Östsvenska Handelskammaren

Utbildningar i internationell handel

Östsvenska Handelskammarens medlemsföretag ska ha de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva sin verksamhet i vår region och globalt. Därför arrangerar vi utbildningar inom internationell handel med några av branschens kunnigaste utbildare.

Besök i Norrköpings hamn för att prata om internationell handel och utbildning.

Vi på Handelskammaren genomför flertalet utbildningar med olika ämnen inom internationell handel som oftast sker digitalt, i Norrköping eller i Linköping. Flera av utbildningarna återkommer regelbundet och självklart kan vi skräddarsy en utbildning efter era behov.

Här nedan kan du hitta datumen för våra kommande utbildningar inom internationell handel. Lite längre ner på sidan finner du information om hur det går till med en företagsanpassad utbildning.

Utbildningar internationell handel:

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...

17 september, 2024

Internationella avtal – hur kan juridiken leda till bättre internationella (och nationella) affärer?

Att ha en förståelse för grundläggande avtalsrätt, köprätt och andra regler som styr de kommersiella...

8 oktober, 2024

Ursprungsregler och frihandelsavtal

Under kursen lär du dig fastställa varans ursprungsland och hur ursprungsregler och frihandelsavtal inverkar på...

21 november, 2024

Kurs om export- och importdokument

Under Kurs om export- och importdokument lär du dig att hantera kommersiella dokument, tulldokument och...

Företagsanpassade utbildningar

Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk kan vi erbjuda marknadens mest effektiva skjuts för affären. 

När du och flera av företagets nyckelroller och funktioner utbildas vid ett och samma tillfälle bäddar vi för samsyn. Vi krattar manegen för de verkliga besluten, eftersom utbildningen sker i direktkontakt med personerna som behövs för att identifiera risker och möjligheter genom hela affärskedjan. Lite som rollspel – fast affärsmässigt och på riktigt. 

Ingen utmaning är den andra lik. Våra skräddarsydda utbildningar, under ledning av framstående experter, håller dina utmaningar i fokus – samtidigt som vi strävar efter att erbjuda marknadens mest kostnads- och tidseffektiva skjuts för affären.

Börja med att välj de utbildningar du är intresserad av inom internationell handel (utbildningen utgår alltid från era behov och formas i samtal med föreläsaren).
Vi återkopplar till dig med en offert, enligt prislista.
Innan utbildningstillfället prioriterar du och föreläsaren vilka frågor som är viktigast för er. Varje utbildning utgår från era behov.
Föreläsaren kommer till ditt företag, alternativt digitalt, och utbildar er under en hel- eller halvdag.
Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt löpande räkning.

Vill du veta mer om våra företagsanpassade utbildningar?

Lämna din e-postadress och telefonnummer här så kommer Emma att höra av sig till dig så fort som möjligt för att diskutera vidare om vilka behov ni har för en företagsanpassad utbildning inom internationell handel.

Nyheter:

Nyhet

Nya ATA-länder förenklar internationell handel

Nyheter

Internationella handelsrelationer stärks ytterligare när Saudiarabien och Filippinerna ansluter sig till ATA Carnet-systemet under 2024. Detta innebär nya möjligheter för...

Nyhet

Sveriges flyghuvudstad gör steget ut i världen litet

Nyheter

Linköping City Airport är en internationell cityflygplats nära Linköpings centrum. Många företag som gör affärer utanför landets gränser nyttjar den...

Nyhet

Handelskammarens egen minister

Nyheter

Statsrådet Johan Forssell (M) är den första svenska minister som ansvarar för både bistånds- och utrikeshandelsfrågorna. Det unika ligger inte...

Kontakt

Anneli Forsman

Projektledare Handelsdokument och Ekonomiassistent

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Relaterat innehåll

Nätverket Shipping

Handelskammarens nätverk för dig som arbetar med internationell handel. Du som arbetar...

Personal som arbetar med handelsdokument.

Handelsdokument

Östsvenska Handelskammaren utfärdar handelsdokument som förenklar din internationella handel. Handelskammaren legaliserar ursprungscertifikat,...