Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

KW Norrköping AB

Läs mer

Vi löser tillfälliga behov med fokus på ledande befattningar. Det kan handla om interims- eller utredningsuppdrag.

Ibn Rushd Studieförbund

https://www.ibnrushd.se/
Läs mer

Ibn Rushd folkbildar med fokus på mångfald, rättigheter och livsåskådning. Vi är ett av tio studieförbund i Sverige som får del av statsanslaget till folkbildningsorganisationer. Tillsammans med våra medlemsorganisationer erbjuder vi ett brett utbud av studiecirklar, seminarier och kulturarrangemang. Alla är välkomna till Ibn Rushds verksamheter som finns över hela Sverige. För oss är det särskilt viktigt att nå ut till marginaliserade grupper eftersom vi vill att fler ska känna att de kan och vill delta aktivt i samhället. Människor växer genom organisering – därför stöttar Ibn Rushd föreningar med utbildning, finansiering och vägledning. Ibn Rushd utgår från en vision om att muslimer ska vara en självklar del av Sverige. Vi arbetar aktivt för att stärka den svensk-muslimska identiteten vilket innebär att det ska kännas tryggt och självklart att vara svensk och muslim på samma gång. Vi verkar utifrån muslimska värderingar om att sprida rättvisa, uttrycka solidaritet, säkra människans frihet, bejaka mångfald, förorda rådgivning och förespråka möten. Vi vill bidra till en starkare demokrati, säkerställa de mänskliga rättigheterna, motverka rasism och se till att personer med olika bakgrund möts, stärks och lär sig tillsammans. Ibn Rushd är en ideell organisation som är partipolitiskt obunden. Vi ser ett värde i att skapa nätverk inom civilsamhället, med myndigheter och andra intressenter för att gemensamt skapa förändring till det bättre.

Läs mer

Pontarius är en samhällsbyggnadskonsult som arbetar med flygplats, spår- och järnväg, gata och väg, samt hamn och fastighet. Vi arbetar från tidiga strategiska skeden längs hela vägen via byggskede till driftskede och avvecklingsskede. Vi är unika i den mening att vi har en mycket stor bredd avseende erfarenhet och utbildning som vi utnyttjar i våra uppdrag: forskare, ingenjörer, landskapsarkitekter, jurister och ekonomer. Många av oss har bakgrund som beställare såväl som entreprenör, vilket ger en stabil bas, perspektiv och inblick i hur branschen fungerar i praktiken. Det ger oss möjligheten att anta ett holistiskt synsätt där alla perspektiv på en fråga beaktas. Utöver den svenska marknaden har vi arbetat i alla våra skandinaviska och baltiska grannländer liksom i Afrika, Asien och Mellanöstern. Vi är helt enkelt någon att alltid hålla i handen för både stora och små infrastrukturhållare och fastighetsägare. Och, by the way, Pontarius är latin för brobyggare – valt för att vi önskar bygga broar mellan teknik, ekonomi, juridik, organisationer, marknader, teknikområden och – inte minst – människor.

Installatörsföretagen Service i Sverige AB

Läs mer

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar arbetsgivare inom el och vvs branschen.

Läs mer

Portugisisk kvarterskorg i Linköping med fokus på mat, dryck & service utöver det vanliga.

Simpole International AB

Läs mer

Tillverkning och grossistförsäljning av egenutvecklad modulprodukt för kreativ inredning i privat och offentlig miljö.

Läs mer

Fastighetsrörelse och handel (butik antikvariat Bok-Galleriet).

Franzén Consulting Competence Partner AB

http://frc.nu/
Läs mer

Franzén Consulting är ett företag med tre affärsområden: Bustard: Vi hjälper dig att förstå den digitala transformationen och hjälper dig att sitta i förarsätet istället för att bli omkörd. Digitalisering, innovation och strategi för snabbrörliga organisationer. Föreläsningar, utbildning och konsulting. Blomsterafton: Blommor och dekoration för bröllop, fest och begravning. Event med blomsterarrangemang för teamet, kompisgänget eller familjen. Man blir glad av blommor! Handla Svart: Sveriges lakritsbutik - en webbshop med den finaste lakritsen.

PayEx Sverige AB

https://payex.se/

Serneke Sverige AB

https://www.serneke.se/
Läs mer

Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en mening. Vi är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Här är tre exempel på det. ENTREPRENÖRSDRIVET Vi är ett bolag med korta beslutsvägar och platt organisation. Med engagerad personal och tydligt ägarskap skapas en unik samhörighet med personlig prägel. UNIKA PROJEKT Projekt som Karlatornet, Prioritet Serneke Arena och Barkarby City är resultat av att tänka modigt och utmana normer. Såväl byggnadstekniskt som visionärt. I dessa projekt kan vi tydligt visa vår vilja att tillföra något nytt i ett större perspektiv, att bygga med social hållbarhet i fokus. SOCIAL HÅLLBARHET Samhällsengagemang är grundläggande i allt vi gör och går hand i hand med långsiktig tillväxt och god lönsamhet. Vi har både möjligheten och ansvaret att bidra till en mer hållbar utveckling när vi utvecklar och bygger stadsdelar, arenor, och bostäder och när vi sponsrar våra anställdas föreningar.

Laidback Solutions AB

https://www.laidbacksolutions.se
Läs mer

Vi utvecklar och marknadsför egna system och produkter som syftar till att automatisera processer. Vår största marknad är mediehus i Norden där vi arbetar i första hand med annonshantering. Huvudkontor i Norrköping.

Independent Business Group AB

http://www.ibg-sweden.se
Läs mer

IBG AB tillhandahåller världsledande konsulttjänster inom flygsektorn. Huvudkontor i Norrköping och projekt över hela världen för att skapa en mer hållbar värld genom miljövänliga lufttransporter.

Placebrander AB

https://placebrander.se
Läs mer

Placebrander sprider inspiration och kunskap kring platsmarknadsföring och platsutveckling. Det görs genom konsulttjänster, föredrag, utbildningar, priset Placebrander of the Year, Placebrander-bloggen och trendrapporter. Att höja kunskap och kvalitet på platsmarknadsföring är något som gynnar många parter, såväl offentlig sektor som näringsliv och invånare. Placebrander vill bidra till platsmarknadsföring som sticker ut och genererar tillväxt och välmående platser.

Läs mer

Tillverkning och försäljning av energieffektiv utrustning för klimatkontroll inom Telecom/IT och Järnvägsinfrastruktur, kommersiella och industriella fastigheter, rental samt pool och spa. Våra lösningar finns inom kyla, avfuktning, värme och ventilation.

Verforego Sverige AB

https://www.verforego.se/
Läs mer

Vi vill erbjuda kvalitativa tjänster som är förankrade både via verkliga situationer varvat med fastställd evidens. Detta gör vi genom att våra konsulter använder sig av sin erfarenhet och av flera erkända verktyg inom rekrytering-, utvecklings-, beteendevetenskapliga och den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Våra ledord är HARMONI, GLÄDJE, BALANS och våra mål ligger i att alla vi arbetar med ska uppnå sitt slutmål med önskat resultat. Tjänster inom: Arbetslivsinriktad rehabilitering, chefscoachning, organisationsutveckling, rekrytering och hälsofrämjande insatser.

Collin & Co Wealth Management AB

Danske Bank Norrköping

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Motala

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Mjölby

https://danskebank.se/privat

Danske Bank Linköping

https://danskebank.se/privat

Läs mer

Cygni är ett IT-konsultbolag som grundades 2006 med visionen att skapa den bästa arbetsplatsen för en skicklig och ambitiös systemutvecklare. Vi har vunnit titeln Sveriges Bästa Arbetsplats 6 år i rad och dessutom vunnit titeln Europas Bästa Arbetsplats 5 gånger i Great Place To Works världsledande medarbetarundersökning som genomförs i över 50 länder. Cygni finns idag på sex orter i Sverige och öppnade kontor i Linköping januari 2019. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå och Östersund. Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, testutvecklare, mobilutvecklare, UX-designers, digitala designers, projektledare, testledare och mer. Vi erbjuder alla kompetenser som krävs att hjälpa dig skapa de absolut bästa digitala lösningarna.

Läs mer

Vi bemannar allt från kraftvärmeanläggningar till pelletsfabriker, VA-anläggningar och pappers– eller processindustri. Vår personal har både utbildning och erfarenhet som gör att de snabbt kommer igång. Vi tar både korta och långa uppdrag.

Läs mer

AB Kinda Kanal utvecklar besöksnäringen i kanalområdet och bevara slussanläggningarna för framtida generationer.

SGS Analytics Sweden AB

https://www.sgsgroup.se/

StyrelseAkademien Östsverige

https://www.styrelseakademien.se/ostsverige/

Heimstaden Förvaltnings AB

https://heimstaden.com/

Proteam Process & Cleantech AB

http://www.proteam.se/
Läs mer

PROTEAM är en leverantör av utrustning för ytbehandling och verkstadsindustrin samt energisektorn. PROTEAM utvecklar, tillverkar och bygger utrustningar, konventionella trum- och häng-liner samt industriella proecessvattenreningsanläggningar. PROTEAM erbjuder också dessa marknader service, akutservice samt FU system. PROTEAM är ett privatägt företag med kontor och verkstäder i Kolmården strax utan för Norrköping och i Sandviken strax utan för Gävle.