Östsvenska Handelskammaren

Moderna konferensrum mitt i Linköping - Välkommen på rundtur!

Östsvenska Handelskammaren erbjuder flera moderna och funktionella konferenslokaler centralt belägna i vår mötesplats på LINK Business Center. Hos oss kan du genomföra allt från mindre konferenser till större företagsevent med upp till 100 deltagare. Utforska konferensrummen här!

Vad behöver du för typ av konferensrum?

För ett större sällskap

Handelskammaren erbjuder två olika möteslokaler som kan rymma lite större sällskap – en med plats för upp till 100 deltagare och en annan med kapacitet för upp till 40. Låt oss nu ta med dig på en virtuell rundtur i 360° genom våra större konferensrum i Linköping så att du kan hitta den bästa lösningen för ditt kommande möte eller event.

Stångebro Hörsal

Stångebro Hörsal är vårt största konferensrum i Linköping. Här ryms upp till 100 deltagare. Tack vare ett så kallat voice lift förstärks talarens röst i rummet och åhörare hör lika bra oavsett var de sitter. Här finns dessutom två rörelsestyrda kameror. En för att streama föreläsaren och en för att streama publiken.

Antal sittplatser: 100
Möblering: styrelse-, skol- eller biosittning


Östsvenska

Utbildningsrummet Östsvenska ligger i hjärtat av vår mötesplats mitt bland öppna loungeytor. Lokalen är utrustad med modern teknik såsom bluetooth pairing, två streamingkameror och inbyggda högtalare vilket gör den väl lämpad för hybridmöten och större sällskap. Tack vare lokalens flexibilitet finns goda möjligheter till olika sittningar anpassat efter dina behov.

Antal sittplatser: 27-40 (beroende på sittning)
Möblering: styrelse- skol eller biosittning

För ett mindre sällskap

För mindre sällskap erbjuder Handelskammaren tre olika konferensrum – Östergötland, Sörmland och Gotland. Ta en virtuell rundtur i 360° för att se vilket av rummen som passar dina behov bäst!

Östergötland

Konferensrummet Östergötland ligger alldeles intill LINK Business Centers huvudentré. Rummet har stora fönster med transparenta gardiner som släpper in naturligt ljus samtidigt som de ger insynsskydd. Rummet är utrustat med den senaste tekniken för att ge dig en proffsig mötesupplevelse – digitalt som fysiskt.

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrelsesittning

Sörmland

Sörmland är vårt ljusa och trevliga konferensrum som gränsar till Östergötland. Rummet är utrustat med bland annat kamera och högtalare som är idealiska för digitala möten. Med sin närhet till vår reception har du vårt vänliga team tillgängligt för att göra din konferens så smidig och bekväm som möjligt.

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrelsesittning

Gotland

Konferensrummet Gotland är synonymt med flexibilitet. Oavsett om du vill ha en öppen möblering för workshops och samtal, eller en mer traditionell uppställning för företagsmöten, så kan Gotland enkelt anpassas efter dina behov.

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrel-, skol- eller biosittning

Vill du se mer av vår mötesplats i Linköping?

LINK Business Center

Foajé

Foajé

Affärslounge

Affärslounge

Toalett

Kontakta oss i Linköping

  011-496 45 73
  bokalink@east.cci.se
  Hitta hit

Relaterat innehåll

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Konferens i Linköping

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på...