Östsvenska Handelskammaren

Utbildningar i internationell handel

Östsvenska Handelskammarens medlemsföretag ska ha de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva sin verksamhet i vår region och globalt. Därför arrangerar vi utbildningar inom internationell handel med några av branschens kunnigaste utbildare.

Besök i Norrköpings hamn för att prata om internationell handel och utbildning.

Vi på Handelskammaren genomför flertalet utbildningar med olika ämnen inom internationell handel som oftast sker digitalt, i Norrköping eller i Linköping. Flera av utbildningarna återkommer regelbundet och självklart kan vi skräddarsy en utbildning efter era behov.

Här nedan kan du hitta datumen för våra kommande utbildningar inom internationell handel. Lite längre ner på sidan finner du information om hur det går till med en företagsanpassad utbildning.

Utbildningar internationell handel:

6 maj, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...

Ostsvenska Handelskammaren Foto Zandra Erikshed 16

8 oktober, 2024

Ursprungsregler och frihandelsavtal

Under kursen lär du dig fastställa varans ursprungsland och hur ursprungsregler och frihandelsavtal inverkar på...

Ursprung och frihandel

21 november, 2024

Kurs om export- och importdokument

Under Kurs om export- och importdokument lär du dig att hantera kommersiella dokument, tulldokument och...

2

Företagsanpassade utbildningar

Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk kan vi erbjuda marknadens mest effektiva skjuts för affären. 

När du och flera av företagets nyckelroller och funktioner utbildas vid ett och samma tillfälle bäddar vi för samsyn. Vi krattar manegen för de verkliga besluten, eftersom utbildningen sker i direktkontakt med personerna som behövs för att identifiera risker och möjligheter genom hela affärskedjan. Lite som rollspel – fast affärsmässigt och på riktigt. 

Ingen utmaning är den andra lik. Våra skräddarsydda utbildningar, under ledning av framstående experter, håller dina utmaningar i fokus – samtidigt som vi strävar efter att erbjuda marknadens mest kostnads- och tidseffektiva skjuts för affären.

Börja med att välj de utbildningar du är intresserad av inom internationell handel (utbildningen utgår alltid från era behov och formas i samtal med föreläsaren).
Vi återkopplar till dig med en offert, enligt prislista.
Innan utbildningstillfället prioriterar du och föreläsaren vilka frågor som är viktigast för er. Varje utbildning utgår från era behov.
Föreläsaren kommer till ditt företag, alternativt digitalt, och utbildar er under en hel- eller halvdag.
Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt löpande räkning.

Vill du veta mer om våra företagsanpassade utbildningar?

Lämna din e-postadress och telefonnummer här så kommer Emma att höra av sig till dig så fort som möjligt för att diskutera vidare om vilka behov ni har för en företagsanpassad utbildning inom internationell handel.

Emma Meijer Östsvenska Handelskammaren Almedalen

Nyheter:

Nyhet
Artikel

CBAM – vad händer nu efter årsskiftet?  

Nyheter

CBAM-förordningen (Carbon Border Adjustment Mechanism) är en nyckelkomponent i EU:s strategi för hållbar utveckling och minskade koldioxidutsläpp. I oktober inleddes...

Nyhet
kommerskollegium besökte skeppningsnätverket

Så riskerar företag att indirekt handla med Ryssland

Internationell handel

Förändrade handelsmönster till följd av kriget i Ukraina gör att nya krav ställs företag som jobbar med export. Det var...

Nyhet
217A1539 Forbattrad NR

Så kan du spara pengar med olika tullförfaranden

Internationell handel

Begrepp som Temporär export och införsel, samt Passiv- och aktiv förädling är begrepp som många inom tullvärlden redan känner till,...

Kontakt

anneli20

Anneli Forsman

Projektledare Handelsdokument och Ekonomiassistent

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Relaterat innehåll

191119 skeppningsnätverket

Nätverket Shipping

Handelskammarens nätverk för dig som arbetar med internationell handel. Du som arbetar...

Personal som arbetar med handelsdokument.

Handelsdokument

Östsvenska Handelskammaren utfärdar handelsdokument som förenklar din internationella handel. Handelskammaren legaliserar ursprungscertifikat,...