Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

TROAB

Läs mer

Producerar basråvaror inom Svensk livsmedelsindustri.

Jobzone Norrköping

https://jobzone.se/norrkoping/
Läs mer

Jobzone hjälper företag med bemanning och rekrytering. Vi är branschens bästa arbetsgivare och våra medarbetare och våra kunder kommer alltid i första hand.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Gerillabyrån

http://gerillabyran.se/

White arkitekter AB

https://whitearkitekter.com/
Läs mer

På White i Linköping har vi arbetat med hållbar och innovativ samhällsbyggnad sedan 1980. Vårt team av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners och byggnadsingenjörer designar byggnader och platser som underlättar en hållbar livsstil. För alla.

Havator AB

https://havator.se/
Läs mer

Du vet dina behov. Vi erbjuder lösningar. Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Hjärtat i vår verksamhet är våra lokala depåer: vi är nära våra kunder. Med vårt engagerade och kompetenta personal hittar vi en lösning som passar bäst dina behov. Think twice, lift once

Dagens industri – Bonnier Business Media Sales AB

https://karriar.bbms.se/

Läs mer

Linotol - Modern golvläggare och betongentreprenör med lång erfarenhet Linotol är en erfaren golvläggare och betongentreprenör som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golv- och betongproduktion- från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet. Detta gör att du som kund snabbt kan återuppta din verksamhet igen.

Läs mer

Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag och erbjuder boenden på orter över hela Sverige. Vi äger bostäder och samhällsfastigheter och är en långsiktig samarbetspartner till kommuner, landsting och statliga myndigheter. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF.

XLENT Öst AB

Läs mer

XLENT Öst AB ingår i XLENT-koncernen och är en IT-konsultorganisation med lokal förankring. XLENT inriktar sig på den lokala marknaden, i första hand medelstora och mindre kunder. Vi jobbar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. Vi utvecklar kundunika lösningar med moderna utvecklingsplattformar i syfte att hjälpa våra kunder att öka affärsvärdet i sina kund- och affärsrelationer. Vi vill göra skillnad och har som mål att hjälpa våra kunder att lyckas.

European Spallation Source ERIC

https://europeanspallationsource.se/

Hamrén Webbyrå AB

https://www.hamrenmedia.se/
Läs mer

Hamrén ger dig den svårslagna kombinationen av design, teknik och en anpassningsförmåga som skiljer oss från mängden. Därför är vi det självklara valet inom webb och digital produktion – för över 300 kunder i 30 branscher.

GreatRate Sweden AB

https://www.greatrate.se/
Läs mer

Kort verksamhetsbeskrivning:Traditionella enkäter och årliga undersökningar är ett minne blott. GreatRate levererar framtidens pulsmätningar där feedback samlas in direkt där upplevelsen händer. Kundnöjdhet och medarbetares hälsa står i fokus. Samla in feedback med exempelvis Smileystolpar, smarta QR-koder och widgets på hemsidor. Med hjälp av snabba och smarta frågetyper samt expertis inom feedback i realtid kan vi hjälpa dig att öka din kundnöjdhet och era medarbetares välmående.

Avonova Hälsa AB

https://www.avonova.se/
Läs mer

Vi erbjuder tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling som hjälper organisationer att bli mer hållbara.

The Nordic Soda Company AB

http://ekobryggeriet.se/
Läs mer

The Nordic Soda Company AB / Ekobryggeriet AB erbjuder ekologisk dryck under varumärkena The DirtWaterFox Brewery och Nordic Tonics. Att tillverka ekologisk läsk är svårt. Därför är vi i dagsläget i stort sett ensamma i kategorin svensktillverkad ekologisk läsk.Vi har med dagens upplägg en produktionskapacitet på runt 3 000 000 flaskor årligen. örutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

Läs mer

Parageras vision är att vara den mest kompletta HR-leverantören i Östergötland, genom att vägleda er mot ett utvecklande ledar- och medarbetarskap, de mest affärsmässiga HR-processerna och att attrahera de främsta kandidaterna till er rekrytering

Löparäventyret AB

http://loparaventyret.se/
Läs mer

Inspirationsföreläsningar och hälsokoncept riktat mot företag och dess anställda. Frida Södermark är elitsatsande ultralöpare och författare som brinner för att få folk i rörelse och att dela med sig av idrottsliga strategier - applicerbara på alla plan i livet. Ordnar även resor och event.

Taxi Nyköping Oxelösund AB

https://www.taxinyox.se/

Läs mer

Illustrationer och grafisk formgivning

Digitalsnack AB

https://digitalsnack.se/
Läs mer

Digitalsnack Social mediebyrå startades av två drivna entreprenörer som tyckte social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag mer konkreta och lättillgängliuga verktyg för att lyckas med sin närvaro på sociala medier. Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie podcast under samma namn.

DYNAmore Nordic AB

https://www.dynamore.se/en
Läs mer

DYNAmore Nordic är dedikerade att tillhandahålla verktyg till ingenjörer för att utveckla deras produkter genom simulering och därmed minska kostnaden och utvecklingstiden och samtidigt öka innovationen inom företaget. DYNAmore Nordic säljer, undervisar, stöder och utvecklar programvaran samt tillhandahåller ingenjörstjänster.

Kudos Branding & Design

https://kudosbranding.se/
Läs mer

Kudos Branding & Design är en varumärkes- och designbyrå. Vi hjälper små & medelstor företag att nå bättre lönsamhet genom skarpa strategier och träffsäker design. Vi kan hjälpa till med allt från logotyper, förpackningar och trycksaker till kampanjer, analyser och strategier samt digitala kanaler.

Nordic Exhibitions & Events AB

http://www.nordicexhibitions.com/
Läs mer

What we do We create meaningful, interactive and immersive experiences that will leave a lasting impression on visitors long beyond the exhibition itself. The company Nordic Exhibitions & Events Ltd, founded in 2016, is located in Sweden. The company’s owners and directors have solid and extensive experience in national and international tourism through events such as exhibitions, sports, music and entertainment.

HR Support i Östergötland AB

https://hrsupport.se/
Läs mer

Tillsammans skapar vi HR när det är som bäst - Med professionalitet och engagemang erbjuder vi en HR-resa utöver det traditionella På HR Support är vår affärsidé att erbjuda högkvalitativa interim- och konsultlösningar till företag som behöver stöd och utveckling inom Human Resource. Vår vision är att HR Support ska vara det självklara valet till små och medelstora företag i Östergötland. Vår värdegrund bygger på att alla som arbetar på HR Support är noga utvalda utifrån kriterierna tillförlitlighet, kvalitet och engagemang. Vår affärsidé, vision och värdegrund lever självklart vidare - vi strävar alltid efter att överträffa det som förväntas av oss. Genom HR-tjänster som utförs med toppkvalitet är vår strävan att lyfta företag och medarbetare till en nivå utöver det som man tänkt sig. Vi på HR Support älskar HR. HR är kul, HR skapar gemenskap och förutsättningar. Med affärsmässighet, flexibilitet och glädje är kunden i fokus och inga utmaningar är för svåra att besegra. Alla kunder är lika viktiga för oss - stora som små HR Support vänder sig till små och medelstora företag som har behov av HR, det kan vara allt från kortare interimlösningar, HR-projekt eller helt enkelt kan vi vara ert företags HR-resurs, i den omfattning ni anser att ni har behov av. Kontakt Erika Werme Mobil: 070 - 144 74 38 Mail: Erika.werme@hrsupport.se www.hrsupport.se

Consilium Design AB

http://consiliumdesign.se/
Läs mer

Vi på Consilium Design AB arbetar med små och stora inredningsprojekt inom offentlig miljö med kunden och dess behov i fokus. Vi skapar tillsammans en attraktiv och unik miljö som passar just dig och din verksamhet. We at Consilium Design AB work with small and large interior design projects in the public environment with the customer and its needs in focus. Together we create an attractive and unique environment that suits you and your business.

Systemair Sverige AB, Region Mitt

https://www.systemair.com/

Forefront Consulting Group AB, Region Öst

https://www.forefront.se/
Läs mer

IT-konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Rikstäckande företag med ett brett erbjudande inom Strategi, Design och Teknik.

Relations By Lino AB

https://relationsbylino.com/
Läs mer

Relations By Lino hjälper företag till fler affärer genom referensmarknadsföring. Affärsträffar genomförs runt om i Östergötland med omnejd. För mer information besök hemsidan www.relationsbylino.com

Vernum Maskin i Norrköping AB

https://www.vernummaskin.se/
Läs mer

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Hos oss är alltid kunden i fokus. Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för att göra kunden nöjd. Vi hyr ut Mark & Anläggningsmaskiner, Byggmaskiner och Bodar. Vi erbjuder även tjänster inom Trafikavstängningar/TA-planer. Vi finns tillgängliga dygnet runt på 011-130020. Vernum Maskin is a modern machine rental company with long experience in the industry. With us, the customer is always in focus. Our goal is to always make it a little extra to make the customer happy. We rent out Land & Construction machinery, Construction machinery and much more. We also offer services in traffic congestion / TA plans. We are available 24 hours a day at 011-130020.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...