Östsvenska Handelskammaren

Utbildningar i internationell handel

Östsvenska Handelskammarens medlemsföretag ska ha de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva sin verksamhet i vår region och globalt. Handelskammaren arrangerar därför utbildningar kontinuerligt inom internationell handel med några av branschens kunnigaste utbildare.

Vi på Handelskammaren genomför flertalet utbildningar med olika ämnen inom internationell handel. Flera av utbildningarna återkommer regelbundet och självklart kan vi skräddarsy en utbildning efter era behov.

Här nedan kan du hitta datumen för våra kommande utbildningar inom internationell handel. Lite längre ner på sidan finner du information om hur det går till med en företagsanpassad utbildning.

 

Utbildningar inom internationell handel

Här kan du hitta datumen för kommande utbildningar inom internationell handel.

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...

19 oktober, 2023

Trade Finance – Fördjupningskurs om remburser

Vill du lära dig mer om remburser och rembursdokument? Välkommen att delta på en digital...

21 november, 2023

Leveransvillkor Incoterms 2020

Under den här kursen om Incoterms 2020 lär du dig att minska risker och kostnader...

Företagsanpassade utbildningar

Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk kan vi erbjuda marknadens mest effektiva skjuts för affären.

När du och flera av företagets nyckelroller och funktioner utbildas vid ett och samma tillfälle bäddar vi för samsyn. Vi krattar manegen för de verkliga besluten, eftersom utbildningen sker i direktkontakt med personerna som behövs för att identifiera risker och möjligheter genom hela affärskedjan. Lite som rollspel – fast affärsmässigt och på riktigt.

Ingen utmaning är den andra lik. Våra skräddarsydda utbildningar, under ledning av framstående experter, håller dina utmaningar i fokus – samtidigt som vi strävar efter att erbjuda marknadens mest kostnads- och tidseffektiva skjuts för affären.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

  • Börja med att välj de utbildningar du är intresserad av inom internationell handel (utbildningen utgår alltid från era behov och formas i samtal med föreläsaren).
  • Vi återkopplar till dig med en offert, enligt prislista.
  • Innan utbildningstillfället prioriterar du och föreläsaren vilka frågor som är viktigast för er. Varje utbildning utgår från era behov.
  • Föreläsaren kommer till ditt företag, alternativt digitalt, och utbildar er under en hel- eller halvdag.
  • Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt löpande räkning.
Nyhet

Sista chansen i höst: Sök ersättning för Brexitkostnader

Internationell handel

Hösten 2023 är sista möjligheten att söka ersättning för kostnader som ditt företag haft kopplade till Brexit från den sk...

Nyhet

Holmen Paper om företagsanpassade utbildningen: ”Fördjupat och breddat våra kunskaper”

Internationell handel

Bra, intressant och lättförståeligt. Det är några ord från Holmen Paper som under våren valde att genomföra en av Handelskammarens...

Nyhet

Ny rapport från Handelskammaren: Exportutsikter 2023

Internationell handel

Östsvenska Handelskammaren presenterar en ny rapport där exportföretagen är i fokus. Resultaten visar att företagen ser en svagare konjunktur framåt...

Kontakt

Anneli Forsman

Projektledare Handelsdokument och Ekonomiassistent

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Relaterat innehåll

Nätverket Shipping

Handelskammarens nätverk för dig som arbetar med internationell handel. Du som arbetar...

Handelsdokument

Östsvenska Handelskammaren utfärdar handelsdokument som förenklar din internationella handel. Handelskammaren legaliserar ursprungscertifikat,...