Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

WellNox Health AB

https://wellnox.se/

Palmer Insights Ab

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

GLn-Produkter AB

http://www.glnconveyor.com/
Läs mer

GLn-Produkter AB design and manufacture customized conveyor systems in Stainless steel or aluminium to our customers needs. We do also offer subcontractual manufacturing in small and medium-sized series.

Sybring AB

Läs mer

Vi hjälper företag, butiker, kommuner, organisationer mm att skapa trygghet och ett säkerhetstänk på arbetsplatsen. Detta genom: Utbildningar i hot och våld, HLR och första hjälpen. Föreläsningar om säkerhetskultur och säkerhetstänk. Säkerhetssamordnare att hyra, vi hjälper till med riskbedömningar, handlingsplaner, åtgärdsplaner och krisplaner. Köp er hjärtstartare och första hjälpen material av oss.

FirstBase AB

Läs mer

Rapportonline är en komplett och säker applikation för att skapa finansiella rapporter på ett enkelt sätt. Rapportsystemet innehåller lättbegripliga mallar, både på Svenska och Engelska. Mallarna tillgodoser kraven för såväl mindre som börsnoterade bolag samt alla typer av föreningar. Resultatet blir färdiga finansiella rapporter som kan presenteras både publikt och till Bolagsverket, i pdf format. Inget ytterligare behov av bearbetning är nödvändig t.ex. sättning.

Läs mer

Boosta verksamheten nu!

Boosta verksamheten med fler besökare och kunder genom rätt marknadsföringsinsatser online. Vi skräddarsyr en digital medialösning för just dig och dina behov!

Arkitektgruppen GKAK

https://gkak.se/
Läs mer

Arkitektgruppen GKAK är ett innovativt och dynamiskt arkitektkontor med bred erfarenhet inom arkitektur och inredning. Med höga kreativa ambitioner, ett brinnande engagemang för arkitektur, gedigen teknisk kompetens och en djup förståelse för byggprocessen förverkligar vi dina idéer.

Läs mer

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Fristadborg Fastighetsförvaltning AB

Läs mer

Sköter fastigheter åt olika fastighetsägare samt erbjuder bokföringshjälp

ImseVimse AB

https://imsevimse.se
Läs mer

Att tänka hållbart grundade affärsidén till ImseVimse. Vi har 30års erfarenhet av att utveckla funktionella, återanvändbara och högkvalitativa textilprodukter – tillverkade med omtanke för människor och miljö.

”För oss är hållbarhet inte ett mode eller trend, utan tidlös design och medvetna materialval”

Läs mer

Dialect Norrköping har funnits sen 1986 och jobbar med mobilt, fast , växlar, it och fordonslösningar. Har butik och verkstad med personal och även personal för uppsökande företagsförsäljning.

Cleantech Östergötland

Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Läs mer

I över 20 år har vi levererat beslutsstöd. Det har givit oss gedigen erfarenhet att fokusera på det som är bäst för verksamheten och skapat det kompletta besluts- och ledningsstödet som gör skillnad för våra kunder.

Engströms bil AB

https://www.engstromsbil.se/
Läs mer

Engströms är en svensk privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Koncernen har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Kisa och Västervik. Engströms Bil är en auktoriserad återförsäljare och serviceleverantör av Audi, Volkswagen, Škoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar.

Profecta utveckling och företagscoachning

http://profecta.nu/
Läs mer

Utbildar och stöttar företag i ett hållbart personalarbete.

Läs mer

Erfaren Företagsledare, verksamhetsutvecklare, projektledare och styrelseproffs. Hjälper företag att växa och hitta nya samarbeten Nuvarande uppdrag Interims chef SMHI Affärsverksamheten Styrelseordförande DK Data Jag är öppen för fler uppdrag, med möjlighet att fördela min tid mellan olika projekt.

Redovisningshuset i Linköping AB

https://redovisningshuset-lkpg.se/
Läs mer

Redovisningshuset i Linköping AB startades 2006, innan dess drevs företaget som enskild firma sedan 2001), företaget tillhandahåller tjänster inom redovisning, löner, skattefrågor, deklarationer, konsultation, utbildning mm. Företaget har sin kundkrets i Linköping och Norrköping.

Läs mer

Tillverkare av produkter inom koagulationsdiagnostik - invitrodiagnostik (IVD)

Erik Fremred Aktiebolag

Läs mer

Erik Fremred Aktiebolag är ett IT-konsultbolag som hyr ut de bästa konsulterna på marknaden till stora bolag och myndigheter. Vi hjälper till med allt från utveckling till projektledning och teamstyrning.

Frydenbø Industri AB

https://www.frydenbo.no/
Läs mer

Försäljning och Service av dieselmotorer och kringutrustning för industriellt och marint bruk.

Lernia Bemanning AB

https://www.lernia.se/
Läs mer

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat. Lernia är sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik.

Actico – Team och Ledarutveckling

https://www.actico.se/

Läs mer

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Vi inspirerar dig att komma igång – och får dig att trivas så att du aldrig vill lägga av. För trivs du kommer du att fortsätta träna. Du blir tryggare, starkare och vågar utmana dina gränser. Hos oss hittar du lättillgänglig träning med stor bredd. Friskis&Svettis Norrköping erbjuder 3 funktionella gym och ca 175 pass i veckan.

Läs mer

Prevas är partner till företag inom utvalda branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter, smarta industrier och smarta tjänster. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark och Norge med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

Sylog Öst AB

https://www.sylog.se/
Läs mer

SYLOG ÄR SPECIALISERADE KONSULTER INOM SYSTEMUTVECKLING, TEKNIK OCH IT. Sylog Öst är dotterbolaget som brinner för att hjälpa kunderna i Östergötland och ge det där lilla extra. Med en familjär känsla använder vi den passion, kunskap och erfarenhet våra konsulter har för att hjälpa er att nå era mål.

Let´s Paint Norrköping AB

https://lets-paint.se/
Läs mer

Varumärket Let´s Paint Måleri ska vara det måleriföretag i Östergötland med nöjdast kunder samt målare. Vi jobbar för att de bästa målarna som finns i Norrköping ska arbeta hos oss och gemensamt stå för ett kvalitativt och genomtänkt arbetssätt som lämnar alla kunder mer än nöjda. Let´s Paint Måleri ska vara ledande inom måleribranschen i Östergötland gällande marknadsföring, miljötänk, kvalitet och arbetsmiljö. Vi jobbar efter konceptet "aldrig störst, alltid bäst".

Linköping Hockey Club

https://www.lhc.eu/

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...