Östsvenska Handelskammaren

Konferens i Linköping - Handelskammarens mötesplats i LINK Business Center

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på Gamla Tanneforsvägen 92. Här kan du kan arrangera din nästa konferens, mässa eller event – Vi hjälper dig!

Eftersom vår mötesplats ligger i ett av Linköpings modernaste kontorsbyggnader är det i princip bara fantasin som sätter gränser för hur du vill utforma ditt möte. Mingel på taket? Mini-mässa i foajén? Eller behöver du bara ett traditionellt mötesrum? Vi löser det mesta – ställ bara frågan!

Vill du komma i kontakt med oss på LINK direkt?

Previous slide
Next slide

Konferensupplevelsen i fokus

Östsvenska Handelskammaren har turen att ligga granne med två av Linköpings bästa restauranger om vi får säga det själva. ÖK Smak & Tak och Verandan vid ån. För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig som konferensgäst allt det du kan tänkas behöva under din vistelse – och eftersom vi inte har någon egen restaurang så tar vi hjälp av våra goda grannar.

Restaurangerna är tätt sammanknutna med våra lokaler vilket innebär att du enkelt kan promenera mellan din konferenslokal och önskad restaurang. Du kan annars beställa mat direkt in till ditt konferensrum om så önskas – valet är helt ditt! Har du specifika preferenser eller andra önskemål vad gällande mat tillgodoser vi självklart dem! Vi följer med dig hela resan – från planeringsstadiet, till bokning av mat och under själva genomförandet!

Linköping - i mitten av Östergötland​

Både du som medlem och du som icke-medlem är välkommen att lägga ditt möte eller konferens hos oss. Hit är alla välkomna! Linköping ligger väldigt centrerat i mitten av Östergötland med bra kommunikationsvägar vilket gör det till en naturlig mötesplats för dig med många kontakter runt om i länet. Vi finns bara  10 minuters promenad bort från Linköpings resecentrum, och syns på långa vägar.

Frukostevent eller after work i Linköping​

Som medlem i Östsvenska Handelskammaren har du även möjlighet att arrangera din konferens med något av våra populära koncept: Coffee by, Drink by och Boost Your Business. Du står för innehållet och vi sköter inramning.

Relaterat innehåll

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Bild på Kammarforum

Konferens i Norrköping

Östsvenska Handelskammarens mötesplats Kammarforum ligger i anrika industrilokaler på Dalsgatan 13 mitt...