vanliga, goda viner, vackra hotellrum och omtänksam personal i en underbar miljö ger goda förutsättningar för lyckade konferenser, bröllop eller fester. På Hedenlunda Slott finns 62 rum, sammanlagt 88 bäddar. Alla rum har dusch, toalett samt TV. Slottet hyser 11 tidstypiska dubbelrum som är varsamt renoverade och moderniserade till dagens standard, men med gårdagens charm bevarade. Röda Villan, Hotellet, Östra Flygeln och Parkvillan erbjuder olika alternativ till boende. Vi har konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från den lilla gruppen till den stora konferensen. Från Maria Von Rosen, ett sammanträdesrum för 10-12 personer till Orangeriet som tar upp till 450 personer. Samtliga konferenslokaler är utrustade med alla moderniteter som efterfrågas idag.

Gridcon Solcellsteknik AB

https://gridcon.se/
Läs mer

Gridcon AB är ett av de företag som har längst erfarenhet av solcellsinstallationer i Sverige. Vi har mer än 30års samlad erfarenhet av solenergi och därmed också lång drifterfarenhet. Med andra ord vet vi vad vi gör och eftersom våra produkter varit i drift sedan 2008 kan vi säkerställa att våra garantier gäller. Namnet kommer från det engelska ordet ”grid connected” (nätansluten) och syftar på företagets huvudområde som är nätanslutna solcellsanläggningar. Företaget grundar sig i ett genuint intresse för solkraft och existerade tidigare i mindre skala under namnet Solkraft Östergötland – därför har vi arbetat med solenergi sen början av 2000-talet.

Läs mer

AB Kinda Kanal utvecklar besöksnäringen i kanalområdet och bevara slussanläggningarna för framtida generationer.

ToBe Teknik AB

http://www.tobeteknik.se/

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB

http://synlab.se/sv

StyrelseAkademien Östsverige

https://www.styrelseakademien.se/ostsverige/

7 Bitar AB

http://7bitar.com/
Läs mer

Vi sysslar med interiör design och renovering.

Kontakt

Johan Hetting

Kundansvarig

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Hej medlemmar! Så glada vi är att ni vill ta del av...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...