Östsvenska Handelskammaren

Moderna konferensrum mitt i Linköping - Välkommen på rundtur!

Östsvenska Handelskammaren erbjuder flera moderna och funktionella konferenslokaler centralt belägna i vår mötesplats på LINK Business Center. Hos oss kan du genomföra allt från mindre konferenser till större företagsevent med upp till 100 deltagare. Utforska konferensrummen här!

Konferensrum i Linköping

Vet du redan nu vilket konferensrum du vill läsa mer om? Välj då lokal i menyn nedan.
Konferensrum 1  | Konferensrum 2 | Konferensrum 3 |  Utbildningsrummet | Stångebro

Konferensrum

Previous slide
Next slide

Konferensrum 1

Konferensrummet ligger i direkt anslutning till byggnadens entré. Lokalen har stora fönsterpartier med transparenta gardiner som funkar som ett insynsskydd samtidigt som de ger ett bra ljusinsläpp i rummet. Här finns även den senaste tekniken som gör det möjligt att skapa proffsiga möten oavsett om det sker fysiskt eller digitalt.

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrelsesittning

Previous slide
Next slide

Konferensrum 2

Konferensrum 2 är identiskt med konferensrum 1 och ligger vägg i vägg – fast spegelvänt. Även här konfererar du i ett ljust, modernt rum med den senaste tekniken för ett proffsigt möte. Alldeles utanför hittar du vår reception – här finns alltid personal redo att hjälpa till om något skulle ske under ditt möte som kräver assistans.

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrelsesittning

Konferensrum 3

I detta konferensrum sitter du inne i vår mötesplats. Här finns flexibilitet till olika typer av sittningar beroende på hur du vill utforma mötet. 

Antal sittplatser: 10
Möblering: styrelsesittning, skolsittning eller biosittning

Previous slide
Next slide

Utbildningsrummet

Utbildningsrummet ligger i hjärtat av vår mötesplats mitt bland öppna loungeytor. Lokalen är utrustad med modern teknik såsom bluetooth-pairing, två streamingkameror och inbyggda högtalare vilket gör den väl lämpad för hybridmöten och större sällskap. Tack vare lokalens flexibilitet finns goda möjligheter till olika sittningar anpassat efter dina behov.

Antal sittplatser: 30
Möblering: styrelsesittning, skolsittning eller biosittning

Previous slide
Next slide

Stångebro

Slutligen finns vår stolthet, Stångebro, som är vårt största konferensrum i Linköping. Här ryms upp till 100 deltagare. Tack vare ett så kallat voice lift förstärks talarens röst i rummet och åhörare hör lika bra oavsett var de sitter. Här finns dessutom två rörelsestyrda kameror. En för att streama föreläsaren och en för att streama publiken.

Antal sittplatser: 100
Möblering: styrelsesittning, skolsittning eller biosittning

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Relaterat innehåll

Våra mötesplatser och öppettider

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i...

Konferens i Linköping

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på...