Östsvenska Handelskammaren

För dig som är kommunikations- eller marknadsansvarig

Är du en drivande kraft inom kommunikation eller marknadsföring på ditt företag? Ansvarar du för marknad eller kommunikation utan att vara chef? Vill du utveckla dina färdigheter och dela erfarenheter med likasinnade? Vårt nya personliga erfarenhetsnätverk är skapat för dig som är hands-on inom kommunikation och marknadsföring.

Nätverket är till för dig ansvarar för ditt företags kommunikation och/eller marknadsföring. För dig som leder utan att vara chef.


För dig som är en stjärna på marknad och kommunikation

Vårt nätverk samlas fem gånger per år för att dyka in i aktuella ämnen, delta i interaktiva workshops och engagerande diskussioner. Här får du chansen att delta i studiebesök och lyssna till inbjudna talare som ger nya perspektiv och idéer.


Ett nätverk för praktisk kunskapsutbyte

Nätverket består av deltagare från olika företag i olika branscher, vilket ger en rik blandning av erfarenheter och idéer. Det är en unik möjlighet att knyta kontakter och dela kunskap med personer som delar dina professionella intressen.


Kompetensutveckling

Våra träffar riktar in sig på trenderna och frågorna inom kommunikations- och marknadsföringsområdet. Vi fokuserar på att ge dig praktiska verktyg och strategier som du kan använda i ditt dagliga arbete.

Nätverket erbjuder värdefulla kontakter och insikter, men också praktiska verktyg och modeller som du kan implementera direkt i din organisation.

Professionellt lett nätverk inom kommunikation

Under ledning av Mathilda Ekström, med lång erfarenhet från ledar- och kommunikationscoaching, utforskar vi tillsammans  frågor och drar nytta av varandras erfarenheter och insikter. Nätverket syftar till att kompetensutveckla och ge dig nya idéer och inspiration för ditt arbete inom kommunikation och marknadsföring. 

Deltagarna i nätverket bidrar med ämnen att fördjupa sig inom. Det kan handla om allt ifrån AI och marketing automationtill internkommunikation och att leda kommunikationsarbete utan att vara chef.


Mathilda Ekström

Certifierad ledar/VD-coach och mötesledare

Mathilda Ekström är certifierad ledar- och vd-coach och verksam inom ledarutveckling, mötesledning samt ledarstöd. Hon är utbildad inom socialpsykologi, hälsopsykologi och är expert inom ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser. Entreprenör och affärsutvecklare med mål att skapa hållbar tillväxt.

Priser:

15 900 kr ex. moms per person och år för medlemsföretag
19 900 kr ex. moms per person och år för icke medlemsföretag

Vill du veta mer om nätverket?

Om du är intresserad av att delta i nätverket, eller bara vill veta mer, fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kommer Rickard Widgren, kommunikationschef på Östsvenska Handelskammaren kontakta dig för att berätta mer.

Inom Handelskammaren finns dessutom professionsbaserade chefsnätverk inom företagsledning och HR. Är du nyfiken på att utforska alla våra nätverk? Klicka här.

Kontakt

Rickard Widgren

Kommunikationschef

Relaterat innehåll

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Kontakt på Östsvenska Handelskammaren

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...