Östsvenska Handelskammaren

Sök bland Östsvenska Handelskammarens medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

StyrelseAkademien Östsverige

https://www.styrelseakademien.se/ostsverige/

Heimstaden Förvaltnings AB

https://heimstaden.com/

Proteam Process & Cleantech AB

http://www.proteam.se/
Läs mer

PROTEAM är en leverantör av utrustning för ytbehandling och verkstadsindustrin samt energisektorn. PROTEAM utvecklar, tillverkar och bygger utrustningar, konventionella trum- och häng-liner samt industriella proecessvattenreningsanläggningar. PROTEAM erbjuder också dessa marknader service, akutservice samt FU system. PROTEAM är ett privatägt företag med kontor och verkstäder i Kolmården strax utan för Norrköping och i Sandviken strax utan för Gävle.

PADAB Ljud & Ljus Aktiebolag

https://padab.com/

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB

Dina Försäkringar Göta

https://www.dina.se/
Läs mer

Sakförsäkringar – Företag/fastighetsförsäkring och yrkestrafik

J2BD Consulting AB

http://j2bd.se/
Läs mer

Interimslösningar för företag som behöver tillfällig förstärkning i sin organisation eller mindre företag som endast har behov av deltidstjänster inom t.ex. projektledning, försäljning, chefsroller inom tekniska avdelningar eller den operativa verksamheten.

Läs mer

IT-drift, service och support.

Läs mer

Ekonomi- & Löneoutsourcing

Secure Meters Sweden AB

http://cewesecure.se/

Olofsson Auto AB

https://olofssonauto.com/
Läs mer

Nöjda kunder är ledordet för Olofsson Auto AB och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Vi finns i Norrköping och hos oss finner ni försäljning av samt serviceverkstad för Mercedes-Benz och Isuzu Pick-up.

Based On People

https://basedonpeople.se/
Läs mer

Based On People AB är ett partnerägt företag verksam executive search (headhunting) samt utbildning och utvärdering (assessment).

BJ utbildning och Säkerhetsrådgivning

http://bj-adr.se/
Läs mer

Jag har utbildning inom Farligt Gods. Arbete på väg, yrkeskompetens till yrkeschaufförer. Trafiksäkerhet, säkra lyft. Jag jobbar som konsult med farligt gods frågor

Next One Technology AB

http://www.next-tech.com
Läs mer

Next One Technology AB är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens gemensamma branscherfarenhet på över 200 år borgar för att vi vet vad vi gör och varför. Detta kommer dig som kund till godo både i införandet och användandet av produkten.

Structor Installationsteknik AB

https://www.structor.se/

Magnus Andersson Media

https://www.magnusmedia.nu/
Läs mer

Filmar och fotar porträtt i studio eller miljö, reportage, sport, bröllop m.m. i samarbete med företag, magasin, privatpersoner och dagstidningar.

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

GLn-Produkter AB

http://www.glnconveyor.com/
Läs mer

GLn-Produkter AB design and manufacture customized conveyor systems in Stainless steel or aluminium to our customers needs. We do also offer subcontractual manufacturing in small and medium-sized series.

Läs mer

Sybring är konsultföretaget där arbetssättet genomsyras av hållbarhet, hög kompetens och nöjda kunder och medarbetare.

Läs mer

Vi hjälper företag, butiker, kommuner, organisationer mm att skapa trygghet och ett säkerhetstänk på arbetsplatsen. Detta genom: Utbildningar i hot och våld, HLR och första hjälpen. Föreläsningar om säkerhetskultur och säkerhetstänk. Säkerhetssamordnare att hyra, vi hjälper till med riskbedömningar, handlingsplaner, åtgärdsplaner och krisplaner. Köp er hjärtstartare och första hjälpen material av oss.

FirstBase AB

Läs mer

Rapportonline är en komplett och säker applikation för att skapa finansiella rapporter på ett enkelt sätt. Rapportsystemet innehåller lättbegripliga mallar, både på Svenska och Engelska. Mallarna tillgodoser kraven för såväl mindre som börsnoterade bolag samt alla typer av föreningar. Resultatet blir färdiga finansiella rapporter som kan presenteras både publikt och till Bolagsverket, i pdf format. Inget ytterligare behov av bearbetning är nödvändig t.ex. sättning.