Östsvenska Handelskammaren

Konferens i Linköping - Handelskammarens mötesplats i LINK Business Center

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på Gamla Tanneforsvägen 92. Här kan du kan arrangera din nästa konferens, mässa eller event – Vi hjälper dig!

Eftersom vår mötesplats är belägen i en av Linköpings modernaste kontorsbyggnader, är det endast din fantasi som begränsar möjligheterna för hur du kan skräddarsy din konferens hos oss i Linköping. Vill du ha ett mingelevenemang på taket? En kompakt mässa i foajén? Eller föredrar du en mer traditionell konferensmiljö? Vi löser det mesta – ställ bara din fråga så hjälper vi dig att arrangera din nästa konferens i Linköping.


Vill du komma i kontakt med oss i Linköping direkt?


011-496 45 73
bokalink@east.cci.se


Konferensupplevelsen i fokus

Östsvenska Handelskammaren har turen att vara granne med två av Linköpings kanske bästa restauranger, ÖK Smak & Tak och Verandan vid ån. För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig som konferensgäst allt det du kan tänkas behöva under din vistelse - och eftersom vi inte har en egen restaurang så tar vi hjälp av våra goda grannar.

Restaurangerna är tätt sammanknutna med våra lokaler vilket innebär att du enkelt kan promenera mellan din konferenslokal och önskad restaurang. Om du föredrar, kan du enkelt beställa mat direkt till ditt konferensrum. Har du specifika preferenser eller andra önskemål vad gällande mat tillgodoser vi självklart dem!

Relaterat innehåll

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Bild på Kammarforum

Konferens i Norrköping

Östsvenska Handelskammarens mötesplats Kammarforum ligger i anrika industrilokaler på Dalsgatan 13 mitt...