Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Kudos Branding & Design

https://kudosbranding.se/
Läs mer

Kudos Branding & Design är en varumärkes- och designbyrå. Vi hjälper små & medelstor företag att nå bättre lönsamhet genom skarpa strategier och träffsäker design. Vi kan hjälpa till med allt från logotyper, förpackningar och trycksaker till kampanjer, analyser och strategier samt digitala kanaler.

Nordic Exhibitions & Events AB

http://www.nordicexhibitions.com/
Läs mer

What we do We create meaningful, interactive and immersive experiences that will leave a lasting impression on visitors long beyond the exhibition itself. The company Nordic Exhibitions & Events Ltd, founded in 2016, is located in Sweden. The company’s owners and directors have solid and extensive experience in national and international tourism through events such as exhibitions, sports, music and entertainment.

HR Support i Östergötland AB

https://hrsupport.se/
Läs mer

Tillsammans skapar vi HR när det är som bäst - Med professionalitet och engagemang erbjuder vi en HR-resa utöver det traditionella På HR Support är vår affärsidé att erbjuda högkvalitativa interim- och konsultlösningar till företag som behöver stöd och utveckling inom Human Resource. Vår vision är att HR Support ska vara det självklara valet till små och medelstora företag i Östergötland. Vår värdegrund bygger på att alla som arbetar på HR Support är noga utvalda utifrån kriterierna tillförlitlighet, kvalitet och engagemang. Vår affärsidé, vision och värdegrund lever självklart vidare - vi strävar alltid efter att överträffa det som förväntas av oss. Genom HR-tjänster som utförs med toppkvalitet är vår strävan att lyfta företag och medarbetare till en nivå utöver det som man tänkt sig. Vi på HR Support älskar HR. HR är kul, HR skapar gemenskap och förutsättningar. Med affärsmässighet, flexibilitet och glädje är kunden i fokus och inga utmaningar är för svåra att besegra. Alla kunder är lika viktiga för oss - stora som små HR Support vänder sig till små och medelstora företag som har behov av HR, det kan vara allt från kortare interimlösningar, HR-projekt eller helt enkelt kan vi vara ert företags HR-resurs, i den omfattning ni anser att ni har behov av. Kontakt Erika Werme Mobil: 070 - 144 74 38 Mail: Erika.werme@hrsupport.se www.hrsupport.se

Consilium Design AB

http://consiliumdesign.se/
Läs mer

Vi på Consilium Design AB arbetar med små och stora inredningsprojekt inom offentlig miljö med kunden och dess behov i fokus. Vi skapar tillsammans en attraktiv och unik miljö som passar just dig och din verksamhet. We at Consilium Design AB work with small and large interior design projects in the public environment with the customer and its needs in focus. Together we create an attractive and unique environment that suits you and your business.

Systemair Sverige AB, Region Mitt

https://www.systemair.com/

Forefront Consulting Group AB, Region Öst

https://www.forefront.se/
Läs mer

IT-konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Rikstäckande företag med ett brett erbjudande inom Strategi, Design och Teknik.

Relations By Lino AB

https://relationsbylino.com/
Läs mer

Relations By Lino hjälper företag till fler affärer genom referensmarknadsföring. Affärsträffar genomförs runt om i Östergötland med omnejd. För mer information besök hemsidan www.relationsbylino.com

Vernum Maskin i Norrköping AB

https://www.vernummaskin.se/
Läs mer

Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Hos oss är alltid kunden i fokus. Vårt mål är att alltid göra det lilla extra för att göra kunden nöjd. Vi hyr ut Mark & Anläggningsmaskiner, Byggmaskiner och Bodar. Vi erbjuder även tjänster inom Trafikavstängningar/TA-planer. Vi finns tillgängliga dygnet runt på 011-130020. Vernum Maskin is a modern machine rental company with long experience in the industry. With us, the customer is always in focus. Our goal is to always make it a little extra to make the customer happy. We rent out Land & Construction machinery, Construction machinery and much more. We also offer services in traffic congestion / TA plans. We are available 24 hours a day at 011-130020.

Läs mer

Mina styrkor ligger i att visualisera ideer, kommunikationsstrategier och företagsidentiteter. Jag är erfaren inom utveckling och skapande av varumärkesidentiteter, design och utveckling av logotyper och grafiska profiler. Eftersom jag skapat många visuella identiteter är jag också duktig på att följa redan befintliga och kan därför också med lätthet skapa layouter för olika ändamål med eller utan grafisk manual.

Tengbomgruppen AB

https://tengbom.se/
Läs mer

Hej, på Tengbom är vi över 600 arkitekter och individer som jobbar med allt inom arkitektur, inredning, landskap och stadsbyggnad. Har du en idé och vill samarbeta med oss? Hör av dig till oss!

Link22 AB

https://link22.se/
Läs mer

Vår vision är att link22 skall vara det självklara valet när myndigheter, organisationer och industri efterfrågar IT-säkerhetslösningar för att skydda sina allra mest känsliga tillgångar. Vi uppträder alltid med hög integritet, är ett föredöme inom branschen och normgivande inom de nischer vi verkar i.

Markus Reklambyrå

https://markus.se/

Projektallians i Sverige AB

https://www.projektallians.se/
Läs mer

Projektallians i Sverige AB har lång erfarenhet och kompetens över hela byggprocessen från ombyggnadsprojekt till stora nybyggnadsprojekt, vi har stor erfarenhet av högteknologiska miljöer i sjukhusmiljö, bostäder, äldreboenden och skolmiljöer. Vi har även specifika kunskaper inom fuktsäkert byggande genom våra utbildade Byggdoktorer samt våra diplomerade fuktsakkunniga. Våra unika kompetensområden innebär att projekt- och byggledningsdelen blir komplett och ger byggherren trygghet i genomförandet samt att det blir rätt från början.

Scenkonst Öst AB

https://www.scenkonstost.se
Läs mer

Scenkonst Öst AB består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Bolaget ska bidra till en fortsatt utveckling av kulturlivet och kulturarvet i Östergötland och bidra till att stärka länets attraktivitet. Våra ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

NordArom AB

http://nordarom.se/
Läs mer

Är smaken och färgen avgörande för dina produkters framgångar? Då har du kommit rätt. Vi på NordArom utvecklar och tillverkar aromer och färg för livsmedelinsdustrin. Det har vi gjort sedan 1956. Då som nu, med konsumenternas upplevelse i centrum. Vi har kunskapen, nyfikenheten och kreativiteten att i dialog med dig skapa de aromer och färger som tar dina produkter från bra till bäst. Med stort engagemang och koll på både dagens och framtidens trender är vi din professionella arom- och färgpartner. NordArom is your reliable partner in product development and manufacturing of flavours and colours for the food industry. With knowledge, range, commitment and flexibility we deliver solutions that takes our clients products to the next level. Welcome to NordArom – a tasty and colourful supplier!

Markera Projektledning AB

https://markera.se/
Läs mer

Vi jobbar för framtiden! Markera levererar produkter för ett projekts alla skeden, från tidiga utredningar till framtagande av bygghandlingar och förfrågnings¬ underlag. Uppdragen varierar men återfinns främst inom mark- och anläggnings¬sektorn. Vi kan ta ett helhetsansvar eller vara en del av ett projekt. En viktig del i ett projekt är kostnadskalkyler och tidsplanering, vilket vi har lång erfarenhet av. Vi har även kompetens att utföra byggledning och kontroll av broar och konstruktioner.

Läs mer

EWGroup är ett innovationsbaserat teknikföretag inom alla former av markmiljöfrågor, exempelvis: • Alternativa lösningar till gamla och nya problem • Skräddarsydda lösningar • Projektledning • Marksanering • Avfallshantering Vi jobbar med partners lokalt för geografisk närhet såväl som globalt, för att fånga upp ny miljöteknik med bästa möjliga lösningar.

Kinda- Ydre sparbank

https://www.kindaydresparbank.se/

Läs mer

MED PASSION FÖR IT Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Exclusice competence and construction Sweden AB

Läs mer

Fogarolli, mobil espressobar med italienskt kvalitetskaffe som lockar, belönar och sätter guldkant på ert event.

Magnussons Fastigheter i Östergötland AB

http://magnussonsfast.se/
Läs mer

Vi är ett familjeföretag i Norrköping som äger och förvaltar fastigheter i Norrköping och Stockholm. Våra lägenheter håller hög och bra standard i trevliga bostadsmiljöer. Vi förvaltar våra fastigheter med personlig service.

Psykologpartners W&W AB

https://psykologpartners.se/
Läs mer

Psykologpartners gör psykologisk kunskap tillgängligt och utvecklar individer, metoder, grupper och organisationer, inom både offentlig och privat verksamhet. Vi förändrar beteenden!

Läs mer

Vi är ett företag i ständig utveckling med Ridskoleverksamhet, Gymnasieutbildning, Schakttipp och Bostadsexploatering. Utmaningen vi nu står för är att fylla ut våran nedlagda grusgrop för att sedan bygga en ny ridskola ovanpå . Det gamla ridskoleområdet ska sedan detaljplaneras för att bli bostadsområde.

UCS One Economy AB

http://ucsone.se/
Läs mer

Ekonomistyrning och redovisning med positiv energi för små och medelstora bolag. Enkelt, pålitligt och personligt. Vi finns i Norrköping och i Linköping.

Läs mer

Egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag, alla får plats på DoSpace. Vi gör allt för att våra medlemmar ska kunna fokusera fullt på jobbet. Det är bara att dyka upp och börja jobba. Alla kontorsförnödenheter som skrivare, kaffe, kök och mötesrum finns där för dig. Med en månads uppsägningstid blir du flexibel. Om ditt företag växer är det enkelt att lägga på fler medlemsskap. We are for entrepreneurs, freelancers, start-ups and large corporations. We do everything to make work awesome for our members. Our goal is to make them happy and their business thrive. We try to set everything up so that they can focus on doing what they do best. We provide all essentials: Offices, lounge, meeting rooms, coffee, wifi, printer and cleaning. We arrange events and connect members for both recreation and business through DoSpace community. One month cancellation means flexibility for both scaling up and scaling down.

Flyttfirma Lika som bär AB

https://likasombar.com/
Läs mer

Flyttfirman Lika som Bär startades 2012 av tvillingarna Billy och Dennis. Med idag 25 anställda och 5000 flyttar i bagaget representerar Lika som Bär det moderna företagandet som ger alla människor chansen. Bemötande i världsklass, ansvar och alla människors lika värde är värdegrunden som vi lever efter varje dag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med flytt, städ och magasinering. Välkommen till oss!

Mantap Global AB

Läs mer

Mantap Survey är ett nytt och modernt undersökningsverktyg. Med Mantap Survey kan ni genomföra kundundersökningar, medarbetarundersökningar och marknadsundersökningar. Utifrån verktygets kraftfulla analyser så kan ni fatta avgörande affärsbeslut.

Läs mer

Primetex, Inredningsföretag inom hängandet textil och solskydd. Vi levererar optimal arbetsmiljö med textil, du kan reglera ljus, ljud, värme, kyla, insyn, mörkläggning, rumsavdelning och skapa inbjudande representativa miljöer med hängandet textil. Vi är ett serviceföretag med egen produktion i sömnad och montage och levererar med snabbhet och flexibilitet. Primetex, Decoration company in hanging textile and sun protection. We provide optimal working environment with textiles, you can regulate light, sound, heat, coolness, transparency, darkness, space and create inviting representative environments with hanging textiles. We are a self-service service company in sewing and assembly and deliver with speed and flexibility.

Sandahl Partners AB

http://www.sandahls.se/
Läs mer

Vi vill verka för goda arbetsplatser och effektiva organisationer som skapar både välmående och framgång. Sandahl Partners idé och utgångspunkt är att bidra till detta med hjälp av psykologisk vetenskap och kompetens. Vi fokuserar på att utveckla de mänskliga systemen i organisationen för att skapa kraft, effektivitet och framgång. Vi vet att det är möjligt att utveckla och förbättra individers, teams och hela organisationers kapacitet och potential.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...