Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Secure Meters Sweden AB

http://cewesecure.se/

Olofsson Auto AB

https://olofssonauto.com/
Läs mer

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto AB och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz och Isuzu Pick-up.

Based On People

https://basedonpeople.se/
Läs mer

Based On People AB är ett partnerägt företag verksam executive search (headhunting) samt utbildning och utvärdering (assessment).

BJ utbildning och Säkerhetsrådgivning

http://bj-adr.se/
Läs mer

Jag har utbildning inom Farligt Gods. Arbete på väg, yrkeskompetens till yrkeschaufförer. Trafiksäkerhet, säkra lyft. Jag jobbar som konsult med farligt gods frågor

Next One Technology AB

http://www.next-tech.com
Läs mer

Next One Technology AB är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens gemensamma branscherfarenhet på över 200 år borgar för att vi vet vad vi gör och varför. Detta kommer dig som kund till godo både i införandet och användandet av produkten.

Structor Installationsteknik AB

https://www.structor.se/

Magnus Andersson Media

https://www.magnusmedia.nu/
Läs mer

Filmar och fotar porträtt i studio eller miljö, reportage, sport, bröllop m.m. i samarbete med företag, magasin, privatpersoner och dagstidningar.

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

GLn-Produkter AB

http://www.glnconveyor.com/
Läs mer

GLn-Produkter AB design and manufacture customized conveyor systems in Stainless steel or aluminium to our customers needs. We do also offer subcontractual manufacturing in small and medium-sized series.

Sybring AB

Läs mer

Vi hjälper företag, butiker, kommuner, organisationer mm att skapa trygghet och ett säkerhetstänk på arbetsplatsen. Detta genom: Utbildningar i hot och våld, HLR och första hjälpen. Föreläsningar om säkerhetskultur och säkerhetstänk. Säkerhetssamordnare att hyra, vi hjälper till med riskbedömningar, handlingsplaner, åtgärdsplaner och krisplaner. Köp er hjärtstartare och första hjälpen material av oss.

FirstBase AB

Läs mer

Rapportonline är en komplett och säker applikation för att skapa finansiella rapporter på ett enkelt sätt. Rapportsystemet innehåller lättbegripliga mallar, både på Svenska och Engelska. Mallarna tillgodoser kraven för såväl mindre som börsnoterade bolag samt alla typer av föreningar. Resultatet blir färdiga finansiella rapporter som kan presenteras både publikt och till Bolagsverket, i pdf format. Inget ytterligare behov av bearbetning är nödvändig t.ex. sättning.

Läs mer

Boosta verksamheten nu!

Boosta verksamheten med fler besökare och kunder genom rätt marknadsföringsinsatser online. Vi skräddarsyr en digital medialösning för just dig och dina behov!

Arkitektgruppen GKAK

https://gkak.se/
Läs mer

Arkitektgruppen GKAK är ett innovativt och dynamiskt arkitektkontor med bred erfarenhet inom arkitektur och inredning. Med höga kreativa ambitioner, ett brinnande engagemang för arkitektur, gedigen teknisk kompetens och en djup förståelse för byggprocessen förverkligar vi dina idéer.

Läs mer

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Fristadborg Fastighetsförvaltning AB

Läs mer

Sköter fastigheter åt olika fastighetsägare samt erbjuder bokföringshjälp

ImseVimse AB

https://imsevimse.se
Läs mer

Att tänka hållbart grundade affärsidén till ImseVimse. Vi har 30års erfarenhet av att utveckla funktionella, återanvändbara och högkvalitativa textilprodukter – tillverkade med omtanke för människor och miljö.

”För oss är hållbarhet inte ett mode eller trend, utan tidlös design och medvetna materialval”

Läs mer

Dialect Norrköping har funnits sen 1986 och jobbar med mobilt, fast , växlar, it och fordonslösningar. Har butik och verkstad med personal och även personal för uppsökande företagsförsäljning.

Cleantech Östergötland

Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Läs mer

I över 20 år har vi levererat beslutsstöd. Det har givit oss gedigen erfarenhet att fokusera på det som är bäst för verksamheten och skapat det kompletta besluts- och ledningsstödet som gör skillnad för våra kunder.

Engströms bil AB

https://www.engstromsbil.se/
Läs mer

Engströms är en svensk privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Koncernen har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Kisa och Västervik. Engströms Bil är en auktoriserad återförsäljare och serviceleverantör av Audi, Volkswagen, Škoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar.